Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.111
Поени од реакции
1.396
Јас немам добиено ништо!!! Рекоја до 15 Деќември треба да стигне кај сите, ама ќе видиме на 15 Деќември што ќе кажат до кога треба да стигнат :smee::smee::smee:
Топ:kajg:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Еј да ве прашам тие што земале маичка.Значи за 2-3 саата ке сум з-листер.
Кажетет ми како,што,кога ми прајкат маичка и кои детаљи им требаат?

P

Princ

Гостин
Јас ќе ти пратам маичка, само прати ми домашна адреса по ПП и дај не се замарајте со маички преку интермец.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Хаха Принц.Абе не е тоа работата, во струмица има една купа бутици каде што можам да земам, исто има и штандови.Не ми е затоа.Работата е да пробам нешто од интернет да извадам:)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Еј да ве прашам тие што земале маичка.Значи за 2-3 саата ке сум з-листер.
Кажетет ми како,што,кога ми прајкат маичка и кои детаљи им требаат?
Значи, во сетингс треба да ти се СИТЕ податоци точни..Пред да станеш з-листер треба да ги внесеш точни податоците. Внеси ги сега. Доколку за нешто незнаш, или не си сигурен, кажи. Автоматски ке ти ја пратат маицата. За едно месец дена, ке ти стигне.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Значи се внесов како што треба, за големината на маичката.
58КГ , 161ЦМ = 14Години! Која големина ке ми одговара најмногу?!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Абе се повеќе и повеќе ми се чини дека овие ќе не влечкат вака до безкрај. Ко што направиа за првиот бран, рекоа во 1 сатот, па до 3 сатот велеа уште 5 минути, при крај сме, кај да е готово... и на крај во 3:30 пуштиа страната и никој не зеде ништо.

Јас мислев да дадам оглас во некојси весник... ама кој ќе го прочита. Или па да залепам флаери на некој меса кај што минуваат многу луѓе. Најдобро за ова, е да имаш популарна страна (како кајгана) и како статија да клајш ова за lockerz.

Види си од другите мајци што ги имаш, мислам дека M ќе ти е таман ама не ме фаќај за збор.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Видов, М Носам:) Фала иначе тоте!

Зошто бе денеска Локерз кочи на отварање?

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Абе што се правите смотани(со извинение на изразот).Не е лесно да прегледаш 100 илјади емаил адреси дали се фрауд, па после да праќаш.Не им е лесно на луѓето што работат во Локерз!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе што се правите смотани(со извинение на изразот).Не е лесно да прегледаш 100 илјади емаил адреси дали се фрауд, па после да праќаш.Не им е лесно на луѓето што работат во Локерз!
Има еден збор само не ми теквит како се викаше хммм а да ВРАБОТУВАЊЕ. Гледаат дека цел свет сме на Lockerz и ништо. Ајде чекаме Happy Wednesday на Facebook :smee:

Ок евего

Wednesday update - We are still processing orders from our biggest redemption ever. Everyone who redeemed a prize legit will receive a second order confirmation by Tuesday, December 15 at the latest

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Дечките одат понатаму а никој нема маил стигнато досега хахаха:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom