Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега една провалија за накај дома кога ќе идат и ќе си спијам мирно ...
Не се трпи ова веќе колку му имаат платено на копилево ?

И да немаше сега фаул за Суарез ...
:facepalm:Алал да ти е.

Непостоечки пенал, никаква игра со играч повеќе, неизедначен критериум за картони, гол на ван Перси при пенал што Реина речиси го имаше фатено, пресврт, Ливерпул 5 кола без победа. Совршено. :D

Ова ако не беше за црвен, тогаш ти треба утре на очно да одиш!
Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!

486802_413941215335354_2140387681_n.jpg

Да сум фан на Ливерпул мн ќе бев накурчен, али пошто сум фан на Интер исто ми се фаќа, добро може помалце од фан на Ливерпул.

Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!

486802_413941215335354_2140387681_n.jpg
Барем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .

Барем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .
На Хелси да му се врати ракот, се најмило да му умре, нема да заборавам ни против ВБА на 0-0 што глупости почна да праи со пеналите и картоните. Секој ден ќе го колнам за добро утро, кога тогаш ќе фати клетвата, матер у пичка да му ебам смрдлива

Колку пари и плативте на Барселона за авторски права ме интересира, оти нели тие го воведоа трендот со судиите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom