Алал да ти е.Сега една провалија за накај дома кога ќе идат и ќе си спијам мирно ...
Не се трпи ова веќе колку му имаат платено на копилево ?
И да немаше сега фаул за Суарез ...
Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!Ова ако не беше за црвен, тогаш ти треба утре на очно да одиш!
Барем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .Еве ти ја сликата од вашиот балетан Еванс. Пички гнасни увек биле и ќе останат. А овој Хелси да даде господ ракот да му се врати и да умре уште утре, против ВБА судеше 1 црвен за Ливерпул и 2 пенали за ВБА, сега против Манчестер исто ја реши сам утакмицата. Курва глупава ќе ти се врати пак ракот!!!
Честитки.Congratulations to referee Mark Halsey for officially graduated from 'Howard Webb's School of Refereeing' after this performance!!
На Хелси да му се врати ракот, се најмило да му умре, нема да заборавам ни против ВБА на 0-0 што глупости почна да праи со пеналите и картоните. Секој ден ќе го колнам за добро утро, кога тогаш ќе фати клетвата, матер у пичка да му ебам смрдливаБарем вистински да му ја сомелеше ногата ... па онака од едната страна на носликата да му висеше .