I
IBIZA SOUND
Гостин
poloso napustanje na prvata pozicija amin 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислам на трибини треба да седи цела сезона![]()
6 гола од Сити, 5 гола од Ливерпул. 180 минути Кош и Пер штоперски тандем.
Никако да сфатиш дека добра одбрана зависи од добри ДМ играчи.
Е така.Суарез: Сакам да си одам во Арсенал, но потпишав нов договор и среќен сум што останувам и притоа придонесувам со тоа што сум најдобриот играч во лигата (легенда)
Реина: Сакам да си одам Барса, но Ливерпул затоа нејќеше да ме задржи па ме прати у Наполи без да ме праша (педер)
Биказ,факлоџик....
Е така.
Шчезни е во топ 3 голмани сезонава, затоа не го спомнав.
Реина: А сепак голманот знае да брани подобро од мене.Суарез: Потпишав договор зошто после плачењето, решив да играм, за да видам барем следно лето да се потрудам да ме пуштат да си одам.
Реина: После 8 години ме пратија на позајмица за да донесат голман за 10м фунти а не знае да излага на топка, не знае да боксува (босува во петерец, ова уште не можам да го сфатам) а има 26 години и важи за надежен и перспективен.
Реина: А сепак голманот знае да брани подобро од мене.
Game over.
а не кичма да му кршат Суарез и Стариџ ебате...
SINCE ARSENAL LAST WON A TROPHY:
- They've spent £227,500,000 on players.
- 52 of 92 football league clubs have won a trophy.
- Arsene Wenger has earned £63.5 million in wages.
- The planet Mercury has orbited the Sun 32 times.
- London won the rights to host the Olympics, rebuilt Stafford and then hosted the event.
- Over 1,000,000 people have been born.
- Juventus have been relegated, promoted and won back to back league titles.
- Ex Arsenal players have won 44 medals.
- Pep Guardiola retired as a player, became a manger, won 16 trophies with Barcelona, took a year break, returned as a manager and won 2 trophies with Bayern Munich.
Never gets old![]()
Овие двајца и на вашите Данте манте ќе им скршат кичма а не па на Мертесакер..
А кај е Венгер некој да го оспори а??
Ја разбирам,навивачите на Арсенал со него како тренер ги имаат најубавите сеќавања,али и Џеј Лено имаше 25 години емисија па нема више..
Венгер зима плата ко трипл да праи секоја година со Арсенал,а никој не се сеќава кој е последниот трофеј што го освоил.....
Реално на папир Арсенал има квалитет у тие играчи....очигледно треба да се посочи у прстот у тренерот...Барем летово имаше пари на располагање да донесе што му треба и конечно да направи еден колектив способен,а не кичма да му кршат Суарез и Стариџ ебате...
Мора да зима кога во Арсенал е многу повеќе од еден менаџер. Буквално може да се каже дека е како сопственик на Арсенал. Колку што може сопственик да заработи, толку и он треба да заработува во Арсенал.Толкав успех има постигнато за Арсенал како клуб. Нешто многу повеќе отколку освоените титули.
За другото не ми се збори.![]()