Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
6 гола од Сити, 5 гола од Ливерпул. 180 минути Кош и Пер штоперски тандем.

Никако да сфатиш дека добра одбрана зависи од добри ДМ играчи.

Косилени излезе на почетокот од мечот со Сити. Кога не знаеш информации, не лупај глупости.
За другиот болд, во право си.

Суарез: Сакам да си одам во Арсенал, но потпишав нов договор и среќен сум што останувам и притоа придонесувам со тоа што сум најдобриот играч во лигата (легенда)
Реина: Сакам да си одам Барса, но Ливерпул затоа нејќеше да ме задржи па ме прати у Наполи без да ме праша (педер)

Биказ, фак лоџик....
Е така.

Суарез: Потпишав договор зошто после плачењето, решив да играм, за да видам барем следно лето да се потрудам да ме пуштат да си одам.
Реина: После 8 години ме пратија на позајмица за да донесат голман за 10м фунти а не знае да излага на топка, не знае да боксува (босува во петерец, ова уште не можам да го сфатам:facepalm:) а има 26 години и важи за надежен и перспективен.

Шчезни е во топ 3 голмани сезонава, затоа не го спомнав.

И Кош и Пер се во топ дефанзивци сезонава, но треба да имаш и добри одбранбени бекови покрај себе. И како што кажа и ти, дф мидфилдери.

Смешно ми како за еден натпревар два се смеат некои за Кош и Пер. Значи како менуваат мислења некои тоа чудо. Од натпревар во натпревар.

Суарез: Потпишав договор зошто после плачењето, решив да играм, за да видам барем следно лето да се потрудам да ме пуштат да си одам.
Реина: После 8 години ме пратија на позајмица за да донесат голман за 10м фунти а не знае да излага на топка, не знае да боксува (босува во петерец, ова уште не можам да го сфатам:facepalm:) а има 26 години и важи за надежен и перспективен.
Реина: А сепак голманот знае да брани подобро од мене.

Game over.

А кај е Венгер некој да го оспори а??

Ја разбирам,навивачите на Арсенал со него како тренер ги имаат најубавите сеќавања,али и Џеј Лено имаше 25 години емисија па нема више..

Венгер зима плата ко трипл да праи секоја година со Арсенал,а никој не се сеќава кој е последниот трофеј што го освоил.....

Реално на папир Арсенал има квалитет у тие играчи....очигледно треба да се посочи у прстот у тренерот...Барем летово имаше пари на располагање да донесе што му треба и конечно да направи еден колектив способен,а не кичма да му кршат Суарез и Стариџ ебате...

SINCE ARSENAL LAST WON A TROPHY:
- They've spent £227,500,000 on players.
- 52 of 92 football league clubs have won a trophy.
- Arsene Wenger has earned £63.5 million in wages.
- The planet Mercury has orbited the Sun 32 times.
- London won the rights to host the Olympics, rebuilt Stafford and then hosted the event.
- Over 1,000,000 people have been born.
- Juventus have been relegated, promoted and won back to back league titles.
- Ex Arsenal players have won 44 medals.
- Pep Guardiola retired as a player, became a manger, won 16 trophies with Barcelona, took a year break, returned as a manager and won 2 trophies with Bayern Munich.

Never gets old :D

Јес да сум Арсенал фан, али.. :pos:

А кај е Венгер некој да го оспори а??

Ја разбирам,навивачите на Арсенал со него како тренер ги имаат најубавите сеќавања,али и Џеј Лено имаше 25 години емисија па нема више..

Венгер зима плата ко трипл да праи секоја година со Арсенал,а никој не се сеќава кој е последниот трофеј што го освоил.....

Реално на папир Арсенал има квалитет у тие играчи....очигледно треба да се посочи у прстот у тренерот...Барем летово имаше пари на располагање да донесе што му треба и конечно да направи еден колектив способен,а не кичма да му кршат Суарез и Стариџ ебате...

Мора да зима кога во Арсенал е многу повеќе од еден менаџер. Буквално може да се каже дека е како сопственик на Арсенал. Колку што може сопственик да заработи, толку и он треба да заработува во Арсенал. :) Толкав успех има постигнато за Арсенал како клуб. Нешто многу повеќе отколку освоените титули.

За другото не ми се збори. :D

Мора да зима кога во Арсенал е многу повеќе од еден менаџер. Буквално може да се каже дека е како сопственик на Арсенал. Колку што може сопственик да заработи, толку и он треба да заработува во Арсенал. :) Толкав успех има постигнато за Арсенал како клуб. Нешто многу повеќе отколку освоените титули.

За другото не ми се збори. :D

Епа ондак треба помош да си донесе,да му ги олесни работите,пошто очигледно сето тоа ти што го збориш е преголем товар за него...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom