Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден фонт за месенџер, и сега ми стои на Десктоп, и сакам да го вметнам во другите фонтови на меџинџерот и со тој да пишувам, гледам дека едно дете го има тој фонт па ми го прати и сега незнам каде да го ставам и како да го користам, ако може помош, бидејки сум тапа за овие фонтовите...

Имам еден фонт за месенџер, и сега ми стои на Десктоп, и сакам да го вметнам во другите фонтови на меџинџерот и со тој да пишувам, гледам дека едно дете го има тој фонт па ми го прати и сега незнам каде да го ставам и како да го користам, ако може помош, бидејки сум тапа за овие фонтовите...

Па мислам дека можеш да го вметнеш кај останатите фонтови,најчесто се во диск Ц-влагаш во фолдерот виндоус,бараш фолдер fonts и само повлечи го.После побарај го во фонтовите на мсн-то...

Или пиши во RUN>fonts и тука стај го.

Pak sega starata pesna :(
kako prvo bev na msn i odednas snema internet i probah da flezam nebivase:( posle so ZapMessenger zemah izbrisah si4ko i instalirah od novo.
I sega koag odam Sign In odma mi se pojavuva ovoj Error:
8007007e.
POMOS VE MOLAM.

Se izvinuvam za latinicava, nesto ne biva da se upravi.:(:Фала:

Брат аман бе.Секој ден пишуваш на темава.Опрај го малце, напраи формат стаи мсн и не инсталирај срања и нема да те ебе.Секој ден нов проб.:nesum::nesum::nesum::tapp::tapp::uvo:

Брат аман бе.Секој ден пишуваш на темава.Опрај го малце, напраи формат стаи мсн и не инсталирај срања и нема да те ебе.Секој ден нов проб.:nesum::nesum::nesum::tapp::tapp::uvo:
Абе ништо не слегнувам, само така се прави оти чат-пат немам место затоа!
И да форматирам веке не е по 300, некој ми кажуват дури по 600 денари .. :nenene:Ако знаеш одговори, ако не не ни пишувај!

Изрежи си за 100 денари цд XP.Пикни цд-то напраи рестарт на пц, и додека се пушта одма стисни Ф8 и отиди на второто после тоа ДВД едно ќе ти се појави и ќе ти се форматира.После симни си го најновото мсн и нема да имаш никаков проблем.Сите имаме програми и триста чуда па не не јебе мсн-то.Тебе секој ден те јебе се различно.
Извини ако си хакер или имаш нешто повеќе од нас.:(

Па мислам дека можеш да го вметнеш кај останатите фонтови,најчесто се во диск Ц-влагаш во фолдерот виндоус,бараш фолдер fonts и само повлечи го.После побарај го во фонтовите на мсн-то...

Пробував немав фонт фолдер. :) Али се снајдов со ова:

Или пиши во RUN>fonts и тука стај го.

Фала друже. :)
Фала и на АЦАБ.

Пошо сум малце генијална, -.- , сум го зезнала мснто и сеа кога ми праќа некој линк, не ми стига ко линк само да кликнам на тоа, туку како обични букви, па треба да праам копи-паст...
Хелп?

Пошо сум малце генијална, -.- , сум го зезнала мснто и сеа кога ми праќа некој линк, не ми стига ко линк само да кликнам на тоа, туку како обични букви, па треба да праам копи-паст...
Хелп?

Како тоа си го зезнала мсн-то. Како што знам во опции не се оневозможува вакво нешто. Користиш скрипти со messenger plus? Ај ако не прави реинстал наједноставна постапка кога нешто не е во ред и види дали ќе се среди.

Како тоа си го зезнала мсн-то. Како што знам во опции не се оневозможува вакво нешто. Користиш скрипти со messenger plus? Ај ако не прави реинстал наједноставна постапка кога нешто не е во ред и види дали ќе се среди.

Eве вака ми се прави
picture.php

Мислев дека до денес ќе се среди, ама неќе ни денес..
Мора да го преинсталирам се?:?.

Imam problem so msn koga ke go uklucam mi dava nekoj problem Windows Live Communications Platform i mi dava da stegnam Send Error Report ili Don't send dali ima nekoj sto moze da mi kaze kako mozam da se spravam so ovaj problem. fala odnapred..:helou:

и кај мене исто де ако знае некој нека каже што е ова:
Windows Live Communications Platform has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom