Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Wow , zosto ja otvoriv prv i posleden pat temava... Echo komori ima i za isfrustrirani alfa mazinja , i za emocionalno osteteni/ povredeni prepotentni feministiki ( taa frose i mnogy slicni na nea)... nema i falat echo opstestva ne komori, kade prioritet se edukacija, komunikacija , ljubov i pocit kon sebe i drugite toa e toa sto fali doma ama i vo svetot za zal... Edno nesto ke posocam, ostavam otvorena pokana ovde i sekade ,za golemi mazi so ideja za brzi eden dva kombinacii sprema zena , bujrum na proba bilo kade,bilo koe vreme, licno ke se potrudam da go implementiram poimot so go kazav pogore za edukacija , kef ke mi e da probam takov golem alfa dominaten mazjak, da go zapoznaam od blisku kako mu zgleda gazot, a posle ke probame i da se pocityvame....

Ај да ретерирам малку, додека не си ме затепал стварно. Некои, одредени мажи во дадени моменти на слабост/нервоза, последно што ќе сакаат да чујат е текст или цел нов начин на размислување од Фросе Фро, пренесен од сопругата и може лесно да прибегнат кон две брзи. Не е баш секој разбран, и дава простор на разговор и другарски развод.
Останатото останува исто. Нема за жената да вредат последиците, па чак и отишол он во затвор за траумата предизвикана од комбинацијата. Некој што не бил тепан, а жените кај нас не се, не може ни претпостави каде иде животот после ќутеците. Твоите витезувања и поддршка од најблиските и ХЕРА вредат нула за таа што изела ќутек.

Едиствено што ќе остане се лајковите и тоа што Фросе успеала да унесреќи и да однесе во нејзиното дно уште една жена.

Ај да ретерирам малку, додека не си ме затепал стварно. Некои, одредени мажи во дадени моменти на слабост/нервоза, последно што ќе сакаат да чујат е текст или цел нов начин на размислување од Фросе Фро, пренесен од сопругата и може лесно да прибегнат кон две брзи. Не е баш секој разбран, и дава простор на разговор и другарски развод.
Останатото останува исто. Нема за жената да вредат последиците, па чак и отишол он во затвор за траумата предизвикана од комбинацијата. Некој што не бил тепан, а жените кај нас не се, не може ни претпостави каде иде животот после ќутеците. Твоите витезувања и поддршка од најблиските и ХЕРА вредат нула за таа што изела ќутек.

Едиствено што ќе остане се лајковите и тоа што Фросе успеала да унесреќи и да однесе во нејзиното дно уште една жена.
Rekov posledno na temava i ke prekrsam zbor.
Maz vo sekoja smisla na zborot e toj so moze da si kontrolira emocii pred se drygo, ako ne moze da kontrolira napliv na emocionalen naboj, ne e nisto povise od hormonalen tinejdzer. Frose nemam da ja komentiram zosto zivotot e previse kratok za da jas kako individua se zamram sto rekla/kazala na nekoja povredena/ nezalecena/ nedorasnara licnost, bolnoto e sto tokmu tie se nukeusot okolu koj se gradi novoto moderno opstestvo, a zdravo seme ne rasti vo trula zemja za zal, taka da nivniot toksicen naboj vlijae na mnogy zeni , i mnogy mladi generacii na devojki ke rasnat so ideja deka vestacki zabi/usti/ciciki se the new fucking thing, i deka e ok da mrazis sto masko dise ...
Frose ako citas pizdu materin dzukelata so ti spie na krevet rci povise od maz be zeno, ali sekoj ima pravo na mislenje kolku i da e pogresno ( offtopic moram moram moram da kazam edno smesno/ tragicno NARODOT E VO PRAVO I KOGA GRESI fucking genius koga na istiot toj narod ke mu gi poebes generacii i generacii ).
E sega za posledicite, tatko sum , gi ucam decata da mislat so razum i da veruvaat i na srce, da bidat dobri luge, da sakaat da bidat sakani i da se pazat zosto kako so kazav denesnovo vreme e nevreme za zal.
Da pravat gluposti koga se mladi, a ne koga ke ostarat, da se ucat od greskite svoi pomalku od kolku so se ucev jas od moite... Ama , golemo ama, se molam na se sto sveto...da ne daj boze nekoj nekogas se osmeli da krene raka, togas nema sud i pravda od drygo mesto, jas ke bidam sudijata kolku sto mozam i umeam... Imam sin da se razbereme, tinejdzer, sto pati sum mu kazal deka doma ne cuvam ovca , ako nekoj go napadna ne sakam da bega, ama nikogas nema da mu dozvolam da stane i volk, nikogas ne pocnuvaj fizicka konfrontacija, naprotiv izbegnuvaj kolku so mozes , ama ako pocne ne begaj poveke dodeka ne zavrsi... E sega nedaj boze toj da krene raka na zensko,ne znam so ke napravam ama negov tatko povise nemam da bidam...
Ova pogore e moj opis na toa so go vikas vitezuvanje moe,sakav da go kazam mojot stav ... Hera , i se drugo sto oisa gi pamtam knizarata kaj so kupuvav koga bev na faks , uf mi fali burekcilnicata gore posle partizanska kaj so se lecevme na sabajle....
Ova mnogy dolgo izelze ne planirano , se izvinuvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom