Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Wow , zosto ja otvoriv prv i posleden pat temava... Echo komori ima i za isfrustrirani alfa mazinja , i za emocionalno osteteni/ povredeni prepotentni feministiki ( taa frose i mnogy slicni na nea)... nema i falat echo opstestva ne komori, kade prioritet se edukacija, komunikacija , ljubov i pocit kon sebe i drugite toa e toa sto fali doma ama i vo svetot za zal... Edno nesto ke posocam, ostavam otvorena pokana ovde i sekade ,za golemi mazi so ideja za brzi eden dva kombinacii sprema zena , bujrum na proba bilo kade,bilo koe vreme, licno ke se potrudam da go implementiram poimot so go kazav pogore za edukacija , kef ke mi e da probam takov golem alfa dominaten mazjak, da go zapoznaam od blisku kako mu zgleda gazot, a posle ke probame i da se pocityvame....

Ај да ретерирам малку, додека не си ме затепал стварно. Некои, одредени мажи во дадени моменти на слабост/нервоза, последно што ќе сакаат да чујат е текст или цел нов начин на размислување од Фросе Фро, пренесен од сопругата и може лесно да прибегнат кон две брзи. Не е баш секој разбран, и дава простор на разговор и другарски развод.
Останатото останува исто. Нема за жената да вредат последиците, па чак и отишол он во затвор за траумата предизвикана од комбинацијата. Некој што не бил тепан, а жените кај нас не се, не може ни претпостави каде иде животот после ќутеците. Твоите витезувања и поддршка од најблиските и ХЕРА вредат нула за таа што изела ќутек.

Едиствено што ќе остане се лајковите и тоа што Фросе успеала да унесреќи и да однесе во нејзиното дно уште една жена.

Ај да ретерирам малку, додека не си ме затепал стварно. Некои, одредени мажи во дадени моменти на слабост/нервоза, последно што ќе сакаат да чујат е текст или цел нов начин на размислување од Фросе Фро, пренесен од сопругата и може лесно да прибегнат кон две брзи. Не е баш секој разбран, и дава простор на разговор и другарски развод.
Останатото останува исто. Нема за жената да вредат последиците, па чак и отишол он во затвор за траумата предизвикана од комбинацијата. Некој што не бил тепан, а жените кај нас не се, не може ни претпостави каде иде животот после ќутеците. Твоите витезувања и поддршка од најблиските и ХЕРА вредат нула за таа што изела ќутек.

Едиствено што ќе остане се лајковите и тоа што Фросе успеала да унесреќи и да однесе во нејзиното дно уште една жена.
Rekov posledno na temava i ke prekrsam zbor.
Maz vo sekoja smisla na zborot e toj so moze da si kontrolira emocii pred se drygo, ako ne moze da kontrolira napliv na emocionalen naboj, ne e nisto povise od hormonalen tinejdzer. Frose nemam da ja komentiram zosto zivotot e previse kratok za da jas kako individua se zamram sto rekla/kazala na nekoja povredena/ nezalecena/ nedorasnara licnost, bolnoto e sto tokmu tie se nukeusot okolu koj se gradi novoto moderno opstestvo, a zdravo seme ne rasti vo trula zemja za zal, taka da nivniot toksicen naboj vlijae na mnogy zeni , i mnogy mladi generacii na devojki ke rasnat so ideja deka vestacki zabi/usti/ciciki se the new fucking thing, i deka e ok da mrazis sto masko dise ...
Frose ako citas pizdu materin dzukelata so ti spie na krevet rci povise od maz be zeno, ali sekoj ima pravo na mislenje kolku i da e pogresno ( offtopic moram moram moram da kazam edno smesno/ tragicno NARODOT E VO PRAVO I KOGA GRESI fucking genius koga na istiot toj narod ke mu gi poebes generacii i generacii ).
E sega za posledicite, tatko sum , gi ucam decata da mislat so razum i da veruvaat i na srce, da bidat dobri luge, da sakaat da bidat sakani i da se pazat zosto kako so kazav denesnovo vreme e nevreme za zal.
Da pravat gluposti koga se mladi, a ne koga ke ostarat, da se ucat od greskite svoi pomalku od kolku so se ucev jas od moite... Ama , golemo ama, se molam na se sto sveto...da ne daj boze nekoj nekogas se osmeli da krene raka, togas nema sud i pravda od drygo mesto, jas ke bidam sudijata kolku sto mozam i umeam... Imam sin da se razbereme, tinejdzer, sto pati sum mu kazal deka doma ne cuvam ovca , ako nekoj go napadna ne sakam da bega, ama nikogas nema da mu dozvolam da stane i volk, nikogas ne pocnuvaj fizicka konfrontacija, naprotiv izbegnuvaj kolku so mozes , ama ako pocne ne begaj poveke dodeka ne zavrsi... E sega nedaj boze toj da krene raka na zensko,ne znam so ke napravam ama negov tatko povise nemam da bidam...
Ova pogore e moj opis na toa so go vikas vitezuvanje moe,sakav da go kazam mojot stav ... Hera , i se drugo sto oisa gi pamtam knizarata kaj so kupuvav koga bev na faks , uf mi fali burekcilnicata gore posle partizanska kaj so se lecevme na sabajle....
Ova mnogy dolgo izelze ne planirano , se izvinuvam.

Se to vo red, ama kakva vrska ima ovaa so random livadarka ? :cautious:
Da si ima nekoj bubacki vo glata, no bitno livadarka ne e :toe:
Moжеби не е full fledged член ама секако е во сектата. Заеби дефиниции, ова е показател дека дефинициите не секогаш функционираат како што треба.

Moжеби не е full fledged член ама секако е во сектата. Заеби дефиниции, ова е показател дека дефинициите не секогаш функционираат како што треба.
Bilo kako bilo, imas drugi temi za niv.
Po definicija ovaa ne e livadarka, ni oddaleku :toe:

Јас имам 6 ножно, го викам Мики Тарантула,среќа не вреска, ама други врескаат од него.
Ма безножно, лазе по земја, права анаконда!

Во другите теми: ако земе некоја маж шупак сама е крива што не гледала што зима, ама ако маж зема жена глупа како кур, што четириножни ги вреднува ко деца и ја споделува Фросе, Фросе е крива што оваа допрела дно. Не. Да бидеме конзистентни со вината. Toj кој земал таква што Фросе може да ја однесе на дно, кај му биле другарите нему две три во комбинација да го почастат пред да ја однесе дома?

Оваа ФроФро може да е магнет само за некои несфатени со иста иднина како неа, и моментално ужива поголема публика ради рандомци кои порано поради осаменоста мислеа ќе ја поминат викендашки, не знаејќи за нејзината патолошката потреба од внимание. Таа тие обиди од женети ги рашири побрзо од сексуално пренослива болест по етерот, по што и се налепија од цела држава еден куп изварани и оставени, за да осетат барем од втора рака како копиљето си го добил еднаш тоа што треба. Па останаа како органик ретеншн поради интернет неписменост за да ја отследат. И во недостаток на друго, тие 5 минути слава се биле доволни да си го направи тоа главна дефинирачка карактеристика по што ќе се разликува. Вакви еманципирани бидејќи имале шанса да корпосаат неколку, некогаш, ќе се возат уште година две на тој хај, после гравитацијата која знае да е баш злобна си ги зема назад накај земјата со цицките во пакет. Пречесто тежината на гравитацијата и ситуацијата ги соборува и на четири, квичејќи баш како четириножните, кога ќе се молат да некој при крај ги пребере, пред да вистински почнат го одат патот на непоправливо осамени. Вакви статуси се последен крик за валидација на нивната релевантност. Eднаш енгејџментот да е субпар, бидејќи можеш само до некаде да си шокантна како проблемот со дишењето на друг до тебе, тогаш почнува другото, не толку забавното поглавје.

@Sussaro исаниот™ за вакви велеше секогаш на крај си наоѓале некој Шаше од ФИНКИ кој не знаел дека вагина можело и убаво да мириса. Не знам сега дали тоа уште важи ако земеме предвид состојбата на индустријата, ќе прочитаме во неговата втора книга од која можеби сега немаме потреба, но е книгата што Готам ја заслужува.

Bilo kako bilo, imas drugi temi za niv.
Po definicija ovaa ne e livadarka, ni oddaleku :toe:
Анима Дунди... што е можеби и полошо него ли ливадарка!
"За мене се тие мои деца.." и продолжува да ги изедначува со роденото дете! :tapp:

Божеее кој клинички случаи...

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Шо му прат на животните ако најдат случајно некој ебач

Ма безножно, лазе по земја, права анаконда!

Во другите теми: ако земе некоја маж шупак сама е крива што не гледала што зима, ама ако маж зема жена глупа како кур, што четириножни ги вреднува ко деца и ја споделува Фросе, Фросе е крива што оваа допрела дно. Не. Да бидеме конзистентни со вината. Toj кој земал таква што Фросе може да ја однесе на дно, кај му биле другарите нему две три во комбинација да го почастат пред да ја однесе дома?

Оваа ФроФро може да е магнет само за некои несфатени со иста иднина како неа, и моментално ужива поголема публика ради рандомци кои порано поради осаменоста мислеа ќе ја поминат викендашки, не знаејќи за нејзината патолошката потреба од внимание. Таа тие обиди од женети ги рашири побрзо од сексуално пренослива болест по етерот, по што и се налепија од цела држава еден куп изварани и оставени, за да осетат барем од втора рака како копиљето си го добил еднаш тоа што треба. Па останаа како органик ретеншн поради интернет неписменост за да ја отследат. И во недостаток на друго, тие 5 минути слава се биле доволни да си го направи тоа главна дефинирачка карактеристика по што ќе се разликува. Вакви еманципирани бидејќи имале шанса да корпосаат неколку, некогаш, ќе се возат уште година две на тој хај, после гравитацијата која знае да е баш злобна си ги зема назад накај земјата со цицките во пакет. Пречесто тежината на гравитацијата и ситуацијата ги соборува и на четири, квичејќи баш како четириножните, кога ќе се молат да некој при крај ги пребере, пред да вистински почнат го одат патот на непоправливо осамени. Вакви статуси се последен крик за валидација на нивната релевантност. Eднаш енгејџментот да е субпар, бидејќи можеш само до некаде да си шокантна како проблемот со дишењето на друг до тебе, тогаш почнува другото, не толку забавното поглавје.

@Sussaro исаниот™ за вакви велеше секогаш на крај си наоѓале некој Шаше од ФИНКИ кој не знаел дека вагина можело и убаво да мириса. Не знам сега дали тоа уште важи ако земеме предвид состојбата на индустријата, ќе прочитаме во неговата втора книга од која можеби сега немаме потреба, но е книгата што Готам ја заслужува.
Шуќур нешто убаво да образложиш на оваа тема...

Dark Side GIF

Анима Дунди... што е можеби и полошо него ли ливадарка!
"За мене се тие мои деца.." и продолжува да ги изедначува со роденото дете! :tapp:

Божеее кој клинички случаи...
Nikade ne e receno deka livadarka e losa ili dobra, tuku ednostavno opis za odredeni zeni za da ne se maci coek da objasnuva tuku ednostavo da reci batali ovaa livadarka i tolku , da ne si gubi coek vreme za djabe ;)
Автоматски споено мислење:

Шо му прат на животните ако најдат случајно некој ебач
Aj pocni da citas od pocetok i ke ti se razjasni.

Nikade ne e receno deka livadarka e losa ili dobra, tuku ednostavno opis za odredeni zeni za da ne se maci coek da objasnuva tuku ednostavo da reci batali ovaa livadarka i tolku , da ne si gubi coek vreme za djabe ;)
Ме изнасмеа да си ибиш векот :ROFLMAO:

Никаде не е речено дека е добра или лоша...
И образложуваш дека човек треба да бега усвет од нив :D

Автоматски споено мислење:

Aj pocni da citas od pocetok i ke ti se razjasni.
Абе да кажеше во пократки црти 140страни се

Абе да кажеше во пократки црти 140страни се
Ај прераскажи ми ја книгата... или напиши ми состав :rolleyes:
па јеботе, потруди се малку :cautious:

И онака у абстрактот е се што треба да знаеш... после тоа се нервни сломови само...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom