Wow , zosto ja otvoriv prv i posleden pat temava... Echo komori ima i za isfrustrirani alfa mazinja , i za emocionalno osteteni/ povredeni prepotentni feministiki ( taa frose i mnogy slicni na nea)... nema i falat echo opstestva ne komori, kade prioritet se edukacija, komunikacija , ljubov i pocit kon sebe i drugite toa e toa sto fali doma ama i vo svetot za zal... Edno nesto ke posocam, ostavam otvorena pokana ovde i sekade ,za golemi mazi so ideja za brzi eden dva kombinacii sprema zena , bujrum na proba bilo kade,bilo koe vreme, licno ke se potrudam da go implementiram poimot so go kazav pogore za edukacija , kef ke mi e da probam takov golem alfa dominaten mazjak, da go zapoznaam od blisku kako mu zgleda gazot, a posle ke probame i da se pocityvame....
Ај да ретерирам малку, додека не си ме затепал стварно. Некои, одредени мажи во дадени моменти на слабост/нервоза, последно што ќе сакаат да чујат е текст или цел нов начин на размислување од Фросе Фро, пренесен од сопругата и може лесно да прибегнат кон две брзи. Не е баш секој разбран, и дава простор на разговор и другарски развод.
Останатото останува исто. Нема за жената да вредат последиците, па чак и отишол он во затвор за траумата предизвикана од комбинацијата. Некој што не бил тепан, а жените кај нас не се, не може ни претпостави каде иде животот после ќутеците. Твоите витезувања и поддршка од најблиските и ХЕРА вредат нула за таа што изела ќутек.
Едиствено што ќе остане се лајковите и тоа што Фросе успеала да унесреќи и да однесе во нејзиното дно уште една жена.