мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 21.729
- Поени од реакции
- 27.593
Prvite dve tri se bitniАбе да кажеше во пократки црти 140страни се

Автоматски споено мислење:
Ne da bega tuku da gi zaobikoli vo sirok krug, nema lepce tamuМе изнасмеа да си ибиш векот
Никаде не е речено дека е добра или лоша...
И образложуваш дека човек треба да бега усвет од нив![]()

Inaku livadarkite sami po sebe ne se losi, si imaat svoj svet i okolu nego kineski zid koga se raboti za mazi vo seksualna smisla. Ako go trgnis toa od ravenkata, generalno ne pravat steta.
Автоматски споено мислење:
Ne gledam problem tuka da ima dete ili deca i da cuva i milenik, milenici i da im posvetuva vnimanie i niv pokraj svoite deca i na mazmu ili tamu nekoj drug. @курајбер ako go sfativ dobro ja obvinuva Frose ili Kerber i nim slicni sto vlijaat na zeni sto nemaat nisto od toa osven ajde milenik i go prifakjaat nivniot nacin na zivot kako nekoj trend, no trend kako trend ke pomini, no isto i nivniot bioloski casovnik.Ма безножно, лазе по земја, права анаконда!
Во другите теми: ако земе некоја маж шупак сама е крива што не гледала што зима, ама ако маж зема жена глупа како кур, што четириножни ги вреднува ко деца и ја споделува Фросе, Фросе е крива што оваа допрела дно. Не. Да бидеме конзистентни со вината. Toj кој земал таква што Фросе може да ја однесе на дно, кај му биле другарите нему две три во комбинација да го почастат пред да ја однесе дома?
Оваа ФроФро може да е магнет само за некои несфатени со иста иднина како неа, и моментално ужива поголема публика ради рандомци кои порано поради осаменоста мислеа ќе ја поминат викендашки, не знаејќи за нејзината патолошката потреба од внимание. Таа тие обиди од женети ги рашири побрзо од сексуално пренослива болест по етерот, по што и се налепија од цела држава еден куп изварани и оставени, за да осетат барем од втора рака како копиљето си го добил еднаш тоа што треба. Па останаа како органик ретеншн поради интернет неписменост за да ја отследат. И во недостаток на друго, тие 5 минути слава се биле доволни да си го направи тоа главна дефинирачка карактеристика по што ќе се разликува. Вакви еманципирани бидејќи имале шанса да корпосаат неколку, некогаш, ќе се возат уште година две на тој хај, после гравитацијата која знае да е баш злобна си ги зема назад накај земјата со цицките во пакет. Пречесто тежината на гравитацијата и ситуацијата ги соборува и на четири, квичејќи баш како четириножните, кога ќе се молат да некој при крај ги пребере, пред да вистински почнат го одат патот на непоправливо осамени. Вакви статуси се последен крик за валидација на нивната релевантност. Eднаш енгејџментот да е субпар, бидејќи можеш само до некаде да си шокантна како проблемот со дишењето на друг до тебе, тогаш почнува другото, не толку забавното поглавје.
@Sussaro исаниот™ за вакви велеше секогаш на крај си наоѓале некој Шаше од ФИНКИ кој не знаел дека вагина можело и убаво да мириса. Не знам сега дали тоа уште важи ако земеме предвид состојбата на индустријата, ќе прочитаме во неговата втора книга од која можеби сега немаме потреба, но е книгата што Готам ја заслужува.
Taka da ovde ne ti vazi ona kaj mu bile ocite na toj nekoj, posto toj nekoj ne postoi niti e vo plan.
Za ovie drugite sto ocigledno znaele sto zemaat, nikoj ne im e kriv, isto i kako za zenite. Nema tuka dvojni arsini, kako za ednite, taka i za drugite. Glupo e da se zalis deka zenati koja si ja zapoznal vo javna kukja da ocekuvas deka ke bidi domakinka i deka ke se promeni isto tolku kolku zena koja se spletkala so nasilnik da ocekuva deka nema da ja samara onaka radi reda i deka taa ne snosi nikakva vina za nejziniot izbor sto tolku ocajno probvate da go proturkate.
Toa ti e isto kako jas utre da zemam pari od lihvar , da ne mu vrakjam pari so se kamata i da se pravdam deka jas nemam nikakva vina sto sum zel pari od lihvar.
Utre vo takvo scenario bi me opravduval mene lihvarot ko ke me preksi od kjotek ili ke recis kurov mi go barase od lihvar pari da zemas ?
Последно уредено: