Cassaro
Паразит
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 3.323
- Поени од реакции
- 10.371
Кога ќе се врати времето кога сите играа еден за друг,и секој меѓусебе се бодреше и се покриваше на позиција,кога нема да се караат играчите меѓу себе и да си ги мерат курињата кој колку направил,кога Антич нема да му се дере за секоја грешка на самарџиски,а тој сиротиот има помалце скока од шутерот наш,кога на тајмаут повторно ќе се слуша селекторот а не сите да исправаат криви дрини,и кога ќе си ги испразнат главите и ќе почнат да играат убаво и по акција,е тогаш пријатели мои ќе победиме.
Мене ич не ми е гајле што губат,ме боли да сакам да победиме и се тоа.Ама они се фацишта реално,направија нешто што ниедна друга ебана генерација не можеше,треба да се учи од нивните грешки,треба да се фрлат повеќе пари за припреми и треба да се стегнат играчите,а не да љокаат по дискотеки цело лето.Разбирливо е да прослават и се тоа,ама ова нивното беше претеризам.Како и да е , одлични се и јас искрено ако би се прашувал пак би ги пречекал на плоштад зошто еве и тука пак играат со срце.
Мене ич не ми е гајле што губат,ме боли да сакам да победиме и се тоа.Ама они се фацишта реално,направија нешто што ниедна друга ебана генерација не можеше,треба да се учи од нивните грешки,треба да се фрлат повеќе пари за припреми и треба да се стегнат играчите,а не да љокаат по дискотеки цело лето.Разбирливо е да прослават и се тоа,ама ова нивното беше претеризам.Како и да е , одлични се и јас искрено ако би се прашувал пак би ги пречекал на плоштад зошто еве и тука пак играат со срце.