pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Лошо го напишал...и јас лошо го разбрав :icon_conf Добро сеа се разбравме Инаку да во право е, сите имаат право на грешка, па и групите. Никој не е безгрешен:smir:
аУУУ..Каква споредба,ко прво ја не би ги споредил ЛП со Грин Деј бидејќи едноставно нели ЛП можат да му се фатат за к*рот на Грин Деј,Грин деј бар се определени во кој правец им оди нивната музика,и не се толкави комерцијалисти колку што се Линкин Парк,и да,ГД многу подолго се на сцена и имат многу повеќе песни кои и кога ќе пораснам ќе ги потпевнувам и слушам....П.С.Новава песна на ЛП сакс :smir:HGD напиша:Хехе...падна житонот...
Нормално...ЛП се добри....Њу Метал...
П.С. Знаете нели дека MTV ги имаше номинирано за најдобра метал група...а и ја добија наградата...
П.С. 2 Не ги мешајте GREEN DAY бидејки
1. Тие се подолго на сцена од ЛП
2. Премногу се глупи...ако гледаш како што треба преслушајте нешто постаро а нешто сега што извадиле...
Булевар на скршените сништа...
Мислиш дека Грин Деј од комерцијала излегоа?Јас додека не им излезе еден од последниве албуми не знаев дека постојат,никад не бев наишол на нив нигде,па сеа види каква комерцијала биле,последниов албум и не го рачунам иако многу ги обожавам wake me up when september ends и boulevar of broken dreams,а и американ идиот не е лоша ама сепак последниот може бил искомерцијализиран ама првите албуми многу ги поштувам,и сепак колку и да збориш за разлика помеѓу една и друга нивна песна,линкин парк во мешање на стилови на песни никој никад нема да ги претица,и новава песна им е добра?...Аха,епа твое мислење,јас би рекол 3x ШитSaiya Jin напиша:Мислиш What ive done? Не зафркавај песната е супер. Сега не е металска или раперска или шо ти знам туку е рокерска повеќе. Песната е супер а едвај чекам да дојде понеделник за да го симнам нивниот нов албум А и ако споредуваш ГД и ЛП во комерцијала тогаш ЛП ни трагот од ГД не го гледат. ГД толку се комерцијала не можам да почнам да зборувам. Една песна им е софт рок друга хард рок, трета пак панк и ај сеа де. А и на некои песни текстот е за никаде. Збор со збор не е поврзан
Абе добри им се сите песни имаат ритам онаков да те натера да ја слушаш песната повеќе пати и да не ти се здосади. А за обидот да ја зачуваат и спасат планетата е добра идеа ама спотовите треба поубаво да ги презентираат зш некако вака не ми даваат пример мене слика од тоа што спотот сака да покаже(докаже)новата песна не е нешто посебно ама спотот е закон. Нешто с еобидуваат и тие како U2 да го насочат вниманието кон заштитата на планетата, преку музиката да се крени совеста на човекот за загад. на планетата. Од мене имаат 5ка за намерата
pozdrAfff....