wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.791
- Поени од реакции
- 34.452
Декстер со својата појава морничав, крајно антипатичен...
Da go turime Zack Efron ako ne seriski ubiec, sho?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Декстер со својата појава морничав, крајно антипатичен...
Актеров ми е антипатичен и во други филмови што сум го гледал, едноставно таква фаца има. Можеле да стават некој посимпатичен. Ефрон ти е омилен актер?Da go turime Zack Efron ako ne seriski ubiec, sho?
Зарем сериски убиец требало да биде симпатичен?!Актеров ми е антипатичен и во други филмови што сум го гледал, едноставно таква фаца има. Можеле да стават некој посимпатичен. Ефрон ти е омилен актер?ЗаШто мене не ми е, и има многу други посимпатични актери кои одлично би изгледале во улога на сериски убиец
![]()
Секоја улога што е одглумена од некој актер треба да биде допадлива за гледачите. Ако актерот не е симпатичен, бар нека има некој шарм за да привлекува гледаност. Фацава си нема ни шарм, ни убавина.Зарем сериски убиец требало да биде симпатичен?!
Слободно нека ве иритира али не ми спомнувајте дека други актери би изглумиле подобро од Michael.
Секоја улога што е одглумена од некој актер треба да биде допадлива за гледачите. Ако актерот не е симпатичен, бар нека има некој шарм за да привлекува гледаност. Фацава си нема ни шарм, ни убавина.И доволно одевме офтопик
ПХОЕБЕ од Friends и Карла од Чирс.
И двете се (единствената) причина зошто не ги гледам (и) двете серии. Иако сум им дал шанса и на двете.