Ликови од серии кои ве нервираат

Da go turime Zack Efron ako ne seriski ubiec, sho?
Актеров ми е антипатичен и во други филмови што сум го гледал, едноставно таква фаца има. Можеле да стават некој посимпатичен. Ефрон ти е омилен актер? :pos: ЗаШто мене не ми е, и има многу други посимпатични актери кои одлично би изгледале во улога на сериски убиец ;)

51805011.jpg
andreaandjessebeverlyhi.jpg

Кои безвезе / неинтересни ликови, оваа неталентиранава ''татко ми е Арон Спелинг'', овoј па уште Меган Фокс ја дупчи сега...за овој Џеси ич к** не ми беше гајле, падна у квалитет серијава кога се појави он
images1rqx.jpg

Рос, кој смотан тип, само цимолеше нешто Рејчел не ме сака бу-хуууу мајмунчето не ме сака лелеее :)
images2yq.jpg

сестра му на Тони Сопрано, вечно незадоволната
images4ts.jpg

Балтар... кој лигав тип
images5up.jpg

Иосоно :D:P
ја бев за Соер :cool:

Актеров ми е антипатичен и во други филмови што сум го гледал, едноставно таква фаца има. Можеле да стават некој посимпатичен. Ефрон ти е омилен актер? :pos: ЗаШто мене не ми е, и има многу други посимпатични актери кои одлично би изгледале во улога на сериски убиец ;)
Зарем сериски убиец требало да биде симпатичен?!
Слободно нека ве иритира али не ми спомнувајте дека други актери би изглумиле подобро од Michael.

Зарем сериски убиец требало да биде симпатичен?!
Слободно нека ве иритира али не ми спомнувајте дека други актери би изглумиле подобро од Michael.
Секоја улога што е одглумена од некој актер треба да биде допадлива за гледачите. Ако актерот не е симпатичен, бар нека има некој шарм за да привлекува гледаност. Фацава си нема ни шарм, ни убавина. ;) И доволно одевме офтопик

kako bre lassie od psych te nervira? :) pa psych mi e edna od retkite serii kade shto nemalo lik shto me nervira.
Inaku imam edna lista od antipaticni zenski likovi
Phoebe Buffay - Friends (friends mi e omilena serija definitivno ama likot na phoebe nemozam nikako da go svaram)
Jackie Burkhart , Kitty Forman - That 70's show
Lily Aldrin - How i met your mother
Amy Farrah Fowler - The big bang theory ( dosadno , grdo nesto ne sum siguren uopste i imeto dali tocno i go napishav ali ne vredi da proveruvam na google)
Rose - Two and a half men
sigurno ima i drugi koi gi zaboraviv, ako mi tekne ke gi nadopolnam

1.Brad Bellick - Prison Break vo 1 Sezona najdebilniot cajkan,arogantno kopile
wadewilliams.jpg

2.Becca - Californication, nemozev da ja smislam ko pojava i gi motav scenite
6a00d8341c630a53ef0120a6c906fb970b-800wi

3.Judith - Two and a half men, najdebilen karakter kaj zena so mojt
495025_1289221936173_345_259.jpg

4.Jaime Lannister - Game of Thrones
Jaime-Lannister-game-of-thrones-20625709-500-334.jpg

5.i za kraj Sheldon Cooper, a i site likoj od TBBT, nemozam da ja podnesam serijava i nz so gledate smesno vo ovaj nerdov
the-big-bang-theory-10.jpg

Мене ме нервираат овие не поради личноста што ја глумат, него поради нивната појава. Би ме нервирале секако и како добар и како негативен лик.
А ако човек ве нервира само затоа што е негативец во серијата, значи дека човекот ненормално добро си ја знае работата..
Овие две дами ми одат на нерви поради иста причина. Лигави, иритирачки гласчиња..

1. Fran Drescher - Living with Fran - Fran
Getty_E_070911_Drescher.jpg

2. Megan Mullally - Will & Grace - Karen
MV5BMTQ4ODA3NjUyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzUyMjk0Mg@@._V1._SX283_SY400_.jpg

Секоја улога што е одглумена од некој актер треба да биде допадлива за гледачите. Ако актерот не е симпатичен, бар нека има некој шарм за да привлекува гледаност. Фацава си нема ни шарм, ни убавина. ;) И доволно одевме офтопик

Прашај ги женските кои тријаат меѓуножје за одговор :icon_lol: (чисто информативно да сетиш колкав ут си направил во проценка)
Кај некои знам дека и гласот слекувал, не само суратот.

Инаку онтопик
Без конкуренција чоечево
8592affb-dcd5-402c-8cd0-058e73a41e41_gameofthrones_joffrey.jpg

Tara-True Blood
Ептен иритира со однесувањето, плус напорна за слушање.
true-blood-clip-tara-5-4-10-kc.jpg

Jenny - L Word
Покварената сплеткарошка која постојано изиграваше жртва.
lword5_jenny_1280x1024.jpg

Tyler - The Vampire Diaries
Досаден лик, да не беше врколак одамна ќе го килнеа. Среќа се поретко го даваат.
TylerConfused.jpg

Lori & Carl - The Walking Dead
Lori_and_Carl_S2.png

ПХОЕБЕ од Friends и Карла од Чирс.

И двете се (единствената) причина зошто не ги гледам (и) двете серии. Иако сум им дал шанса и на двете.

Zoe Barnes - House of Cards

Zoe_Barnes.jpg

Одамна волку не ме нервирал некој лик во серија. Не можам да ја смислам. Демек нешто а-у сакам да сум сериозен новинар, принципи нешто а-у, а уствари само сака да биде на насловни страни и на телевизија т.е да биде популарна. И не бира начин како да го добие тоа.

Dr. Cameron од House MD

k1x9y_2007261152221196099542.jpg

Ептен ми идеше на живци со она „сакам да се е+ам, неќам да ми влезе“, одвај преболев таков лепотан како Чејс да се зацепа у таква цепаница како неа. Нит е секси, нит е убава, нити интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom