Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не гледате малце иронија во негативци да ве нервираат? Што по некоја пластична логика значи дека прават нешто ко шо треба, аналогно на тоа вие незнаете да ценете глума.
Видете го Џофри по интервјуа.. мало детенце.
Brenda Chenowith - Six Feet Under
Saul - Breaking Bad
Rose - Doctor Who
Elena - Vampire Diaries
Rick - Walking Dead...
Samo poradi slikava, ke me naterash da gledam edna-dve epizodi.Jenny Humphrey - Gossip Girl
![]()
Притисок ми креваше со нејзините непромислени постапки и однесување на разгалено дериште. Јас разбирам дека е во тие години, ама тоа не и‘ е оправдување.
Вештачка глума друже ,сите кои незнаат да глумат се одвратниAna Lucia Cortez од серијата "Lost"
![]()
Значи типкава колку беше напорна во серијава ни самата не беше свесна, толку досадна и арогантна што помислував да ги прескокнувам епизодите каде што глумеше...А имам и забележано дека во сите филмови е ваква, вајда тоа е и единствената глума...![]()
Како може таков глас да не ти оди на нерви?Toby![]()
^Invader би го сторил истотоКако може таков глас да не ти оди на нерви?
Мене толку јака појава ми има, што секоја сцена со него ме паѓа на г'з, јас се чудам како ти оди на нерви типот. Со њот праевме муабет баш, ми текна на една сцена од офис, сигурно ти текнува, нели беше заљубен во Пем, и еднаш дури седеше до нејзе, се заборај и ја стави раката на нејзиното колено и почна да ја гали. Цела канцеларија се зачуди и се пулеше во нив 2ца, и Тоби, сио усрамен:Како може таков глас да не ти оди на нерви?
Може, ама само кога е во придружба на Мајкл.Мене толку јака појава ми има, што секоја сцена со него ме паѓа на г'з, јас се чудам како ти оди на нерви типот. Со њот праевме муабет баш, ми текна на една сцена од офис, сигурно ти текнува, нели беше заљубен во Пем, и еднаш дури седеше до нејзе, се заборај и ја стави раката на нејзиното колено и почна да ја гали. Цела канцеларија се зачуди и се пулеше во нив 2ца, и Тоби, сио усрамен:
I have an announcement. I'm moving to Costa Rica
Eве го
Why on Earth would you hate Rose?
малечкото невестаПа ова е лесно...не гледам серии по ТВ, но кога и да вртев по каналите и да го видев детево, се лигавеше
Има ли воопшто некое дејство во филмов ?
![]()
...а и сите останати облечени во сари