Ликови од серии кои ве нервираат

10470.jpg

Jennifer Hasty ја имам начекано во true blood и bones, толку ми е одвратна, ко од лудница излезена е, само што ќе ја видам ми иди да гасам тв.

Arlene- True blood
Jason & sookie Stackhouse -true blood
Bill Compton - TrueB Blood
King Geoffrey-Game Of thrones
Lori Grimmes- walking dead
David Spade-rules of engagement
има многу други само не ми работи кликеров моментално

Скајлер е нула спрема Бренда од Сикс Фит Андер.
Six%20feet%20under%205.10%20All%20alone%20(2005)%20Rachel%20Griffiths%20as%20Brenda%20Chenowith.jpg

Сепак, имаше моменти каде што ја сакав, ама ретки беа :D. Повеќе ми одеше на нерви. :mad:

tvweekonline.ca_.jpg

Раџ е една од причините зошто прекинав да ја гледам серијава. Другата причина беше таа женската на Шелдон, не сакам да трошам време да ја барам... Сега кога ќе размислам, сите ме нервираат од таа серија :D.

50492_10569236108_2938_n.jpg

Барни Стинсон, смешен беше во првите две сезони, после стана ептен клише. Колку е интересно што луѓето на кои им е идол се истите оние кои чуваат питбул дома за да кренат самодоверба :D

Сигурно има уште многу само сега не можам да се сетам, ќе дополнам друг пат. :mad:

Не гледате малце иронија во негативци да ве нервираат? Што по некоја пластична логика значи дека прават нешто ко шо треба, аналогно на тоа вие незнаете да ценете глума.
Видете го Џофри по интервјуа.. мало детенце.

Brenda Chenowith - Six Feet Under
Saul - Breaking Bad
Rose - Doctor Who
Elena - Vampire Diaries
Rick - Walking Dead...

Why on Earth would you hate Rose :)?

Jenny Humphrey - Gossip Girl
jenny-humphrey-photo.jpg

Притисок ми креваше со нејзините непромислени постапки и однесување на разгалено дериште. Јас разбирам дека е во тие години, ама тоа не и‘ е оправдување.
Samo poradi slikava, ke me naterash da gledam edna-dve epizodi. :D

Ana Lucia Cortez од серијата "Lost"
analucia.jpg

Значи типкава колку беше напорна во серијава ни самата не беше свесна, толку досадна и арогантна што помислував да ги прескокнувам епизодите каде што глумеше...А имам и забележано дека во сите филмови е ваква, вајда тоа е и единствената глума...:cautious:
Вештачка глума друже ,сите кои незнаат да глумат се одвратни o_O

Како може таков глас да не ти оди на нерви?
Мене толку јака појава ми има, што секоја сцена со него ме паѓа на г'з, јас се чудам како ти оди на нерви типот. Со њот праевме муабет баш, ми текна на една сцена од офис, сигурно ти текнува, нели беше заљубен во Пем, и еднаш дури седеше до нејзе, се заборај и ја стави раката на нејзиното колено и почна да ја гали. Цела канцеларија се зачуди и се пулеше во нив 2ца, и Тоби, сио усрамен:

I have an announcement. I'm moving to Costa Rica :pos:

Eве го

Мариса Купер од Округот Оринџ на времето. Погрда и поанорексична не може да биде.
oc%20mischa%20barton%20marissa%20cooper.jpg

Нора од Брадрс енд систрс
Јесте дека е срцето на серијата, ама понапорна е и од мајка ми, мора секаде да се меша и се да знае.
nora+walker.jpg

Мене толку јака појава ми има, што секоја сцена со него ме паѓа на г'з, јас се чудам како ти оди на нерви типот. Со њот праевме муабет баш, ми текна на една сцена од офис, сигурно ти текнува, нели беше заљубен во Пем, и еднаш дури седеше до нејзе, се заборај и ја стави раката на нејзиното колено и почна да ја гали. Цела канцеларија се зачуди и се пулеше во нив 2ца, и Тоби, сио усрамен:

I have an announcement. I'm moving to Costa Rica :pos:

Eве го

Може, ама само кога е во придружба на Мајкл.
1:08 - Not now, not ever:pos:

vlcsnap-2010-02-13-22h20m48s4TBBT31.jpg

Leonard - TBBT
Ај, од Шелдон шо ме тераше на серка со неговите монолози за тоа дали патлиџан оди врз салама или обратно, од овој престанав да ја гледам серијата.
Фаца никаква, се лигави, па и тоа со рацете цело време што го прави... по грд лик не сум видел во серија.

5527cf0298a211e0907112313b10052d_small

Brendа - Six Feet Under

На почетокот на серијата коа и ја видов тетоважата на грбот си мислев дека е некој сериски убиец и ќе го реши Нејт. Дури и мајка ми еднаш помина кога она беше на екранот и ми рече дека е ептен одвратна.
Очите и се страшни, си мислиш некој психопат е (:icon_lol:).

Gabe3.jpg

Gabe исто од Six Feet Under.

Грда фаца. Се надевам дека у втора сезона е умрен, оти енос ја почнувам.

Why on Earth would you hate Rose :)?

Wouldn't stretch it that long, повеќе генерално нервирање одошто мразење. Онака, напнува со клише муабети и постапки некад. Сега ќе ми недостига.
Патем страва аватар. :)

ТОBY is motherfucking funny, едвај чекав сцена со него и Мајкл.

MISCHA BARTON e motherfucking убава. Мојот прв tv crush.

Па ова е лесно... :D не гледам серии по ТВ, но кога и да вртев по каналите и да го видев детево, се лигавеше :place: Има ли воопшто некое дејство во филмов ?

IndiaTvfb16b1_Anandi.jpg

...а и сите останати облечени во сари
малечкото невеста :pos: и мене најпоќе ме нервира незнам како можи да дават вакви серии и кој ги гледа :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom