"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не вика да не се бацуваат младите/старите/децата, но не до степен на драпање/легнување/чепење во сред кафиќ...

У реду е по некој бакнеж да летне али се у границите на нормалата, да не биде нешто ептен упадливо па да бидат центар пажња, цел кафиќ да зјапа у нив

Разменување на неколку бакнежи, нежности, милости и слично е сосем нормално. Логично е пар да го прави тоа и во јавност. Но има случаи кои навистина не можам да ги разберам. Ај што гледам вакви примери речиси секој пат кога ќе седнам во кафич некаде, на апла фрекфентно и одлично осветлено место, стигнав до тоа да ги гледам и во кина и театри и слични места кои ни најмалку не служат за лапање. Најсвеж пример ми е претходнава недела, на ,,Алиса во земјата на чудата,, кога еден пар буквално само што не легна на столчињата. Добро, која инспирација ја видоа во Алиса не ми е јасно. Кога веќе дошле со таа намера барем да избрале некоја романтична комедија или така нешто...

Некои кратки бакнежи може во јавност али ептен со :P легнување, фаќање секаде НЕ. Имаше еден случај дечкото на девојката пред сите и вика пушти јазик.:pos:

Неколку бакнежи,држење за рака е сосем нормално во кафич ама драпање и глумење лудило пред сите ептен ме нервира.

Лигавење пред искачање. Така е најдобро јас мислам.

Онака краток бакнеж или нешто слично ми се океј,ова изгледа нормално за еден заљубен пар. Ама како што има примери лигавење до безвест, драпање горе доле пред цела раја ма ти се молам, иди заврши си работа на мира некаде и уживај си потоа... За таквите можам да кажам дека не се доволно упатени па не знаат да се однесуваат во јавност и мислат дека ако имаат дечко/женска и смеат да прават се и секаде со него/неа !

Се е домашно воспитување и култура ... Тој што нема осет каде да го прави тоа ќе го прави секаде и ќе мисли дека тоа е во ред ... Али у принцип гледам народов нема осет дефинитивно, кога ќе видам тинејџери на автобуска се лапаат...РЕЗИЛ !!! Да земеш таа клинката да и врзат нејзините по некој шамар ...

ако се расположени за оргии(пошто излеа сакаат да предизвикаат нешто со то “шлапкањето“) - нека се изјаснат поконкретно,а не само да палат фитли......ако не се добро би им дошол еден добар ќотек на лице место........

Седи тип со женска му јас со другари,тој пред нас седеше и сеа почнува да ја лапа женска му ја задрапува за гз и после се врти и не ѕвери пола саат,демек видете ме јас имам женска и се лапам. :tapp:
Ми се сповраќа.

Па каде ќе разменуваат нежности ако не по локалите, подобро отколку на улица, кога ќе ми текне на оние што по улица се фаќаа и лапаа, среде бел ден, дури доживеав како клинка да видам секс у живо.:cautious: Кога некој е толку слободен повеќе му се исплати дома да сними порнич на раат и да го распродаде, отколку џабе да го шитка.:pos:

Го поддржувам лигавењето по кафичи. Така ќе распознаеш кој пар по колку време иде. Од нон-стоп лигавење- значи идат месец-два, едвај лигавење и зјапање у ТВ- над 2-3 години :)

Го поддржувам лигавењето по кафичи. Така ќе распознаеш кој пар по колку време иде. Од нон-стоп лигавење- значи идат месец-два, едвај лигавење и зјапање у ТВ- над 2-3 години :)

Зависи, има парови кои имаат долги врски а пак се лигават. Сакаат да покажат нешто повеќе или пак не може да ја смират страста :rolleyes:. Би рекла дека повеќе зависи од карактерот на личностите одколку од времето поминато заедно.

Ај и за мене да кажам кога веќе почнав да пишувам ние уште од почетокот не сме практикувале лигавење, драпање во јавност, може спонтано по некој краток бакнеж да размениме и по некоја гушка а се друго оставаме за во темното и за дома.

Зависи, има парови кои имаат долги врски а пак се лигават. Сакаат да покажат нешто повеќе или пак не може да ја смират страста :rolleyes:. Би рекла дека повеќе зависи од карактерот на личностите одколку од времето поминато заедно.

Ај и за мене да кажам кога веќе почнав да пишувам ние уште од почетокот не сме практикувале лигавење, драпање во јавност, може спонтано по некој краток бакнеж да размениме и по некоја гушка а се друго оставаме за во темното и за дома.
Е така, крајот на текстот особено ми се свиѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom