- Член од
- 23 март 2014
- Мислења
- 1.471
- Поени од реакции
- 1.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце да не е за претходното коло ова?
Од кога ова правилото пример на контра ако напрајш старт за 2 минути и се суди пенал ?
Пред некоја недела вака видов на утакмици од ЛШ па ми падна чудно, а вакво нешто порано немаше, пример си добиваш 2 минути и продолжуваш со нападот, пенал не се судеше...
Прашањето ми е дали од оваа сезона е воведено ова правило ?
Мистерија за мене останува неговото игнорирање од страна на ЕХФ која до сега ниту еднаш не го спомна ниту пак го стави во екипа на колото...
Од кога ова правилото пример на контра ако напрајш старт за 2 минути и се суди пенал ?
Пред некоја недела вака видов на утакмици од ЛШ па ми падна чудно, а вакво нешто порано немаше, пример си добиваш 2 минути и продолжуваш со нападот, пенал не се судеше...
Типично за Европа и Запад .... Да негираш и глостифицираш свои ликови .....Кирца игра во страшна форма. После Фленсбург на кој во две утакмици им начука 19 гола, вчера го торпедираше Алингсас со 12 гола. Со ова коло Кире Лазаров излезе на првото место за најдобар стрелец во Лига на Шампиони.
Можда малку и сум субјективен али со оваа форма се издвојува како најдобар десен бек во светот моментално.
Мистерија за мене останува неговото игнорирање од страна на ЕХФ која до сега ниту еднаш не го спомна ниту пак го стави во екипа на колото...
Десет години старо правило...2 мин или директен црвен картон и пенал ,зависит од судиите како го проценуваат фаулот ...брутален ...или .Од кога ова правилото пример на контра ако напрајш старт за 2 минути и се суди пенал ?