Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Ауу, ги искина голманов од Висла каталонциве.

Ептен грда салава од Висла(n)

:pos::pos::pos:
Смешки се ЕХФ, ја примети ли некој графиката?

Кога ги даваа поставите кај Металург на пикер Стојковиќ, а кај Брест на десен бек Вугринец :pos:
После тоа Наумче го подмладиле едно 10 години, 24 го напишале дека има :rolleyes:

Пољациве :drk::drk::drk:

И атмосфера и игра на врвно ниво, цела сала не престана да пее, ко со Зомимак да играат, а не со Барса:cuc:[DOUBLEPOST=1417892639][/DOUBLEPOST]Браво Висла, мајсторски изиграно со страшна поддршка од трибините
clap.gif

Последно уредено:
:pos::pos::pos:
Смешки се ЕХФ, ја примети ли некој графиката?

Кога ги даваа поставите кај Металург на пикер Стојковиќ, а кај Брест на десен бек Вугринец :pos:
После тоа Наумче го подмладиле едно 10 години, 24 го напишале дека има :rolleyes:
Графиката ја прај Алфа т.е Томато продукција ги реализира преносите, нема врска ЕХФ со тоа.

Графиката ја прај Алфа т.е Томато продукција ги реализира преносите, нема врска ЕХФ со тоа.
Е како бе, па и на другите утакмици што не ги пренесува Алфа е истото, еве сигурно си гледал некој меч на Лаола, составите, првите постави, па индивидуално играчи кога покажуваат, се е исто... Или па дадена им е графиката од ЕХФ па они си ја средуваат пред секој натпревар?

Е како бе, па и на другите утакмици што не ги пренесува Алфа е истото, еве сигурно си гледал некој меч на Лаола, составите, првите постави, па индивидуално играчи кога покажуваат, се е исто... Или па дадена им е графиката од ЕХФ па они си ја средуваат пред секој натпревар?
Графичкиот приказ си е еден ист на секој меч, како во ЛШ фудбал што е, само телевизијата која го пренесува мечот си внесува информации околу играчите/статистика/триста други работи..

Митревски камен еден, од пола терен прими гол ццц

да бе овие не знаат фаул да напраат голманот е крив
Кај да прават фаул, на пола терен ли да го прават? Па така простор ќе се направи да се прошетаат овие у напад. И те како голманот е крив, не само за последниот гол туку и за многу други во текот на натпреварот кои ги прими баш од пола терен, дрво невидено! :facepalm:

Кај да прават фаул, на пола терен ли да го прават? Па така простор ќе се направи да се прошетаат овие у напад. И те како голманот е крив, не само за последниот гол туку и за многу други во текот на натпреварот кои ги прими баш од пола терен, дрво невидено! :facepalm:
a vaka ne se prosetaa u napad...13 sekundi do kraj dozvoluvas sut na gol aj da se krstime u golmanot

Криво ми е за Целје, изгубиле од Французиве дома во Словенија што значи со Медведи ќе си ги пакуваат куферите. А многу ми се свиѓаа како тим и каков ракомет играа.

Полјациве доминираат. (y) две големи победи.

Кире слабо против Висла, 7 гола од 15 шута за пораз на Барселона од 34 : 31

Zagreb 25:24 PSG
Sekoja cest za Zagrepcani. Gi gleav samo poslednite 15 minuti, so odlicna odbrana predvodena od Ivic uspea da go pobedat anemicniot PSG. Od toa so go vidov samo Narcis igrase neso kaj arapive, drugive nevidlivi. Omejer topka ne fati, Hansen samo 3 gola od koi 2 od penal. Sekoja cest za Vujo i momcite negovi, go kutnaa Kiel sega i PSG.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom