Лига на шампиони 2014/2015

Статус
Затворена за нови мислења.
Ваљда си ја изиграл a? :D

Save тип е КИФ во домашно, во ЛШ можеби би имале проблеми без Ким али во Данска имаат целосен монопол сезонава. Налик тоа на Барса во Шпанија, не толку интезивиран али идат кон тоа. Јас инстиктивно ја изиграв и Сондсјер - Алборг 1хен, услвот беше Алборг да не тепаат до повеќе од 1 гол, тие дури изгубија седум разлика, криво ми е што не пишав чист кец.

Како и да е, уште Нант да тепа и Монпеље со повеќе од 5 гола и да се фати ракометот.
Не ја изиграв зашо поима немав дали ќе играат Андерсон и тој другиот, а ваљда не играле, и зашо имаа тежок и исцрпувачки меч викендов.
Иначе добар тим се КИФ, не за џабе и скинаа бод на Барса и ја тепаа Висла на гости. А Ким Андерсон ми е еден од најомилените ракометари. Нормално Уве е на прво место. :D

Sterbik go slavi uste rodendenot..

Totalno go isfrustiraa Sterbik,mu treba barem 5minuti da se sovzeme.

Последно уредено:
Резили се, на страна повредите шо му се задесија, тие што се на терен не се трудат ама ИЧ. Губат топка, не се замараат за тоа, ко ништо да не било.
Штербик - Диви не знам дали вкупно имаат десет одбрани.
Не може некој да ме убеди дека Веспрем е за десет гола разлика е по квалитетна екипа, сеа факт е дека имаат тим за Ф4, ама сепак..

Која брука, го снема Лино малку се стиши откако го исплукаа играчите и навивачите, и сега пратија некој член на управен одбор да соли памет како Металург го донел модерниот ракомет во Скопје, донел ѕвезди, ракометот го измислиле. :facepalm:

10 пати у интервјуто спомна и тој и водителката ги молиме сите што можат да дојдат веднаш во салата да не поддржат, само заедно можеме блаб бла бал, почнаа да молат, ебате мизеријата. Бруки живи.

Сега тепа Монпеље или нерешено заврши? На резултати пишува дека Монпеље тепал, а на преносот кога беше Вардар, рекоа дека нерешено завршиле...

Сега тепа Монпеље или нерешено заврши? На резултати пишува дека Монпеље тепал, а на преносот кога беше Вардар, рекоа дека нерешено завршиле...
Во последна секунда постигнаа гол Монпеље. 33-34.

Diego Simone so zvukot na sirenata.:P[DOUBLEPOST=1416679110][/DOUBLEPOST]P.S.
Da ni gi vratite parite od sezonskite,alooooo uprava.:D
Minco pederu:pos:

Последно уредено:
Bravo za Mojso.
Linoooo,zosto porano ne gi pusti decata?
Ah be,cekase 50 i kusur minuti za da izrotira malku.:facepalm:
Ne znam so da recam:facepalm:steta za decata,zasluzuvaat barem 10ina munuti.

јеј победа за Металург

Ама човече колку на сила..колку лошо само играа...

Ајде можеби ќе смени нешто победава во Металург (аха како не)

Bravo za debeliot. Ja resi, se gleda deka gorese od zelba cela utakmica da se pokaze. 11 gola ne se malce bezrazlika sto se igra protiv La rioja.

Конечно дебелиот проработе :D Да се надеваме дека ќе ја поврати формата за репрезентација.
Добро играше Нелоски во одбраната, а и Митревски влезе во ритам :)
Супер гол и на Талески :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom