Ве читам назад и се чудам

Сега некој завидват за успехот на Металург

Незнам шо да кажам, вие сте Егоисти шо вика Лино Червар
Ова е за РЕСПЕКТ шо го напраја Металург и Вардар во ЛШ сега за сега, се надевам дека ќе има и добри резултати и натаму, ова е голем ПЛУС за македонскиот ракомет ! Нека знае цел свет која е Македонија !
Мене ми е мило за успехот на Металург и среќен сум шо победи против ПСЖ, исто и за Вардар каде скина бод против големата Барселона, сепак тие се наши претставници во лигата на шампионите и ПРЕД СЕ, ја представуваат првен МАКЕДОНИЈА како земја, а после самиот клуб !
Два претставници во ЛШ да имат од кај нас не е мала работа, немам ништо против Металург ни против Вардар, кога играле во првенството портив Пелистер, ДА сум плукал против нив, ама во нашата лига, овде не претставуваат сите нас како народ !
Искрено осеќав дека ќе победи Металург, израмнет меч, цело време се играше гол за гол, првото одлепување од 3 разлика беше дури во 40 минута, то е доказ дека се играше тврдо.
Лино е стар лисец, каква добра одбрана имаше само Металург ги пикна во конзерва Хансен и Абало само по 2 гола, Нарцис 3, Копљар 3-4, единствено само Вори и то крилото Мелиќ така постигнаја поќе гола, другите ѕвезди добро ги затворија...
Станиќ еден од најзаслужните, наркоманееее, наркоманеее

ѕверотиња е Станиќ не ги остај да дишат, браво !
Вугринец одличен 8 гола, секоја чест ! Мојсо и Манасков одма после Вугринец тие беа најдобри