Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Одат, одат. Можеби не цела сала, ама повеќето се присутни.
И уште една работа, дебилен спикер имаат.
Си ги избројал или? Онака ги познаваш лично? Јас на пример имам другарче што има отидено на 5-6 утакмици на Металург а ниедна на репрезентација, ова само за пример...

Пак го терате, од друга страна, филмот за репрезентација, на репрезентација одат сите, не можеш да кажеш дека овие истиве одат на репрезентација сите, а оние кои беа на Вардар не идат, глупо е... И после зашто сме коментирале ние вардарци вака? Е поради ова!

Си ги избројал или? Онака ги познаваш лично? Јас на пример имам другарче што има отидено на 5-6 утакмици на Металург а ниедна на репрезентација, ова само за пример...

Пак го терате, од друга страна, филмот за репрезентација, на репрезентација одат сите, не можеш да кажеш дека овие истиве одат на репрезентација сите, а оние кои беа на Вардар не идат, глупо е... И после зашто сме коментирале ние вардарци вака? Е поради ова!

Не се нервирај бе Бене, не сум ги избројал, ама сигурен сум дека се присутни и на репрезентација. И кај реков дека се сите? Реков речиси. Има разлика, не извртујте зборови како што на вас ви одговара.
И никој не го тера филмот на клуб - репрезентација, јас кај реков дека тие што се присутни на мечевите и на Вардар не одат на репрезентација? Сеа нели збориме за навивањето на мечевите на Металург.
Ако одат тие иститие што одат и на Вардар, појака атмосфера ќе има на репрезентацијата, а у ствари таа е атмосферата од на Металург мечевите.

Искрено глуп е целиот муабет околу навивањето на мечевите на Металург, кога и сами знаете со што се располага во однос на навивањето. И го поврзувате тоа со играта на Металург, со што едното со другото си нема благе везе. А имам приметено кога ќе се направи добар резултат, само тоа се пишува, дека била мртва или не знам каква атмосферата, само за да се омаловажи резултатот на тимот.

Се изначитав еден куп идиотштини. :pos:
Вреѓање плукање и по наши играчи малоумност генерално не генерално туку е сигурна. Јас не знам зошто мора на некој да му се објаснува и зошто многумина мислат оти некого или јавноста толку фамозно ги интересира нивното мислење. Вчера ова е веројатно најголемата победа во тимскиот ракомет. И дај боже и на ЕП да се радуваме како репрезентација. А ова ќе остане запамтено како уште еден голем успех во македонскиот ракомет

Jes da ima preteruvanje so prepukuvanja pogore ama i ti epten ja opravi so "timski rakomet". ;) .

Не се нервирај бе Бене, не сум ги избројал, ама сигурен сум дека се присутни и на репрезентација. И кај реков дека се сите? Реков речиси. Има разлика, не извртујте зборови како што на вас ви одговара.
И никој не го тера филмот на клуб - репрезентација, јас кај реков дека тие што се присутни на мечевите и на Вардар не одат на репрезентација? Сеа нели збориме за навивањето на мечевите на Металург.
Ако одат тие иститие што одат и на Вардар, појака атмосфера ќе има на репрезентацијата, а у ствари таа е атмосферата од на Металург мечевите.

Искрено глуп е целиот муабет околу навивањето на мечевите на Металург, кога и сами знаете со што се располага во однос на навивањето. И го поврзувате тоа со играта на Металург, со што едното со другото си нема благе везе. А имам приметено кога ќе се направи добар резултат, само тоа се пишува, дека била мртва или не знам каква атмосферата, само за да се омаловажи резултатот на тимот.
Не разбираш едноставно, не се нервирам ич, само ме чуди што и ти спаѓаш во другата група...

Речиси е еднакво на 90% или колку? Што пак е лага... Додади и на тоа дека навивачите на металург се палат на репрезентација филмови а на последниот меч имаше празни места во салата. Што да се каже понатака?

Па рече индиректно дека не се присутни, ако речиси сите се на металург, тогаш останатиот мал дел се или не се на Вардар бидејќи има и фанови на Тинекс пролет, Пелистер, Зонимак бла бла бла...

И да, навивањето е такво и на репрезентација, зашто НЕМА НАВИВАЧКА ГРУПА!. Еве и јас ја иам пеено излези момче, навивач на Металург сум што иде на XY репрезентативен натпревар?

п.с. Металург нема навивачи.

п.п.с. Доста го тупите дека некој рекол нешто за атмосферата, во случајов правиш со мене муабет а јас нигде такво нешто немам спомнато, ниту пак ми текнува дека некој друг спомнал такво нешто освен можеби Фаранг...

Nego stvarno aj dosta samo so Vardar - Metalurg vo temata za Champions. Poshto kao demek imeme konvencija nikoj ne provocira vo dvete posebni temi ova ispagja kao megju teren za prepukuvanje, a ne treba barem po naslovot da bide taka. Pochetokov na sezonava e kako od sonishtata za nashite rakomenti ekipi i ne veruvam deka postoi nekoj na koj ne mu e milo zaradi toa, navival za kogo navival. Dajte sega da uzhivame, a megju sebe kje se presmetame za mesec dena.
Nego frlete neshto komentari za Veszprem - RN. Loewen, mech na koloto zaedno so vcherashniot na Metlaurg. Imam pretchustvo deka iako se ochekuva neizvesen mech germancive katastrofalno kje pominat, bez ralzika shto od site germanski timovi momentalno izgleda deka se vo najdobra forma.

Nego stvarno aj dosta samo so Vardar - Metalurg vo temata za Champions. Poshto kao demek imeme konvencija nikoj ne provocira vo dvete posebni temi ova ispagja kao megju teren za prepukuvanje, a ne treba barem po naslovot da bide taka. Pochetokov na sezonava e kako od sonishtata za nashite rakomenti ekipi i ne veruvam deka postoi nekoj na koj ne mu e milo zaradi toa, navival za kogo navival. Dajte sega da uzhivame, a megju sebe kje se presmetame za mesec dena.
Nego frlete neshto komentari za Veszprem - RN. Loewen, mech na koloto zaedno so vcherashniot na Metlaurg. Imam pretchustvo deka iako se ochekuva neizvesen mech germancive katastrofalno kje pominat, bez ralzika shto od site germanski timovi momentalno izgleda deka se vo najdobra forma.

освен тоа нема што друго ако сакаш да прочиташ за некој добри мечеви..исто и јас мислам покрај таа и Кил ќе биде неизвесна и добра утакмица не се нешто убедливи сезонава а овие Колдинг со брза игра може малце да ги раздрмаат.

освен тоа нема што друго ако сакаш да прочиташ за некој добри мечеви..исто и јас мислам покрај таа и Кил ќе биде неизвесна и добра утакмица не се нешто убедливи сезонава а овие Колдинг со брза игра може малце да ги раздрмаат.

dada i taa kje bide dobra iako mislam deka Kil kje gi dobie. Kim Anderson se vrakja po povreda i kako reche vo edno intervju ne e nash spremen za igra, a od drugive bekovi vo napad i nemaat mnogu podrshka , mozhebi spelerberg i boesen. Malce mi se prestari za brza igra, no gi nemam gledano sezonava. Kje vidime za saat vreme. Jas od vesprem prilichno ochekuvam ovaa sezona posle Barcelona za mene se oni glavni favoriti za titulata.

Еве трета сезона идам на Металург ЛШ и ова вчера беше сигурно во нај или топ 3 најдобри атмосфери кои се створиле. Самата утакмица беше ватрена. Ако тоа не беше навивање, онда нз што е за некои.. Почни од Станиќ само колку може да ја запали публиката... Е сеа, спикерот не е нај нај, се меша некогаш клуб со репрезентција, ама реалноста барем во моментов е таа. Ама се друго е топ, Металург сезонава игра и подопадлив ракомет. Ќе си трпев ако не отидев вчера.
Знаеш дека си навивал кога после гласот ти е зарипнат, а и рацете не ги осеќаш многу многу :cool:

Цел тим беше одличен (Станиќ стандард), само морам да спопнам - Манасков е пред се играч со муда. Два гола од бековска позиција, потсеќа на некои други познати крила. Не за џабе скоро цело лето го гледав на кеј сабајле.

Што бидна со Алфа да дава уште еден меч неделно (нешто како меч на колото)?

ЕЕ на кое ниво дојде нашиот клубски ракмжомет,една Барса еден Псж да се тресе у Борис Трајковски(y),еве сеа и Жрк Вардар се надевам дека ќе иде по нивниве стапки.Ама не ние смо таков народ меѓу себе очи ќе си извадиме.Ок е бе секој си има свој навивачи,а рачунајте дека идат и неутрални,има мали деца стари луѓе,е не моемо од нив да бараме некоја атмосфера.Се знае си има навивачка група и они треба да ја прават целата атмосфера.Ете Вардар си има среќа ги има комити,кој прават страшна атмосфера,буквално трибините се тресеаа со Барса(y).А Металург ете го има спикерот:D,шала е ова,ама реално на моменти и он сам не знае што збори,а и гласот иритира,ама ок е, тоа е нивни начин на навивање и ја го почитуам тоа.Инаку очекувам уште едено од Барса и Псж да падне,е сеа искрено мислим дека тоа ќе биде Барса,ама има време ќе видиме.
--- надополнето: 29 септември 2013 во 15:01 ---
Него го видовте Лино на пресот,пак најде некоја замерка на новинарите:pos:,али не сум го видел толку радосен,а и како не би бил,коа падна еден Псж

Него го видовте Лино на пресот,пак најде некоја замерка на новинарите:pos:,али не сум го видел толку радосен,а и како не би бил,коа падна еден Псж

хахаха што кажа нешто демек зошто не ги ставиле на цела насловна на Македонски Спорт хаха е бога ми после ваков резултат мора на цела насловна да ги стават. Мада се шалеше Лино,вечерва ќе пиеме пиво и пиво :pos:

Кога ќе оди преносот на мачот на колото на Алфа ?

Karlson go kine kil momentalno . kil-kif 12-14. doabr mech. dobar e i hvit na gol nekade nad 40 %.

хахаха што кажа нешто демек зошто не ги ставиле на цела насловна на Македонски Спорт хаха е бога ми после ваков резултат мора на цела насловна да ги стават. Мада се шалеше Лино,вечерва ќе пиеме пиво и пиво :pos:

Кога ќе оди преносот на мачот на колото на Алфа ?
Да вика сте ни дале едно мало делче,у ќошот.Али ко рече ја се спремам за Бања Лука,и ќе ги земем само тија што ќе бидат спремни после журката:pos:.Како и да е позитивен човек со ракометни емоции,ама искрено некад знае да биде гаден на зборови,а дека е тренериште тоа нема збор.Ги насамари со Мансков со даа гола од бек,али мислам дека Мансков ко почнуваше играше бек,а и се гледа по одразот.и начинот на шут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom