Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оглед на тоа што немате ништо живо освоено задњиве две години и имате полош скор со нас во дуели нема да те прашувам ти кого памтиш од Јуве :pipi: :icon_lol:
Ти текна значи на Тимошчук..Ако ако.(y)

Пак? :confused: Подобро да не се паднат или подоцна ако испадне.

Напротив, сега ќе биде 1000 пати подобар натпревар од тој во групната фаза. 1/4 финале, првиот натпревар ќе заврши со нерешен исход, без голови според мене, а во вториот ќе има борба до последен миг. Истотака може и Милан - Јувентус/Баерн Минхен.

Напротив, сега ќе биде 1000 пати подобар натпревар од тој во групната фаза. 1/4 финале, првиот натпревар ќе заврши со нерешен исход, без голови според мене, а во вториот ќе има борба до последен миг. Истотака може и Милан - Јувентус/Баерн Минхен.
Да, ија мислам дека многу потешко ќе биде за Дортмунд но би сакал друг тим да се падне на Дортмунд пошто играа веќе со Реал. Пример интересно ќе е да ги мерат силите со Милан или па ПСЖ. Оти да не и Јуве, што би бил навистина голем предизвик.

Моменталната форма не значи ништо тука пошо до мај може многу работи да се сменат.

Вака реално гледано од досегашниот тек на сезоната Баерн е најблиску па после него од останативе може да се каже дека е Реал но не треба да се отпише и Дортмунд кои сета своја моќ ја има насочено тука. Тоа е очигледно.

Е сеа Милан ко Милан сезонава не е за очекување да направи нешто посериозно пошто тимот не е изграден,се мењаат генерации и сеуште се на почетокот во тој процес.
Ако успеат да ги поминат Барса тогаш тој пласман ќе се гледа само како додатни 10-20 милиони од ова натпреварување кои ќе потпомогнат во процесот на промени.

За крај тука е Јуве,скоро изграден тим,се познаваат меѓу себе и играат доста тимски но единствено не штима нападот според мене. Можеби последна шанса за Пирло и Буфон да се најдат повторно на врвот на Европа и верувам дека тие се главните мотиватори во соблекувална уз Конте.

Порто и останатите нема да ги спомнувам,не ги следам доволно за да зборам за нив.

Единствено ПСЖ би ги искоментирал тука и би рекол ако нешто напраат тоаш тоа ќе биде пошо Анчелоти имал некој ас у ракавот,вака гледајќи ги како играат ми делуваат ептен неповрзано,вештачко. Најискрено.

Па оптимист сум, моментално се у форма ама некако беа не уверливи против еден Манчестер кои имаат послаба средина и одбрана од Баерн. :) Немора да значи, ама сум оптимист. Плус историски гледано имаме позитивен скор со Реал, исто и со Јунајтед имаме позитивен скор. Незнам која друга екипа може со тоа да се пофали. :)

Неам податоци од дамнешна историја, ама у понова историја Јувентус си ги исплеска(вака или онака) Реал.
За Јунајтед исто неам многу податоци, ама мислам дека тука Јувентус е исплесканиот.

Неам податоци од дамнешна историја, ама у понова историја Јувентус си ги исплеска(вака или онака) Реал.
За Јунајтед исто неам многу податоци, ама мислам дека тука Јувентус е исплесканиот.
7-0-7 со Мадрид.
5-2-5 со Јунајтед.

Не е лошо.

А како е ова позитивен скор? :P
Тоа е на Јуве скорот со овие две екипи со тоа што мислам дека на Реал му водат 8:7 во победи.

Едит: Сум ја вброил и победата на Peace купот. Значи во официјални мечеви е 7:7:)

Интер против моќната Барселона на Гвардиола играше со играч помалку 70 минути и едвај прими 1 гол на НоуКамп
А овие од Јунајтед 30 минути играа со играч помалку ( според мене правилно исклучен ) па 3 дена само за тоа плачат и тука ги бараат причините за отпаѓањето...

7-0-7 со Мадрид.
5-2-5 со Јунајтед.

Не е лошо.

ова малце е заебано треба да се гледа кој идел даље пошто знам Јуве еднаш тепаа 3-1 дома па после у гости не се ни трудеа да тепаат се бранеа и 2-1 изгубија со што идеа даље и предходно слично беше мислам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom