Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф што сакам да ви збрцаат 3 комада како претходната година на Милан, па да се чудите после :rolleyes: :icon_lol:
Тоа дома го направија,на гости може да сонуваат само..3 гола на гости кој ќе ги дава :
-Жиру
-Подолски
-Мертезакер
-.....
- :vozbud:

Ниско разредни противници годинава во ЛШ се само Шалке/Галатасарај, мада Шалке се способни понекогаш да изненадат. Малага/Порто и ПСЖ не треба да се потценат, мада сигурен сум дека сите со нив сакаат да играат. Со другите екипи нема заебавање, 1/4 финале е. Инаку се согласувам дека Баерн лани имаа прелесни дуели и во 1/4, и 1/8 финалето.

Ниско разредни противници годинава во ЛШ се само Шалке/Галатасарај, мада Шалке се способни понекогаш да изненадат. Малага/Порто и ПСЖ не треба да се потценат, мада сигурен сум дека сите со нив сакаат да играат. Со другите екипи нема заебавање, 1/4 финале е. Инаку се согласувам дека Баерн лани имаа прелесни дуели и во 1/4, и 1/8 финалето.
Галата/Шалке се на исто нив како и Малага/Порто и ПСЖ.
--- надополнето: 7 март 2013 во 14:19 ---
Ја па баш сакам Баерн/Јуве да се сретнат во 1/4 финале :D

Галата/Шалке се на исто нив како и Малага/Порто и ПСЖ.
--- надополнето: 7 март 2013 во 14:19 ---
Ја па баш сакам Баерн/Јуве да се сретнат во 1/4 финале :D
Јас кажав дека ми е страв од Барселона, Дортмунд и Јувентус. Од другите ич.

Ако испадне Барселона, останува само да ги избегнеме Јуве и Дортмунд у четвртфинале и супер ќе е.

А ако збориме за желби.

Баерн-Милан
Дортмунд-Шалке
Реал-Јувентус
ПСЖ-Порто

:)

Милан - ПСЖ
Дортмунд -Галатасарај
Баерн - Јувентус
Порто - Реал Мадрид

Моите желби за во четврт финалето. :icon_mrgr:

Во моментов најголем кандидат за титулата е Реал Мадрид.Па затоа за мене тие се единствени што не сакам да ни се паднат во 1/4 а другите кој сакаат.Упс,заборавив и Милан ако одат понатаму никако со нив.:oops:

Јас кажав дека ми е страв од Барселона, Дортмунд и Јувентус. Од другите ич.

Ако испадне Барселона, останува само да ги избегнеме Јуве и Дортмунд у четвртфинале и супер ќе е.

А ако збориме за желби.

Баерн-Милан
Дортмунд-Шалке
Реал-Јувентус
ПСЖ-Порто

:)
А демек Реал ќе го поминете ако ви се падне?

Aко Барселона помине, ќе игра во финале со Реал.

А демек Реал ќе го поминете ако ви се падне?
Па оптимист сум, моментално се у форма ама некако беа не уверливи против еден Манчестер кои имаат послаба средина и одбрана од Баерн. :) Немора да значи, ама сум оптимист. Плус историски гледано имаме позитивен скор со Реал, исто и со Јунајтед имаме позитивен скор. Незнам која друга екипа може со тоа да се пофали. :)

Тоа дома го направија,на гости може да сонуваат само..3 гола на гости кој ќе ги дава :
-Жиру
-Подолски
-Мертезакер
-.....
- :vozbud:
Па одмарајте и вие некои играчи, не е фер појаки ке бидете (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom