Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакаш да кажеш дека ќе имате дури 5 напаѓачи од следната сезона? Со Анелка 6?

Па не се проблем 5 напаѓачи, моментално Јуве знаеш колку ги има ? 8 ... Кваљарела, Матри, Џовинко, Вучинич, Бендтнер, Анелка, Белтраме (префрлен е од кај младинците) и Јакинта.. Да, да убаво прочита ЈАКИНТА каде што клати врата и зима плата (т.е не е во плановите на конте али сеуште е под договор на Јуве )

Абе тебе те есапев за поумен а ти кинеш зелени. Колку играчи на Јувентус играа летоска на ЕП. Или тоа не е голема сцена? Во моментов никој од германските или шпанските тимови кои се пласирани или допрва ќе се пласираат во четврт финалето не сака да се падне со Јувентус. И пред ЕП скокаа навивачите на Германија па го лапнаа ко поп сарма на Голем Петок.

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Епа виде што се случи во финалето? Јас се надевам само на тоа што Конте од Прандели е попаметен...

А за тоа дека не сакаат да се паднат со Јуве е нормално. Но не ги прави тоа Јуве да се фаворити бр.1 во Европа. Не ги заборавај Асамоа, Лихштајнер, Видал, Матри, Квалјарела, Џовинко кои и не се толку млади, а скоро сите дебитираа оваа сезона во ЛШ.

Епа виде што се случи во финалето? Јас се надевам само на тоа што Конте од Прандели е попаметен...

А за тоа дека не сакаат да се паднат со Јуве е нормално. Но не ги прави тоа Јуве да се фаворити бр.1 во Европа. Не ги заборавај Асамоа, Лихштајнер, Видал, Матри, Квалјарела, Џовинко кои и не се толку млади, а скоро сите дебитираа оваа сезона во ЛШ.
Не ти држи ова баш вода ама нема везе , за твоја информација швајцарецот не дебитира сега а за кваљарела не сум сигурен ... немора да значи дека ако не играле ЛШ немаат искуство од големи утакмици ;)

Првите тројца немаат гајле, од вторите можеби еден ќе игра во прв тим годинава, догодина ниту еден. Јувентус ако гледаме по фаворити е четврти или петти, ама никој не го сака сега. Е да влезеше машки Марота со 15 милиони и да го земеше Љоренте веднаш, Јувентус сега ќе беше фаворит број 1.

Не ти држи ова баш вода ама нема везе , за твоја информација швајцарецот не дебитира сега а за кваљарела не сум сигурен ... немора да значи дека ако не играле ЛШ немаат искуство од големи утакмици ;)
А сакаш да кажеш дека играчите на Јуве пукаат од искуство на големи натпревари и се сретнале со секакви противници од Зидан и Фиго до Меси и Роналдо и дека се фаворите за ЛШ? Од кога почнавте да ми реплицирате изгледа тоа го мислите. Јуве има шанси за ЛШ, но како прво ретко кој очекува да ја освои ЛШ(овде е големата шанса) и тешко да се крене галама ако не освои Јуве, а друго мора да играат играчите подобро од досега ако сакаат да освојат. А плус и среќата ќе треба да се насмевне малку.

Првите тројца немаат гајле, од вторите можеби еден ќе игра во прв тим годинава, догодина ниту еден. Јувентус ако гледаме по фаворити е четврти или петти, ама никој не го сака сега. Е да влезеше машки Марота со 15 милиони и да го земеше Љоренте веднаш, Јувентус сега ќе беше фаворит број 1.

Ne preteruvaj so Llorente i ti sega.Ti mozebi go smetas da bide lider na timot,no vo tim so zvezdi spored mene toj nema da bide ni blizu do lider.
Bi sakal da igra kako minatata godina no ovaa godina toj ni priblizno ne e prvotimec taka da gospod znae vo kakva forma ke dojde i dali ke se privikne na italijanskiot fudbal.

Za da bide Juve favorit broj 1,treba da donesat igrac kako Ronaldo ili Mesi,a so igrac kako Llorente nema mnogu da se promeni za da najavat seriozna kandidatura za trofejot.Moe iskreno mislenje,sto mozebi ne e tocno. :-)

Да не ја напуштаме темата. Љоренте доаѓа да дава по 20 гола по сезона, а не да биде лидер.

Ne preteruvaj so Llorente i ti sega.Ti mozebi go smetas da bide lider na timot,no vo tim so zvezdi spored mene toj nema da bide ni blizu do lider.
Bi sakal da igra kako minatata godina no ovaa godina toj ni priblizno ne e prvotimec taka da gospod znae vo kakva forma ke dojde i dali ke se privikne na italijanskiot fudbal.

Za da bide Juve favorit broj 1,treba da donesat igrac kako Ronaldo ili Mesi,a so igrac kako Llorente nema mnogu da se promeni za da najavat seriozna kandidatura za trofejot.Moe iskreno mislenje,sto mozebi ne e tocno. :)
до негде и ова точно али немора да значи...тимската игра која ја има јувентус е неспоредлива со никоја друга.... и според тоа сметам дека е меѓу топ фаворитете...имаат одлична одбрана ( ако не и најдобрата во европа ) и одлична средина .... нападот им е мал проблем...нема некој што се истакнува со голови али затоа па има повеќе играчи што даваат голови и го покриваат тој фактор...моментално од тие што поминаа до сеа Јуве ми е најсериозен за титула..со сета почит кон мадрид и мурињо...доколку помине баерн (90% поминува) одндак вака би биле фаворитите...
1.Баерн
2:јуве
3.Реал....
Дортмуд и Милан ( доколку помине во добра позиција се ) ги ставам како Wild cards....

до вчера викаа од Брегалница ќе изгубел Реал сега прв фаворит :rolleyes:
--- надополнето: 8 март 2013 во 13:57 ---

--- надополнето: 8 март 2013 во 13:57 ---

Без оff topics, сепак ова е тема на Фан Клуб Јувентус! :D

Ја отпишавте Барселона, а? :D
Леле ако поминат, ќе видите кој е најголем фаворит :P

Ај тука ќе го ставам.
Овој што влага со мајагери е Џејсон МекАтир а овој што го јаде е македонец ама не знам кој ако знае некој нека пише.Ова се има случено на натпреварот помеѓу Ирска и Македонија.
Дали според вас ова е фаул за црвен картон?
x4mgqut.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom