Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Тимошчук да го стават и тој ќе им даде гол.И ти го памтиш Тимошчук сигурно..Па одмарајте и вие некои играчи, не е фер појаки ке бидете![]()
Кхммм, не знам баш, за мене Реал и Баерн се фаворити број еден за пехарот, без разлика на тоа дали ќе пројде Барса или не. Али верувај, ако се паднете со Реал, без разлика на тоа во која фаза никогаш не отпишувај тим каде што Мурињо е тренер, па макар биле и во очајна форма. И со Интер 2010 ја почна анемично (за во ЛШ зборам), па од реваншот во 1/8 финалето до крај изгази се живо, вклучувајќи го и Баерн во финалето. Ми мириса на реприза на 2010 само овој пат со Реал, али ништо не се знае, ипак ЛШ е ова има многу добри екипи.Па оптимист сум, моментално се у форма ама некако беа не уверливи против еден Манчестер кои имаат послаба средина и одбрана од Баерн.Немора да значи, ама сум оптимист. Плус историски гледано имаме позитивен скор со Реал, исто и со Јунајтед имаме позитивен скор. Незнам која друга екипа може со тоа да се пофали.
![]()
сигурен си за ова? пошо баерн нема нешто среќа со италијански екипи...а и милан ако ја помине барса понезгодни ќе бидат дортмунд и јуве пошо незнаеш што да очекуваш од нив....Јас кажав дека ми е страв од Барселона, Дортмунд и Јувентус. Од другите ич.
Ако испадне Барселона, останува само да ги избегнеме Јуве и Дортмунд у четвртфинале и супер ќе е.
А ако збориме за желби.
Баерн-Милан
Дортмунд-Шалке
Реал-Јувентус
ПСЖ-Порто
![]()
Баерн 2010 беше просечна екипа за разлика од оваа екипа годинава.Интер беше многу јак за разлика од Баерн.Исто така Рибери не играше а тој беше после Робен најважниот играч во тој момент.Интер беа многу моќни на чело со Милито,Ето,Шнајдер итн..Кхммм, не знам баш, за мене Реал и Баерн се фаворити број еден за пехарот, без разлика на тоа дали ќе пројде Барса или не. Али верувај, ако се паднете со Реал, без разлика на тоа во која фаза никогаш не отпишувај тим каде што Мурињо е тренер, па макар биле и во очајна форма. И со Интер 2010 ја почна анемично (за во ЛШ зборам), па од реваншот во 1/8 финалето до крај изгази се живо, вклучувајќи го и Баерн во финалето. Ми мириса на реприза на 2010 само овој пат со Реал, али пак ќе кажам ништо не се знае, ипак ЛШ е ова има многу добри екипи.
Јасно ми е за Мурињо мене, но оптимист сум за со Реал, ќе прашаш зш.Кхммм, не знам баш, за мене Реал и Баерн се фаворити број еден за пехарот, без разлика на тоа дали ќе пројде Барса или не. Али верувај, ако се паднете со Реал, без разлика на тоа во која фаза никогаш не отпишувај тим каде што Мурињо е тренер, па макар биле и во очајна форма. И со Интер 2010 ја почна анемично (за во ЛШ зборам), па од реваншот во 1/8 финалето до крај изгази се живо, вклучувајќи го и Баерн во финалето. Ми мириса на реприза на 2010 само овој пат со Реал, али ништо не се знае, ипак ЛШ е ова има многу добри екипи.
А да не известеше за Европскава лига кој ќе освои ? Штом имаш вакви убави информации на тмурен ден.Баерн максимум полуфинале годинава, а шампионот треба да се бара помеу Милан и Реал....можно е и ПСЖ, сепак имаат имиња за големи утакмици.
Европската лига ние секако, ќе ги обединиме двете титули и ќе бидеме први во историјата со таков учинокА да не известеше за Европскава лига кој ќе освои ? Штом имаш вакви убави информации на тмурен ден.
Castiel
Полош противник од Милан за Баерн Минхен немало и ќе нема ни во иднина.Од нив како од ѓаволот да бегаш треба.Дали јаки биле,дали слаби биле,дали повредени играчи имале итн,тие се за мене единствен противник што не би ги сакал да се паднат во 1/4,нормално ако отидат понатаму.![]()
Епа рачунај дека Реал до крај на сезона само во ЛШ ќе игра и тотално ќе се посвети на неа, во Примера нема што да бараат а во финалето на купот е тек на 5 мај ако не се лажам а башка тоа е една утакмица. Со сите сили ќе тргнат на ЛШ, а овој тим е те како им е зрел за да го освојат ова натпреварување. За Алонсо си во право но еве го полека полека влегува форма, на реваншот со Јунајтед беше избран за играч на натпреварот. Додуша и Баерн ќе игра само во ЛШ, првенството е решено, а купот исто така им преостана завршната фаза, до 1/2 финале се ако не се лажам. Затоа и ти реков претходно, Реал и Баерн се главните фаворити за освојување на ЛШ, али јас предност им давам на Реал. Немам ништо против Баерн немој грешно да ме сфатиш, лично мое мислење е ова.Јасно ми е за Мурињо мене, но оптимист сум за со Реал, ќе прашаш зш.
Лани Баерн беше подобар у двобојот против еден Реал, кои лани ја играа најдобрата сезона у последниве неколку години. Годинава е друга приказната у Реал, Алонсо како клучен играч не е баш у топ форма додека у Баерн Мартинез и Швајни растураат, а тука е и Густаво кој одигра страшно на Бернабе лани. Според мене Баерн напреднаа од лани на подобро, додека Реал стагнираа. Мене овој Баерн ме потсеќа на Челзи под Мурињо, тим со многу моќен среден ред.
Додека у Реал игра Роналдо не се знае никогаш, но имам чуство дека на големи наптревари многу солира и сака да се докаже, многу ја пимплаше со Јунајтед, против одбрана како Баерн ако не игра тимски ќе го сопрат лесно.
Со оглед на тоа што немате ништо живо освоено задњиве две години и имате полош скор со нас во дуели нема да те прашувам ти кого памтиш од ЈувеИ Тимошчук да го стават и тој ќе им даде гол.И ти го памтиш Тимошчук сигурно..![]()