Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:

А вие кого го тепавте бе другар? Селтик ?

Ние игравме со Сити, Дортмунд, Ајакс, Барса многу пати сезонава, Јунајтед.

А за вашата сила мерило е Селтик и Сиена. :S

Тоа шо ние губевме во лигата е друга работа. Сериозно си мислиш дека Реал неможи да победи кој било од оние 19 тима во Шпанија? Се случуваа ред други работи, незнам колку следиш, Барса веќе избега доволно и Реал се откажа од трката. Шо не ти е јасно незнам ..... А вие дека сте први во една посрана лига со Наполи како конкурент е страшна работа.
Селтик и Сиена се бољи од сите тимчиња од 5то место надоле у вашава лига,а и со ваков тим(Јувентус) кој е солиден,не одличен..постои тимски дух и игра која е повеќе застапена одколку вашите топ играчи кои играат за пари,а мн ретко прикажуваат игра на терен со исклучоци се разбира.А иначе штета што немате конкуренција у ла лига па увек ве има у ЛШ,не дека не заслужувате али повеќе е сведено на нубовиве од екипи шо ги имате.После толку време поминато во ЛШ,Реал не направи ништо сериозно.

Како не го правиш кога си пишал 35-65 % хаха имате комплекси се гледа па на Барса и е 100пати потешко против ПСЖ отколку на Реал со галатасарај !
:facepalm:
Исто мислење имам и за Барса-ПСЖ,според тебе Барса го ставам на исто рамниште со Валенсија или Шалке ?

Абе според кладилница и вие бевте појаки од Реал, добивавте 1.65 коеф наспроти 5, па го лапнавте среде кампот. :)
А јас што кажувам до сега ? Дека не е се до кладилниците,така ?

Чим мислиш дека твојот тим не е фавори за титула, тогаш не навивај за Барса, искрено!
Ако јас како фан на Реал Мадрид кажам дека мојот тим е фавори за освојување титула немора да значи дека се кревам во облаци или нешто. Што се плашиш да не те дупат на форумов ако испадне Барса?
Два изрази што се највеќе користени во подфорумот фудбал "комплекс" и сега најново што имам приметено "спуштање/кревање во облаци".
Ти изгледа не разликуваш навивање и фаворизирање.Па според овие твои зборови,фановите на еве да речиме Селта,не треба да навиваат за Селта затоа што не е фаворит или фновите не го гледаат како фаворит за Ла Лига ! А ?

Исто мислење имам и за Барса-ПСЖ,според тебе Барса го ставам на исто рамниште со Валенсија или Шалке ?
Уште плачите ? :facepalm:

Малага-Дортмунг 40-60

РМ-Галата 35-65 (РМ сигурно поминува но не така лесно,сепак не треба да се потцени тим со Дрогба,Бурак,Снајдер,Селчук,Ебуе,Муслера,,Мело и Терим )
Баерн-Јиве 50-50 скам Баерн
ПСЖ-Барса 35-65 (истото мислење како галата-рм )

Не си во ред нешто денес !
Ова ако е исто рамниште јас главава ја сечам !

А јас што кажувам до сега ? Дека не е се до кладилниците,така ?

Ти изгледа не разликуваш навивање и фаворизирање.Па според овие твои зборови,фановите на еве да речиме Селта,не треба да навиваат за Селта затоа што не е фаворит или фновите не го гледаат како фаворит за Ла Лига ! А ?

Извини за навреда али глуп си брат жими се! Прочитај ми го постот уште еднаш, ја не викам дека не треба да навиваат за Селта, туку фановите на Селта си го гледаат својот тим (читај: Селта за да ти поедноставам) како фаворит. Како што ја си го гледам Реал, ти Барса, и така натаму. Али како што кажав глуп си и неможеш да ме сфатиш што сакам да кажам.

Не си во ред нешто денес !
Ова ако е исто рамниште јас главава ја сечам !
Грешка при пишувањето,смени ги местата на бројките.Извини....
Така да,ова е фудбал,колку и да се фаворити едните може да се случи изненадување.Пад на форма,црвен,судиска грешка,повредени фудбалери и тн тн

Извини за навреда али глуп си брат жими се! Прочитај ми го постот уште еднаш, ја не викам дека не треба да навиваат за Селта, туку фановите на Селта си го гледаат својот тим (читај: Селта за да ти поедноставам) како фаворит. Како што ја си го гледам Реал, ти Барса, и така натаму. Али како што кажав глуп си и неможеш да ме сфатиш што сакам да кажам.
Фала многу за убавите зборови :)
Али колку што поминува времето поглуп испаѓаш од мене брат,еве вака отворено да пишиме.Кои фанови на Селта го гледаат својот тим за фаворит бе ти се читаш самиот што пишуваш или со главата у ѕид одиш ? Еве го прочитав твојот пост уште еднаш,еве што имаш напишано : Чим мислиш дека твојот тим не е фаворит за титула,тогаш не навивај за Барса . Кои црни фанови на Селта го сметаат својот тим за фаворит за титула,или Зарагоза,Еспањол и тн тн ама сепак навиваат за тие екипи...Значи уште еднаш,не мора да го сметаш тимот за фаворит за да навиваш за тој тим ! Не,не....поглуп и од мене си !:place:

Така да,ова е фудбал,колку и да се фаворити едните може да се случи изненадување.Пад на форма,црвен,судиска грешка,повредени фудбалери и тн тн

Али колку што поминува времето поглуп испаѓаш од мене брат,еве вака отворено да пишиме.Кои фанови на Селта го гледаат својот тим за фаворит бе ти се читаш самиот што пишуваш или со главата у ѕид одиш ? Еве го прочитав твојот пост уште еднаш,еве што имаш напишано : Чим мислиш дека твојот тим не е фаворит за титула,тогаш не навивај за Барса . Кои црни фанови на Селта го сметаат својот тим за фаворит за титула,или Зарагоза,Еспањол и тн тн ама сепак навиваат за тие екипи...Значи уште еднаш,не мора да го сметаш тимот за фаворит за да навиваш за тој тим ! Не,не....поглуп и од мене си !:place:

Очигледно дека не се разбираме нема врска, извини што те навредив моменти на нервоза. Муабетот ни избега од колосек. Муабетот почна од тоа дека ние сме летале во облаци зашто сме го сметале Реал како фаворит за освојување на ЛШ и сакав да ти објаснам дека секој фан си го смета својот им за освојување на ЛШ. Нема везе..

Нема многу да објаснувам за утакмиците кога се знае што и како...само очекувам кај баерн-Јувентус домаќините да издвојуваат победа..само кој колку ќе видиме:D

Па фановите на Селта не го сметаат својот тим за фаворит затоа што и не е фаворит, а фановите на Реал нормално дека ќе го сметаат својот тим за фаворит затоа што игра против Галатасарај, веројатно најслабиот тим во 1/4 финалето покрај Малага, имаат страшен тим, страшен тренер, а згора на тоа се и најтрофејниот тим во историјата на ЛШ. Мислам дека ова се доволни причини за да ти стане појасно зошто е Реал фаворит.

Според мене, Реал, Барса, Дортмунд и Баерн идат во 1/2 финале. Чисто мое мислење е дека Барса ќе ги згази ПСЖ, онака нема да знаат кај им е главата парижаниве.

И лани дека наместија Реал-Барса финале,сеа и годинава глеам пак истото пробуваат,две години по ред веќе Реал-Барса ќе биде финалето изглеа.....

Иначе за жребот....Лабаво братче,Дортмунд ќе ја преврти Малага ја мислам...Реал даље ќе иде ваљда....Барса интересна утакмица...ПСЖ се многу поквалитетна варијанта на Милан...

Баерн-Јуве...Што има да се каже тука....Германија против Италија...Чиста класика!

Псж - Барса
Реал - Галатасарај
--- надополнето: 16 март 2013 во 00:12 ---
Баерн - Јуве
Малага - Дортмунд

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom