wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.809
- Поени од реакции
- 34.495
Јуве, Барса, Дортмунд, Реал.
Арсенал покажа дека Баерн сеуште го нема искоренето оној лузерски менталитет од последните финалиња.
Среќно!
Дали тоа значи дека ако Барса првата ја тепаа 4-0 после да изгубеа 2-0 го немаат победничкиот менталитет и треба да очекуваме ПСЖ да ги отпадне?
Додуша кружеа муабети после првата утакмица нешо..

Дортмунд ќе ја расплаче Малага на двата натпревари верувајте, јасно Клоп кажа уште одамна дека ЛШ им е топ приоритет сезонава и ваква шанса кога им се падна најслабиот тим од сите тимови во 1/4 финалето да не ја искористат чисто сумњам. Речиси перфектно изиграа годинава и еден Реал и Сити се спасуваа во 90~ минути за да им извадат нерешено по групите и со Шахтјор изиграа солидно посебно на домашен терен. Од друга страна Малага некако на сила се избутка во 1/4 финалево и не ми изгледаат уопште убедливо за да верувам дека има шанси да направат нешто повеќе со Дортмунд, по групите може беа прво место но во релативно слаба група плус Милан во лоша форма и минимални победи.. со Порто ни они незнаат како си поминаа само со 1-0 кај нив и четвртфиналистиве имаа само 1 шут кон гол, и дома не изиграа којзнае како многу млитаво според мене барем единствено црвениот што им даде доста предност а и Порто дури и со играч помалце им парираше одлично и правеше сериозни шанси кои за жал не ги искористија што не верувам дека ќе биде случај и со Борусија Дортмунд.
Така да 20/80% шансите им се во дуелов според мене, од другите 40/60 кај ПСЖ - Барселона чисто ради Анџелоти, арапските пари и добрите засилувања кои според мене допрва ќе се покажуват. 75/25 Реал - Галатасарај мислам јасно е тука зошто Реал се фаворити а последниов дуел е најитересниот според мене и се е можно но сепак на Јувентус му давам минимална предност.
Дали ја гледаше ти Малага или од лајвскор формираш мислење? Инаку се согласувам за Дортмунд.