Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен ви се смени мислењето за Баерн, после една лоша партија во цела сезона. При тоа играа без најдобрите 2ца играчи во тимот.

Истиве зборови сакав да ги напишам...

Секоја почит...
Да му аплаудира цел Сантијаго Бернабеу на играч на Барселона е право оддавање почит кон фудбалска легенда..
Можеби најдобрата партија на Роналдињо во неговата кариера...

Пријатно ме изненадија кога му аплаудираа и на Гигс, што само зборува за какви навивачи се работи...

Селтик и Сиена се бољи од сите тимчиња од 5то место надоле у вашава лига,а и со ваков тим(Јувентус) кој е солиден,не одличен..постои тимски дух и игра која е повеќе застапена одколку вашите топ играчи кои играат за пари,а мн ретко прикажуваат игра на терен со исклучоци се разбира.А иначе штета што немате конкуренција у ла лига па увек ве има у ЛШ,не дека не заслужувате али повеќе е сведено на нубовиве од екипи шо ги имате.После толку време
поминато во ЛШ,Реал не направи ништо сериозно.
Ti najde za ligi da prajs muabet be faking napoli vi e vtor vo vasata skapana liga

Ti najde za ligi da prajs muabet be faking napoli vi e vtor vo vasata skapana liga
И факинг Милан е трет у нашата скапана лига па малце фалеше да ви го нагузи господарот у таа ваша лига што ве шиша со двоцифрена предност

Дел Пиеро 2008 год. тие слободните удари како пенали ги изведуваше :). На Реал тогаш им даде гол и во првиот натпревар во Торино (и тоа страшен гол), а на вториот едниот беше од слободен, а другиот од игра. Исто се сеќавам и на овацијата на Роналдињо на Бернабе, тоа беше прекрасно нешто.

Не отпишавте веќе сите :(

ама ми се допаѓа улогата на dark horse :coffee:

Kaко и дае мислам деќа, ќе биде одличен натпревар и неизвесен шансите според мене се 50-50.

Не отпишавте веќе сите :(

ама ми се допаѓа улогата на dark horse :coffee:

Kaко и дае мислам деќа, ќе биде одличен натпревар и неизвесен шансите според мене се 50-50.

Никој не рече дека Баерн поминува сигурно, но сигурен сум дека повеќето од форумот сакаат Јуве да го исфрли Баерн оти нели тука повеќе зборуваат за личните желби отколку за тоа што стварно го мислат и што ќе се случи.

Не, шала на страна иако не сум фан на италијански екипи, во компарација со германски. Ама мислам дека Баерн нема да влезат во полуфинале годинава, иако се можеби и најголеми фаворити. Можеби овој дуелот со Арсенал ме натера така да мислам, а и во ЛШ не покажале којзнае што, освен на Емирати.

А каталонска нема да има ;), доволно се две од Шпанија :). Не мора и од покраините сега.

И факинг Милан е трет у нашата скапана лига па малце фалеше да ви го нагузи господарот у таа ваша лига што ве шиша со двоцифрена предност

Малце, ама сепак фалеше. Далеку сте.

То што мало фали,то девојци сречу квари :D

Koga ke procitas deka so kupuvanjeto na faking Lorente ke bile prvi favoriti za LS ednostavno znaes deka pod itno treba da ja prekines diskusijata
Кога ќе прочиташ оти секој втор збор тие 'факинг' треба итно да размислиш дали да пишиш.

Јувентус ми е сасвим океј тим, ама ова нивните навивачи (со чест на исклучоци) само тераат некој муабет со кој го потценуваат секој тим, што не е Јувентус, а нивните ги величат како да освоиле 5 пати ЛШ по ред.

Иначе за тоа со Љоренте, прв фаворит можда не, ама добиваат играч на кој не му требаат 10 шанси да даде еден гол. Со него и уште еден во напад (Санчез :icon_mrgr:), можат да бидат еден од главните фаворити за ЛШ. Голманот плус одбраната им е добро средена. За средина да не се зборува, одлични играчи имаат таму.
Е да, прашање е Конте како ќе се снајде против врвни стратези и јаки тимови. Првиот испит ќе го има за 2 недели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom