Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста интересна ждребка.

Барса-Псж...60/40.Кој уште сега го има одпишано Псж гадно се вара.Незгодни се.Имаат многу солиден тим плус тоа имаат Италјански стратег(Анџелоти).
Тим кој има предиспозиции и тоа како да ја загрози судбината на Барселона.

Реал-Галата...70/30.Ех,многу летна Реал.Галата нема име ама има пасија.Прекрасен мотиватор на кормилото(Фатих Терим-оние што следат од поодамна фудбал го знаат) и сосема солиден тим кој може да парира дури и на еден Реал.Се сеќавам пред многу години кога Реал играше со Галата во суперкупот на Европа(кој го загуби) и потоа следната година повторно се сретнаа во 1/4 финалето од ЛШ.Тогашниот Реал т.е оние галактикоси беа слично вака дигнати пред мечот во Турција кој подоцна им се одрази катастрофално т.е го загубија 3:2.Повратниот меч се прибраа,се спуштија на земја и го добија со 3:0(мислам).Зборот ми е ,со Турциве нема заебанции.

Јуве-Баерн...Тежок меч.Многу фактори во игра.60/40 според мене.Мислам дека Јуве за разлика од Баерн е тактички поспремна екипа(тука им ја давам и предноста).

Малага-Дортмунд...50/50.Два квалитетни тимови.Според мене ова ќе биде најнеизвесниот меч во 1/4 финалето.

Добро бе еднаш во 100 години се паднале исти парови и одма се дигна узбуна. Готово, местено е. Што кур и ако е местено? Тој Галатасарај кога тогаш пак мора да се сретне со Реал.

И што е толку лошо во тоа што ќе има ждрепка во 1/2 финале?
Попаметно ќе се осеќаат може ако пишат местено е.

Малга - Дортмунд и Баерн - Јуве ќе бидат ептен јаки утакмици. Задоволен од ждребот во главно. :)

Реал-Галата...70/30.Ех,многу летна Реал.Галата нема име ама има пасија.Прекрасен мотиватор на кормилото(Фатих Терим-оние што следат од поодамна фудбал го знаат) и сосема солиден тим кој може да парира дури и на еден Реал.Се сеќавам пред многу години кога Реал играше со Галата во суперкупот на Европа(кој го загуби) и потоа следната година повторно се сретнаа во 1/4 финалето од ЛШ.Тогашниот Реал т.е оние галактикоси беа слично вака дигнати пред мечот во Турција кој подоцна им се одрази катастрофално т.е го загубија 3:2.Повратниот меч се прибраа,се спуштија на земја и го добија со 3:0(мислам).Зборот ми е ,со Турциве нема заебанции.

Немој молимте да ми го споредуеш тој тим на Реал со пренатрупани ѕвезде, со овој од денеска. Разликата е како небо и земја. Тогаш Реал имаше имиња, ѕвезди...денеска има имиња, но и тим.
Ама се согласуем дека не треба да се лета, сигурна победа за мирен реванш. Не треба ни малку да се потцени Галатасарај.

И за свите што се напатени, уаааа Реал мафија, УЕФА мафија, ги местат за да освојат ЛШ. Затоа им се падна Галата. Уаааа педери.
И кој што курац да гледам во среда? 100 % ќе се пренесува Реал кај што им дава 5 комада на Галатасарај.
А во вторник ќе ме спољериша коментаторот на тв, затоа што брат ми ќе гледа Баерн :mad:
Стај си МахТВ, укључи си АренаСпорт и гледај си која сакаш утакмица :)

Малага - Дортмунд не е толку лоша утакмица ;)
Воопшто не е лоша, Малага игра многу атрактивен фудбал а се разбира и Дортмунд. Не знам дали ке одат 2 утакмици во еден ден или пак секоја во различен ама со задоволство ке го следам овој дуел.

Според моите очекувања 2 Шпански 2 Германски во 1/2 финале!

И од кога изгуби Малага од Порто реков не ја отпишувајте и пред реваншот повторно реков. И пак ќе кажам, ниту со Дортмунд не ги отпишувајте пред време. На хартија Дортмунд е фаворит, но Малага во најмала рака не е за потценувања. Навивам за нив во двомечот, иако се дебитанти и 1/4 финалево е одличен успех, сепак очекувам да се борат и за полуфинале.

734197_551897204842158_1967919589_n.jpg

Јас пак, ваква најдов :D

482338_582891208417766_979472173_n.jpg

Немој молимте да ми го споредуеш тој тим на Реал со пренатрупани ѕвезде, со овој од денеска. Разликата е како небо и земја. Тогаш Реал имаше имиња, ѕвезди...денеска има имиња, но и тим.
Ама се согласуем дека не треба да се лета, сигурна победа за мирен реванш. Не треба ни малку да се потцени Галатасарај.

И за свите што се напатени, уаааа Реал мафија, УЕФА мафија, ги местат за да освојат ЛШ. Затоа им се падна Галата. Уаааа педери.

Стај си МахТВ, укључи си АренаСпорт и гледај си која сакаш утакмица :)

Ова ми беше муабетот,Галата е Галата,не е некое име и лесно(како и тогаш) може да се случи потценување.И тогаш Реал имаше тим(ако не се лажам таа година и освоија ЛШ).Тогашниот Галата од сегашниов е малку различен(моменталниов Галата има силен тренер,искуство во својот тим и дефинитивно ќе има “скај хај“ морал во дуелите со Реал).Затоа реков,не смее нити малку да се потцени.

Тоа што нам не ни успеа на ПСЖ ќе им успее! Не треба да се отпишуваат.
На Реал им тргна со лесниве тимови во 1/4 финале, лани АПОЕЛ, годинава Галата.
Уште плачите ? :facepalm:

Малага-Дортмунг 40-60

РМ-Галата 35-65 (РМ сигурно поминува но не така лесно,сепак не треба да се потцени тим со Дрогба,Бурак,Снајдер,Селчук,Ебуе,Муслера,,Мело и Терим )
Баерн-Јиве 50-50 скам Баерн
ПСЖ-Барса 35-65 (истото мислење како галата-рм )

Баерн - Јуве Се може да се деси овде,Баерн е фаворит али Јувентус со фул состав во одбрана и средина можат и тоа како да се надеваат на пласман
Малага - Дортмунд Дортмунд се фаворити али јеботе богови ги напраивте,лани со ист тим го јадеа од екипи ко Олимпијакос,им иде сезонава играат добар фудбал али не е ни Малага фк Влазрими
Реал - Галата каква сакаат атмосфера нека прават,едноставно неможам да си замислам дека ќе успеат да го поминат Реал
Псж - Барса Псж имаат и боље тим,и подобар тренер од Милан,не гледам причина зошто да се отпишат уште пред почната утакмица

Помеѓу двеве мислења разликата е 3 минути. 11:13 и 11:16.
Во 11:14 некој член имаше напишано парови кој што беа веќе извлечени.
Тоа значи дека не си ни малку веродостоен и лајкчињата на вториот пост не те направија најпопуларен на форумот. Добро скроено во секој случај, само ете некоја будала и за ситни деталчиња ќе се фати.
dobro be zabegan eden mislis dete sum od 14 god i so neverodstojni sliki i postoj ke sobiram lajkoj? sakas da ti dam pass na fb da vidis koga imam piseno.. samo so pocna ceremonijata gi napisav na forumov i posle 2 min se izvlece prviot par, sekako deka ova so gi pogodiv e cista slucajnost ama taka si rekov samo so pocna izlevkuvanjeto da gi napisam ko so mislam deka ke se padnet da ne e za dzabe :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom