Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
Не знам за што попрво да ти се смеам, за тоа што се посра обидувајки се да ми наметнеш нешто што не сум го кажал, па сега се вадиш со муабети, е да бе ке ти барам јас на тебе мислења, или на "полуасистенцијава" ...

Секоја чест за останативе неискомплексирани Реаловци...

И да, криво ми е, изгубивме од судијата...
--- надополнето: 6 март 2013 во 17:23 ---

Спојлерот ти функционира исто како и клубот...

Смеј се брат, е сега дали се смееш од што ти е смешно или од мака, тоа ти си знаеш! :)
Ова секоја чест за останативе неискомплескирани Реаловци треба да алудира на тоа дека ја сум искомплексиран? Ако е така, молим те објасни ми како сум јас искомплексиран од тебе или од Манчестер, ако не е така погрешно сум ти ја разбрал реченицата.
А за последниот дел дека сте изгубиле од судии, everything that makes you feel better! ;)

Смеј се брат, е сега дали се смееш од што ти е смешно или од мака, тоа ти си знаеш! :)
Ова секоја чест за останативе неискомплескирани Реаловци треба да алудира на тоа дека ја сум искомплексиран? Ако е така, молим те објасни ми како сум јас искомплексиран од тебе или од Манчестер, ако не е така погрешно сум ти ја разбрал реченицата.
А за последниот дел дека сте изгубиле од судии, everything that makes you feel better! ;)

Е да бе, сега јас на тебе ке ти барам мислења од Декември...

Не би рекол дека буквално сите ќе бидат задоволно. Можеби реаловци ќе се бунеа, ама немаше да бидат гласни него едноставно ќе го спореа како лоша одлука доколку испаднеа.

Сепак до неаде се согласувам. Многу, мнооогу луѓе очекуваа само жолт картон од простра пичина што никој не очекуваше со ваква одлука да биде уништен натпреварот. Реално го уништи и според мене а и повеќето на форумов го реши патникот кој ќе продолжи во ЛШ.
Другар не е проблем, знам дека секогаш има олуку за и против, ама сите рековме за првиот натпревар дека треба црвен за Реал ама подобро што не дал за да не го уништи натпреварот, а сега даде и овде половина зборат за инает, зошто ако дадеше жолт, па макар и Реал победеше после тоа повторно, немаше да ми биде мака, ама да ги надиграш 1 час, па глупа одлука и уништување на натпревар, тоа боли.
И нема иста тежина натпревар од ЛШ и ПЛ, зошто во ЛШ нема назад, во ПЛ може да се вратиш ако си јак!

Другар не е проблем, знам дека секогаш има олуку за и против, ама сите рековме за првиот натпревар дека треба црвен за Реал ама подобро што не дал за да не го уништи натпреварот, а сега даде и овде половина зборат за инает, зошто ако дадеше жолт, па макар и Реал победеше после тоа повторно, немаше да ми биде мака, ама да ги надиграш 1 час, па глупа одлука и уништување на натпревар, тоа боли.
И нема иста тежина натпревар од ЛШ и ПЛ, зошто во ЛШ нема назад, во ПЛ може да се вратиш ако си јак!

И ти си знаел да пишеш културен и фин пост :)

Се согласувам дека таму требаше да има црвен, можеби не требаше и овде да го даде поради тежината на утакмицата. Дека го реши патникот исто така не можеме да бидеме сигурни ама играше огромна улога. До тогаш според мене РМ беа безопасни но, потребен беше само 1 гол за продолженија а таму се случуваат чуда.

Плус, не треба да се заборави Диего Лопез, неговата извонредна партија. Да имаше слаб ден и тоа како ќе дадевте 2-3 гола. Руни исто така утна нешто што не смее да помисли дека треба да го промаши.

Исто така се согласувам дека нема иста тежина натпревар од ПЛ и ЛШ ама да ти се случи тоа 4-5 пати во првенство, многу работи ќе сменат.

На сите им се случува, на некој помалку, на некој повеќе. На некој во битни утакмици, на некој во помалку битни утакмици.

Се надевам сега сфаќаш како ќе беше сите да ви пишеа на форумов „трпете напатеници“ „искомплексирани“ „ако ви е, утепајте се“ „судијата најдобро знае“ „масони“ и слично :)

Викаат дека нема што да бараат на оваа тема фановите на Интер, Ливерпул или Челзи, а јас прашувам што тогаш тука бараат и фановите на Ман Ју кога нивниот клуб испадна ? :sneaky:

Mourinho on managing MUFC : "There is no chance"

MUTV presenter: "You never know. One day?"

Mourinho: "Nah. I don't think so."

MUTV presenter to Mourinho persisting: "You never know? Life is strange."

Mourinho: "You never know, but I don't think so."

Во првиот состав се најавени Буфон, Исла, Барзаљи, Бонучи, Мароне, Асамоа, Маркизио, Пирло, Погба, Кваљарела и Матри... Конте рекол дека Маркизио ќе игра иако има жолт, а Лихштајнер и Видал нема да играат бидејќи се темпераментни иначе и тие се на жолт до паузирање ...

Во првиот состав се најавени Буфон, Исла, Барзаљи, Бонучи, Мароне, Асамоа, Маркизио, Пирло, Погба, Кваљарела и Матри... Конте рекол дека Маркизио ќе игра иако има жолт, а Лихштајнер и Видал нема да играат бидејќи се темпераментни иначе и тие се на жолт до паузирање ...

1ysiw6.jpg

Не озбилно брат, глеаш дека никој не го занима за Јуве... :icon_lol:

Зошто ако на МК навивачот не му е по ќеиф резултатот, веднаш на сцена го поставува „заговорот на судиите“? До кога во МК ќе вегетираат нискоинтелигентни навивачи? Всушност и низ целиот свет не се одликуваат со којзнае колкаво високо IQ, но бидејќи во МК се сепак помалку и полесни за едукативно организирање, пологично ми е да се поумни и поконструктивни...!? :-/
Оние што го паметат еден од најдобрите (тогаш) млади фудбалери Ерол Демир, знаат дека ова што го направи Нани против Арбелоа, тоа му се случи и токму на нашиот тогаш најдобар македонски фудбалер. Со таа разлика што на Ерол Демир едвај му беше спасен животот и оддалечен засекогаш од фудбалските терени. А Арбелоа за среќа без потешка повреда. Тоа е удар која само сантиметри ја делат копачката со крампоните од пукање на пакреас, жолчка итн, со директен удар во тоа забрзување.
by File
;)

Прво во очи ми влезе и одма ми дојде да повратам. Кој во оваа држава ова прасево го смета за фудбалски познавач, неколку блиски пријатели. Сум ги гледал неговите емисии порано на Анал5 кога играа на PlayStation, па прасево цело време играше со Баерн Минхен по 2008 неговата љубов према фудбалот порасна ненормално. Ќерката си ја крстил Аргентина поради љубовта на државата(Македонец е или Аргентинец).

Многу мразам вакви фанови кои се уклучуваат без потреба, се исмејуваат кога други кукаат како Вие да сте совршените фанови. Вашиот клуб е секогаш при врвот oh wait (Arsenal & Liverpool :coffee:) , сети се колку поста имаше од фановите на овие два тима кога Шелви и Almighty добија црвен картон. Научно докажано е дека навивачите на споменативе тима имаат нависок IQ, големиту умови на денешницава уште се чудат на овов невообичаен феномен, уствари вие бевте големите умови и самите уште си се чудите на паметот.

Да го дисквалификуваат Реал и Гејнајтед да ја освои титулата во ЛШ.:cool:
Гледам вие од Гејпул највесели сте, што да правите, гревчиња, само тоа ви остана, уште една година без трофеи :icon_lol:

ElNinho Па добро тема за ЛШ, може некој ќе го интересира информацијата за составот на Јуве ради кладилница , или можда нешто друго ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom