Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Toa dali e lakt ili ne e edno, i rekov deka za toa nema da komentiram. Ama da se bunis dali vtoriot karton bil zolt, pa so toa (kako vtor zolt = crven) ili direktno crven izvadil i cista glupost, i zatoa reagiram...

Реагираш зошто појма немаш. Прво, не беше лакт, прашај на фан-клуб Барса и тие ќе ти кажат. Второ, ако не си ја видел ситуацијата, не го турај носот секаде.

Нек ни исклучи уште еден ќе се разиграме.
А демек да не го исклучеше Мота поинаку ќе беше ?:wink:
Али како и да е,целта ги оправдува средствата,уште од сега ви честитам финале. :)

Реагираш зошто појма немаш. Прво, не беше лакт, прашај на фан-клуб Барса и тие ќе ти кажат. /QUOTE]

PA REKOV DEKA ZA TOA NE KOMENTIRAM NI SE MESAM, komentirav samo za toa dali bil vtor zolt ili direkten crven, leleeee debili samo se praite pametni i jadete gomna a niso ne cito, nemoze coek so vas na kraj di izeleze ebate glupite

А демек да не го исклучеше Мота поинаку ќе беше ?:wink:

Нормално дека е поинаку, имаш уште еден играч за правење контра. Сега се два реда по 4 и еден кој нема што да бара напред сам. Жалосно е за Мота што ќе пропушти финале заради глума. Ние ќе пројдеме секако.

Нормално дека е поинаку, имаш уште еден играч за правење контра. Сега се два реда по 4 и еден кој нема што да бара напред сам. Жалосно е за Мота што ќе пропушти финале заради глума. Ние ќе пројдеме секако.

Почекај уште 10 минути :vozbud:

Ако поминете прв ке ви честитам :smir:

Ова иј требаше на утакмицава многу порано....:toe:

Еве ви, сеа се квит за голови од офсајд. Со тоа што Интер во овие две утакмици имаше и две чисти ситуации со досудени офсајди од кои можеше да излезе посериозна шанса.

Мурињо ке се степа бе ццц :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom