Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Заебана работа за Интер.Многу играчи имаат жолти картони....

Не се жалете интеристи оти имаше офсејд од Милито и пенал за Барса во првата затоа ќутетеси и гледајте го второто полувреме кај шо ке го папат Интер:pusk:

Хаха коментаторон легенда, Игорче не му е равен.

Инаку тапа натпревар, овие го паркираја автобусот уште од прва минута, после црвениот веќе и Милито се потисна во шестнаесетник.

Али за нив е тоа ефективно, па нема за што да се жалиме дека нема убав фудбал.

Лани со Челзи,сеа со Интер сакаат пак со судии:tapp:,Меси го лупна Маикон во реклами нема жолт:toe:,Снајдер лежи овие не исфлраат надвор,толку педерска екипа неам видено:tapp:

Значи овој Меси ме разочара како играч игра грубо се глеа иде на секоја ситуација да повреди некој му се намерачил на Маикон претходната заби му кршеше , оваа раката му ја заеба , На Киву глеа со капа е на глаата он ко за инат иде со лакт у глаа . А Мурињо сеа коа ке стаи со 10 у одбрана ... Заслужено би било Интер да идат у финале со 10 играчи овие барса неможат асална шанса да напраат толку од мене ке пишам после утакмица :)

Не се жалете интеристи оти имаше офсејд од Милито и пенал за Барса во првата затоа ќутетеси и гледајте го второто полувреме кај шо ке го папат Интер:pusk:

Господ нека ти е на помош!!

Иначе Мота имаше еден жут, остајте го идиотов шо вика дека занети добил жут, мота го направи приот старт за жут. Ова со лактов беше втор жут. Незнма шо се буните.

кузнае шо му кажа Жозета на Пеп сеа :tv::tv::tv:
Чави е блокиран, Меси е запустен, носот е уништен, а Цезар е ѕвер!!

Ајде сеа се чека брз гол на Барса, за до крај да се глеа убав фудбал. :vozbud:

Иначе коментаторов е за нигде, дури и си кажа дека е за интер.:tapp:

Како коментира овај као напушен :) Пандев 17 минута забележа дека не игра...сега уште 15 мин ке му требаат да разбере дека тиаго доби втор жолт...

Срам за европскиов фудбал се судииве...нема да ме чуди, ако плесне овој муфљузов уште црвен во второ кај интер.
Не викам дека сите судат за барса или против интер, ама вакви грешки и глупости им се случија и на манчестер и на фиорентина и на сите годинава...треба сериозно да се преиспита Уефа дали ќе продолжи со вакви несериозни судии, кои потпаѓаат на притисок на публика и линијаши кои судат офсајд кој не постои...во спротивно ќе си трпат последици по самото натпреваруње.
Инаку барса топ игра само не се конректни во реализација, освен шутот на меси, оној ибра полн емоции, не му се игра против бившите, а на другава страна ето гине ко луд и останативе (сите во одбранбена формација) под водство на специјалниот, верувам дека во второ ќе издржат и заслужено ќе отидат во финале...мене натака ми смрди работава...Е сега, срања се случуваат, судии ова она...тоа е.

Се надевам не си сериозен со ова. Не трпам навреди, а мислам дека е и против правилата.
Аман бе другар 22 години имаш...прави разлика од шега и сериозен муабет :wink: зарем ќе те вреѓам без причина?
Позз и извини ако случајно те навредив.

Чист жолт беше лактот на мота,не туку цмиздрете!

Дегенов коментаторски:"Мота никогаш не бил валкан играч" :pos2::tapp::tapp:

Уште една причина оти Мота незнај да реагира во такви ситуации. Сите провоцираат, сите до еден.. али Мота се однесува како прв пат да му е. То е то..

другар, мота изреагира така кога беше изнесен, во афектна состојба тешко да размислуваш,мота за малку ќе се расплачеше

Дегенов коментаторски:"Мота никогаш не бил валкан играч" :pos2::tapp::tapp:
хехе не беше лакт

По стоти пат за почетници: не беше лакт, и не беше жолт туку директен црвен. Да ти нацртам: судијата санкционираше зошто мислеше дека е лакт. Инаку немаше да се фати за џеб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom