Срам за европскиов фудбал се судииве...нема да ме чуди, ако плесне овој муфљузов уште црвен во второ кај интер.
Не викам дека сите судат за барса или против интер, ама вакви грешки и глупости им се случија и на манчестер и на фиорентина и на сите годинава...треба сериозно да се преиспита Уефа дали ќе продолжи со вакви несериозни судии, кои потпаѓаат на притисок на публика и линијаши кои судат офсајд кој не постои...во спротивно ќе си трпат последици по самото натпреваруње.
Инаку барса топ игра само не се конректни во реализација, освен шутот на меси, оној ибра полн емоции, не му се игра против бившите, а на другава страна ето гине ко луд и останативе (сите во одбранбена формација) под водство на специјалниот, верувам дека во второ ќе издржат и заслужено ќе отидат во финале...мене натака ми смрди работава...Е сега, срања се случуваат, судии ова она...тоа е.
Се надевам не си сериозен со ова. Не трпам навреди, а мислам дека е и против правилата.
Аман бе другар 22 години имаш...прави разлика од шега и сериозен муабет :wink: зарем ќе те вреѓам без причина?
Позз и извини ако случајно те навредив.