Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
24019_362665608294_315547553294_3743114_5141760_n.jpg

еднаш поминавте и се испосравте да ве .... во бебињата ние до сеа што миневме којзнае што требаше да праиме..

еднаш поминавте и се испосравте да ве .... во бебињата ние до сеа што миневме којзнае што требаше да праиме..
Има елиминација и елиминација, ние ве погребавме, 7 парчиња за 2 натпревари, тоа не се сличува секој ден:vozbud:

Сепак рекордот е 12 парчиња за 2 натпревари, beat that you mothefuckers!:vozbud:baern

File X File „НОЌ СО ШАМПИОНИТЕ„: Vreme e za zurka... spored informacijata koja denes mi stigna kako izvestuvanje, natprevarot Chelsea - Inter kje bide glavnata tema na vecerta na 5ka, so vklucuvanje, ako ima gol od natprevarot vo Sevilja :-))))

Не,немаше да се испосериме да не не нарекувавте пациенти и сличнки глупости пред натпреварот..Ај да сте оптимисти и така и така,ама вие по малце претеравте,ние ве трпевме овие 2-3 месеци,сеа трај и ти малце...Ајт :salut:

File X File „НОЌ СО ШАМПИОНИТЕ„: Vreme e za zurka... spored informacijata koja denes mi stigna kako izvestuvanje, natprevarot Chelsea - Inter kje bide glavnata tema na vecerta na 5ka, so vklucuvanje, ako ima gol od natprevarot vo Sevilja :-))))

Ако ојме на пенали, на двете места? :pos2:

На пола екранот :)

п.с. Ме тера на челси све

Со еден Кака, или Рибери, така....скромно..... 3-0. Или 4-0. Испод три разлика не, во секој случај. За вака „малку“ потешко е да прајме муабет. :toe:

Немој така тоа е филозофијата на Реал и далеку стасаа така... :tv: “Со Чак на голот, Брус Ли напред, Стивен Сегал во средина и Пам Андерсон на трибини за деконцентрација сите минимум 6-0 ги тепаме“.

Во моментов и покрај сите проблеми Челзи сепак има играчки потенцијал да продолжи во 1/4 финале против шампионот на Италија. Многу некако со бело знаменци ми излегуваат на Челзи навивачиве уште сега...

Како и да е ни би типувал сега... ќе се правам тренер после натпреварот :salut:

Good luck :helou:

Вечер очекувам лесна победа на Севиља. На другиот натпревар очекувам лавовска битка, и натпревар без многу атракции и голови, 1-2 потега да го решат натпреварот. Мислам дека Челзи на крајот ќе бидат победниците.

Нормално, тоа е стратегија на 90% луѓе на форумов. Пред утакмица појма немаат што-како, после утакмица седнуваат со два четврти бурек и пола кило јогурт и на сите им делат лекции :)

Најсигурна варијанта... :)

Челзи очекувано со Дрогба, Анелка и Малуда.
Интер со Пандев, Ето и Милито во прв состав.

Ќе биде интересно..:pipi:

Немој така тоа е филозофијата на Реал и далеку стасаа така... :tv: “Со Чак на голот, Брус Ли напред, Стивен Сегал во средина и Пам Андерсон на трибини за деконцентрација сите минимум 6-0 ги тепаме“.

Во моментов и покрај сите проблеми Челзи сепак има играчки потенцијал да продолжи во 1/4 финале против шампионот на Италија. Многу некако со бело знаменци ми излегуваат на Челзи навивачиве уште сега...

Good luck :helou:
Само сме приземни, нормално дека секој се надева и очекува победа ама смирени сме и несакаме после да ни маваат сеир со потписи :)

На крај краева, Интер го има водството нели :toe:

На едниот натпревар мислам дека Севиља ќе слави убедлива победа, а за Челзи-Интер ќе биде тесно.:toe:

Севиља - ЦСКА 3+ ќе биде, имам некое предосеќање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom