- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
еднаш поминавте и се испосравте да ве .... во бебињата ние до сеа што миневме којзнае што требаше да праиме..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има елиминација и елиминација, ние ве погребавме, 7 парчиња за 2 натпревари, тоа не се сличува секој денеднаш поминавте и се испосравте да ве .... во бебињата ние до сеа што миневме којзнае што требаше да праиме..
Не,немаше да се испосериме да не не нарекувавте пациенти и сличнки глупости пред натпреварот..Ај да сте оптимисти и така и така,ама вие по малце претеравте,ние ве трпевме овие 2-3 месеци,сеа трај и ти малце...Ајт :salut:еднаш поминавте и се испосравте да ве .... во бебињата ние до сеа што миневме којзнае што требаше да праиме..
File X File „НОЌ СО ШАМПИОНИТЕ„: Vreme e za zurka... spored informacijata koja denes mi stigna kako izvestuvanje, natprevarot Chelsea - Inter kje bide glavnata tema na vecerta na 5ka, so vklucuvanje, ako ima gol od natprevarot vo Sevilja)))
п.с. Ме тера на челси све
Со еден Кака, или Рибери, така....скромно..... 3-0. Или 4-0. Испод три разлика не, во секој случај. За вака „малку“ потешко е да прајме муабет.![]()
Како и да е ни би типувал сега... ќе се правам тренер после натпреварот :salut:
Само сме приземни, нормално дека секој се надева и очекува победа ама смирени сме и несакаме после да ни маваат сеир со потписиНемој така тоа е филозофијата на Реал и далеку стасаа така... :tv: “Со Чак на голот, Брус Ли напред, Стивен Сегал во средина и Пам Андерсон на трибини за деконцентрација сите минимум 6-0 ги тепаме“.
Во моментов и покрај сите проблеми Челзи сепак има играчки потенцијал да продолжи во 1/4 финале против шампионот на Италија. Многу некако со бело знаменци ми излегуваат на Челзи навивачиве уште сега...
Како и да е ни би типувал сега... ќе се правам тренер после натпреварот :salut:
Good luck :helou: