Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Шо утакмици ќе има на Канал 5?Редно време е еднаш Јунајтед да ги даваат, само со ЦСКА ради терминот даваа пренос, плус интересен натпревар е Волфсбург со победа ќе поминат низ групите.

^Да, би требало да ги даваат Јунајтед со Волфсбург, ќе биде занимлива утакмица.

Ќе биде интересно во вторник и во среда....ќе гледаме,ќе гледаме:tv:

Шо утакмици ќе има на Канал 5?Редно време е еднаш Јунајтед да ги даваат, само со ЦСКА ради терминот даваа пренос, плус интересен натпревар е Волфсбург со победа ќе поминат низ групите.

Марсеј - Реал е на Канал 5, пред некоја ден видов реклама. На 5+ 99% би требало да биде Јуве - Баерн.

Добро бе,што има врска дали е Канал 5 или Канал 5+?

Има врска, оние што имаат само обична антена, без сателитска или кабелска, ја фаќаат само Канал 5. Оние со кабловска и сателитска фаќаат и 5+. Мада јас кога има ЛШ секогаш гледам на РТС, затоа што таму ми е џам сликата. Едино ако има поинтересен натпревар на 5+, тогаш таму гледам.

Епа нека се ебат тогаш.

Истите натпревари ќе ги гледам јас, да им се изнамочам у глупиот избор.
Манчестер Јунајтед здравје боже во полуфинале ќе го гледаме.

УА!

Епа нека се ебат тогаш.

Истите натпревари ќе ги гледам јас, да им се изнамочам у глупиот избор.
Манчестер Јунајтед здравје боже во полуфинале ќе го гледаме.

УА!

Не се нервирај, на 5+ ќе иде Волфсбург - Манчестер, така пишува на страната на Канал 5. :smir:

Не ми е јасно само како може Јувентус - Баерн да не го пренесуваат. :tapp:

Ne deka me interesira no morav da pisam, nejkam da napagam nekoj zasto odamna se otkazav od nasive televizii i si kupiv dreambox zasto ni nekoj bundesliga prenesuva a pa ni nekoj ima vkus za odbiranje na utakmici mislam da davas marseile -real pred juve-bayern e apsurdno od pet kola real barca i milan idea celo vreme a sega koga najinteresno ke bide vo Torino vo borbata za vtoroto mesto pointeresno ke bilo vo Marseile ili vo Wolsburg bog da cuva bez zborovi.

Јуве - Баерн нема да се пренесува :) ?
п.с Реал - Марсеј, Марсеј - Реал?Кој кур кога нема значење утакмицата, мамето ваше :tapp:
Филе и компанија, да ви ибам комедијата што сте.

Абе,не се секирајте ќе даваат Јуве-Баерн,сигурно е некоја грешка,стрпете се до утре.:smir:

Нека ја даваат Манчестер, да видиме Керик како ќе се справува со Џеко. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom