Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Добро со цел памет нема да ја даваат на 5ка Јуве-Баерн? :tapp: :kesa: :nesvest:

kanal5.jpg

Преку курот со Барса, секоја недела мора нив да ги глеам.Овие натпревари требаше да бидат:

Вторник:
Волфсбург - Јунајтед (Реално, поинтерсен натпревар од Марсеј - Реал, каде Марсеј треба 4-0 да тепа за да има мала шанса да помине)

Јуве - Баерн(најинтересна утакмица е,диркетно решава кој поминува, они Реал ми го пуштаат)

Среда:
Штутгарт - Уринеа (утакмица шо решава кој ќе иде у 1/8 финале)

Интер - Рубин (-||-)

Штета ако не ја даваат баерн и Јуве. Па тоа е класика, а не волзбург и манчестер. Во првата двете се борат во втората утакмица само еден тим, а другиот е со втор состав па така да незнам баш колку ќе е интересно.

Филе одбрал манчестер и волзбург затоа што Џеко му е ставен во фантази менаџер.

Годинава најмногу Динамо Киев го гледав:uvo:

епа другари треба да си земете вакво :wink:
на МК канали фудбал(или било кој друг спорт) неам глеано од пред 4-5 год.
си уживам у џам слика, која утакмица ја сакаш таа гледај си ја... а ако сакаш глеј на конференс, мењаат утакмици кога ќе има шанса или гол... ја секогаш гледам на тоа кога има ЛШ или Европа лига па и Калчото во недела од 15 часот и останатите посилни првенства, Бундес,Примера,ЕПЛ...

ајмо ЛШ последно коло во групите :tv:

абе ајде бегај ама забегани се нема да ја даваат Јуве-Баерн..па тие ненормални се мајке ми

kanal5.jpg

Преку курот со Барса, секоја недела мора нив да ги глеам.Овие натпревари требаше да бидат:

Вторник:
Волфсбург - Јунајтед (Реално, поинтерсен натпревар од Марсеј - Реал, каде Марсеј треба 4-0 да тепа за да има мала шанса да помине)

Јуве - Баерн(најинтересна утакмица е,диркетно решава кој поминува, они Реал ми го пуштаат)

Среда:
Штутгарт - Уринеа (утакмица шо решава кој ќе иде у 1/8 финале)

Интер - Рубин (-||-)

СтФарно ејјјјјј,ни го отупеа со таа барселона....Н И Г О О Т У П Е А.....

Абе кога дале пренос од утакмица со послаби тимови? - Никогаш. Инаку и јас сакав да биди Штутгарт - Униреа, таму ќе има колење до смрт како и на Јувентус - Баерн Минхен. Додека Марсеј - Реал ќе биди невозможна мисија за Марсеј.

А, Барселона ќе је пренесуваат зошто Филе навива за нив.

Динамо Киев го посераа вајгодина :haha::haha: А што да кажам за Интер и Барса па секое коло :tapp:

Не знам што го плачете кога е најинтересна група.

А,и не сме ние криви што немате ваш човек во Канал 5.

П.С мене ми е сеедно кој ќе даваат на Канал 5 и на Канал 5+ така и така нема да гледам.

Jas ne znam so gledate voopsto na kanal 5 fudbal...

tie so nemaat satelitska ili drembox bi im preporacal da gledaat seherezad na a1... barem tamu ima poveke so da se vidi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom