Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Секојпат коо сам неутрален, навивам за екипата шо е у полоша позиција, па за тва таа вечер ќе рипам на голове на Барса! :)

Вечерва за интер ке се навива масовно :)....Него како помина Баерн во финале со црвен картон на противничката екипа во 1 од 2те натпревари...со гол од 3 метри офсајд итнт...И Рибери подобро што неигра затоа што само гужва правеше а малце корист.

Јас искрено незнам како можат некој неутралните да навиват за Барселона. Па да му е*ам мајката, немаме секој ден МАКЕДОНЕЦ во 1/2финале. Пандев да играше во Милан (неслучајно пишам Милан, бидејќи ми е најомразениот тим) јас од се срце ќе навивав за нив.

Ваш избор, сепак... :smir:

Јас искрено незнам како можат некој неутралните да навиват за Барселона. Па да му е*ам мајката, немаме секој ден МАКЕДОНЕЦ во 1/2финале. Пандев да играше во Милан (неслучајно пишам Милан, бидејќи ми е најомразениот тим) јас од се срце ќе навивав за нив.

Ваш избор, сепак... :smir:
Види сеа не се сите на форумов Македонци ? Нели?

Кои се и дали има потенцијални мисери на некст меч од двете екипи?

Играјтеее сино црниииии,играјте за фановииииииии,за сите Македноции верни навивачииии сонот да ни се оствариииииии лалалалаллалалала Напред ИНТЕРРРРР:vozbud:

Играјтеее сино црниииии,играјте за фановииииииии,за сите Македноции верни навивачииии сонот да ни се оствариииииии лалалалаллалалала Напред ИНТЕРРРРР:vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver::olee:

Кои се и дали има потенцијални мисери на некст меч од двете екипи?

Ххаха после ова со Рибс за картони вечерва да навиваме? :tv: Шала :smir:

Али мислам има доста под закана за суспензија во финалето...

:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver::olee:
Ова е дел од песната на Комити па ја сменив малце во Интер:toe:,натака има уште вака иде - Минавме многу годинии,заедно јас и тиии,на форумов мн приказнии распишании и желби неостваренииииииии лалааал:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom