Лига на Шампиони 2009-2010

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Секојпат коо сам неутрален, навивам за екипата шо е у полоша позиција, па за тва таа вечер ќе рипам на голове на Барса! :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Вечерва за интер ке се навива масовно :)....Него како помина Баерн во финале со црвен картон на противничката екипа во 1 од 2те натпревари...со гол од 3 метри офсајд итнт...И Рибери подобро што неигра затоа што само гужва правеше а малце корист.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Јас искрено незнам како можат некој неутралните да навиват за Барселона. Па да му е*ам мајката, немаме секој ден МАКЕДОНЕЦ во 1/2финале. Пандев да играше во Милан (неслучајно пишам Милан, бидејќи ми е најомразениот тим) јас од се срце ќе навивав за нив.

Ваш избор, сепак... :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Јас искрено незнам како можат некој неутралните да навиват за Барселона. Па да му е*ам мајката, немаме секој ден МАКЕДОНЕЦ во 1/2финале. Пандев да играше во Милан (неслучајно пишам Милан, бидејќи ми е најомразениот тим) јас од се срце ќе навивав за нив.

Ваш избор, сепак... :smir:
Види сеа не се сите на форумов Македонци ? Нели?

Н

'Никола'

Гостин
Кои се и дали има потенцијални мисери на некст меч од двете екипи?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Играјтеее сино црниииии,играјте за фановииииииии,за сите Македноции верни навивачииии сонот да ни се оствариииииии лалалалаллалалала Напред ИНТЕРРРРР:vozbud:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Играјтеее сино црниииии,играјте за фановииииииии,за сите Македноции верни навивачииии сонот да ни се оствариииииии лалалалаллалалала Напред ИНТЕРРРРР:vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver::eek:lee:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Кои се и дали има потенцијални мисери на некст меч од двете екипи?

Ххаха после ова со Рибс за картони вечерва да навиваме? :tv: Шала :smir:

Али мислам има доста под закана за суспензија во финалето...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:zver::eek:lee:
Ова е дел од песната на Комити па ја сменив малце во Интер:toe:,натака има уште вака иде - Минавме многу годинии,заедно јас и тиии,на форумов мн приказнии распишании и желби неостваренииииииии лалааал:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom