Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофална грешка на Ван Гал со стартните единаесет, Милер и Олич се физички слаби фудбалери, и нема да имаат никаква шанса да се борат со ѕверовите Видич и Фердинанд. Требаше Гомез да стартува, ако ништо друго, снажен е, и ќе можеше колку-толку да ги разбива тие двајца.

А и во овие први десетина минути се гледа дека многу дали Робен во тимот на Баерн.

Браво за Организаторите, добра песна на полувреме

Се надевам дека Манчестер ќе даат уште еден гол, а притоа нема да примат ниеден.
Французиве само нека даваат голови, не е битно кој ќе иде, иако поише сакам Лион да биде тој шо ќе иде даље.
Ај ваљда ќе си ослеснат сеа работата малце, за реваншите наредна недела.

Јас мислев напнато ќе биде, ама Манчестер ги пикнаа во шише Баерн. Дефинитивно, разлика во класи има :wink:
Ајде второ ќе видиме што како...

Glory!!

Интересно, првто полувреме мина без жолти картони на двата натпревара

Јас не знам каков е овој напаѓач Олич и као може да игра за Баерн ,ставрно не ми е јасно како не можат да најдат подобри напаѓачи низ цел свет. Па било кој од Бразил да земат од улица ќе биде бољи од овој Олич :helou:

ова го коментирам зашто тука ја гледам причината зашто баерн не даде гол и утакмицата тогаш ќе беше уште поинтересна.

Јас не знам каков е овој напаѓач Олич и као може да игра за Баерн ,ставрно не ми е јасно како не можат да најдат подобри напаѓачи низ цел свет. Па било кој од Бразил да земат од улица ќе биде бољи од овој Олич :helou:

ова го коментирам зашто тука ја гледам причината зашто баерн не даде гол и утакмицата тогаш ќе беше уште поинтересна.
А сеа бе експерту, или те чачна тоа што Олич не е антички Македонец и не потекнува од планините на Исланд каде на времето имало голем број антички македонски племиња кои се подготвувале во поход против викинзите. :tapp:

Убав натпревар за гледање. Мило ми е што Баерн победи, сосема заслужено.

Мх мх....ама суперишка утакмица, сами се криви Ман Јун за поразот,си се повлекоа, мислат дека со голот на Руни си ја завршија работата, баш ми е мерак што победи Баерн...се надевам и дека ќе избори пласман во 1/2финале(малце потешко,ама ќе видиме)

Ауу јака утакмица у пм. Во второ п манчестер многу се повлече а Баерн искористи. Браво за Германците,иако не е некој многу поволен резултат сепак е победа.
Станува Интересно

Тоа е,се бранат како пички цел натпревар.

Заслужена победа на Баерн,без Робен и Швајнштајгер.
Ќе биде интересно за 1 недела.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Олиќ е ѕвер секоја екипа треба да има еден таков работник, може нема убиствена завршница ама колку трча и како игра за екипата. 90 минути константно гризе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom