Lie to Me

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Па Лајтман не е многу саркастичен :) во споредба со Хаус е многуууу различен
Баш вчера ти видов на топик дека гледаш и сакав да те прашам како ти се допаѓа, ама изумив :)
До која епизода си?
И не знам дали знаеш дека се тоа е правено според вистински истражувања, што ја прави серијата поинтересна :)

Знае да биде... ама со мера и реално.
А иначе сега ја гледам моментално петтата епизода од првата сезона, вчера почнав, денес сигурно ќе ја завршам првата сезона. Ме обзема комплетно серијава. Иначе знам дека е според вистински истражувања. Има неколку моменти што ги има и во еден документарец Secrets of body language. Мислам од примерите. :)

Ко шо сум ментална за body language, серијава ми дое ко кец на десетка. :) :) :)

Знае да биде... ама со мера и реално.
А иначе сега ја гледам моментално петтата епизода од првата сезона, вчера почнав, денес сигурно ќе ја завршам првата сезона. Ме обзема комплетно серијава. Иначе знам дека е според вистински истражувања. Има неколку моменти што ги има и во еден документарец Secrets of body language. Мислам од примерите. :)

Ко шо сум ментална за body language, серијава ми дое ко кец на десетка. :) :) :)

Абе никој нема на кафе со тебе да сака да иде после. :)

Последниве 5-6 епизоди некако
спојлер спојлер спојлер спојлер спојлер спојлер спојлер спојлер спојлер

Гледа некој, или дигнаа сите раце?

t0guwo.jpg

Jaс гледам, затупија со просечност. Барем слаба епизода да беше, вака на средина константно.. тупење е. -.-

Jaс гледам, затупија со просечност. Барем слаба епизода да беше, вака на средина константно.. тупење е. -.-

Стара финта, донеси нов лик во 2-3 епизоди да има малку air-time, после направи го жртва/киднапиран/бла бла...и демек на гледачите ќе им е гајле, она во добрата смисла.

Е од коа почна да глеа оваа Крејзи ин Лав, се расипа серијата! :( :) :D .P ^-/^ <<< последново е ^-^ ама со лузна!

И јас почнав да ја гледам од пред некое време и станав зависник! Фантастична е!
Ја изгледав првата сезона, сега сум на третата од втората сезона.

Ја пуштив, ај чао. :)

Изгледав 5 епизоди од прва сезона и интересна ми се виде. Некако Лајтман ми е блага верзија на Хаус. Вреди да се гледа понатаму серијата? Да знам дали се навлекувам на неа:smir:

Мене ми се арни епизодиве и од втора сезона, за коментар дека помалку се обрнува внимание на гестикулациите, изгледа требаше да ги научиме од прва сезона кој израз е за лага кој за вистина и самите да си ги знаеме :)

Во секој случај втора сезона ми е исто така интересна, а прва беше фантастична затоа што нешто ново гледав.

Далеку е од просечна серија

Стара финта, донеси нов лик во 2-3 епизоди да има малку air-time, после направи го жртва/киднапиран/бла бла...и демек на гледачите ќе им е гајле, она во добрата смисла.

Е од коа почна да глеа оваа Крејзи ин Лав, се расипа серијата! :( :) :D .P ^-/^ <<< последново е ^-^ ама со лузна!

Ќути, изгледа јас сум баксуз! :icon_lol:

Инаку, мене и натаму ме фасцинира серијава, а Лајтман со секоја наредна епизода се повеќе и повеќе ме воодушевува ко лик!

Денеска e последна епизода од сезонава, утре уште сабајле да се гледа.

Иначе нема да има некоја голема пауза, трета сезона започнува на 10.11.2010.

Инаку, серијава најсериозно многу помага за говор на тело, барем јас многу полесно ги приметувам знаците што луѓето ги прават додека разговараат со мене, дури и фатив лажговци на два- три пати. :pipi:

Инаку, серијава најсериозно многу помага за говор на тело, барем јас многу полесно ги приметувам знаците што луѓето ги прават додека разговараат со мене, дури и фатив лажговци на два- три пати. :pipi:

Точно. Мене дури почесто ми се случува ова... И ми се налути една другарка :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom