Lie to Me

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што е ова никој не реплицира, нели гледате?
Јас ја гледав и осмата епизода и се уште ми нема изгубено шмек серијава.
Продолжуваат фантастично.

Го расипаа квалитетот на серијава. Дали ќе има 4-та сезона којзнае?

И јас се согласувам дека го расипаа квалитетот. Третата сезона е многу послаба од претходните.

Некој да не има информација кога ќе продолжи со 9та епизода?

Јас искрено се чудам што се случи со третава сезона?? Втората ми беше најдобра, а третава така ми е бавна......А баш си се заразив :/

Заврши и третата сезона. Според коментарите, незнам дали воопшто и ќе продолжи да се снима серијава, пошто како што гледам трета сезона ептен ја расипале. Јас ја немам изгледано секако па мое мислење накнадно ќе изнесам.

Јас ја изглеав цела серија, и мислам дека нема да има поише од трета сезона, барем според тоа како заврши последната епизода. Добро, и онака не е серија од која се очекува романса меѓу Кал и Џилијан, па според тоа логично заврши, се постигна поентата. А и нешто прочитав дека Брендан Хајнс нешто кажал дека нема да се снима понатака... Се надевам дека ќе се, ама не верувам...

2011-05-15_1254.png

Ова е информација на eztv.it :(

Не е можно, една од подобрите серии, а нема да се сниме повеќе. Јас разбрав дека нема да се емитува заради што нејзиниот термин го завземале Idol.
Можда ќе се премислат, ама се повеќе сум скептик во тоа од што се што читам

Не е можно, една од подобрите серии, а нема да се сниме повеќе. Јас разбрав дека нема да се емитува заради што нејзиниот термин го завземале Idol.
Можда ќе се премислат, ама се повеќе сум скептик во тоа од што се што читам

Колку што можев и јас да видам на Интернет секаде пишува дека е откажана со снимање. Дали ќе се обнови некогаш не се знае, но немало доволно гледачи па најверојатно не им се исплатело да продолжат.

Колку што можев и јас да видам на Интернет секаде пишува дека е откажана со снимање. Дали ќе се обнови некогаш не се знае, но немало доволно гледачи па најверојатно не им се исплатело да продолжат.

Сакаа уште на крајот на втора сезона да ја скина и продолжи со снимање заради Heroes што ја скинаа. Ама изгледа пишано и било така да бидит. Сепак мене ми беше супер серија ама ете.

Изгледана прва сезона, втора до средина и ја дилитнав. Не знам што толку ве воодушевило во серијава, ама тапанарија тешка. Дури и Лајтман почна да ми оди на нерви со тоа гестикулациите со раце, разбацаноста и ко ќе се плесне во фотелја глумејќи надмоќност, па дури и во фаца делува ко да е нон стоп пијан. И бај д веј, ваков тип на лик мора да биде ранлив, а не надмоќен над се. Сите серии кои ги гледав базирани на ваков лик имаат слабост иако патат од Господов комплекс. Овој ги тепа шаблонски во еден потег. Мислам дај бре.

Reading micro expressions is not a way of life, it`s a tool to get to know with the truth.
Добра серија за да ве поттикне да почнете да обрнувате малку повеќе на ситните детали кои издаваат. Но дека со ова ќе станете некој експерт, мало морген.
Ја почнав некаде во 2010 цела прва сезона изгледана за да праам пауза од 3 факинг години и ја почнам пред некој месец одново.
Во глобала очекував Џилијан да се претвори во protestant chick од епизода во епизода, ама ми се допадна што остана таква ко што е.
Локер ми е интересно типче, ме потсеќа на еден форумџија фан на PB, таков nerdish techno junkie. И искрен и наивен понекад.
Риа... I`d bang her. Мислев дека е 2-3 години повозрасна од мене.
Тим Рот као Лајтман. Боље и не можеа. Ликот на Teddy Boodman 1900 облечен во „сакото“ на еден реномиран научник и mindreader. Ѕвер бе.. ѕвер!
Ќерка му... She has a filming horror record. Tons of it. Оката, и тро ме плаши таква. In a way...
Штета што ја прекинаа. Јес да се уште сум некаде при крај на 2та сезона, може да напраат reunion барем да и` скоцкаат descent ending.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom