Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
знам, јас така секогаш правам кога дискутирам со гејојтеПонекогаш мора да се спуштиш на монголоидно ниво, кога си имаш работа со..такви.
знам, јас така секогаш правам кога дискутирам со гејојтеПонекогаш мора да се спуштиш на монголоидно ниво, кога си имаш работа со..такви.
знам, јас така секогаш правам кога дискутирам со гејојте
ко ќе видиш на темата за гејојте, едни тврдат дека е то нормално природно други велат дека не е. И твоите постови и ставови не се сменале. То значи дека не си за комууникација? јас барем давам аргументи и поткрепувам со научни и медицински податоци - ти се базираш на анонимни случки за кои само ти знаешЗнаеш јас не сакам да коментирам со луѓе кои по 14 000 мислења споделени на форум, не мрдаат од статус кво со своите размислувања. Ни на полошо ни на подобро.
Првиот коментар од некоја тема да ти е ист како последниот, тоа веќе може да е некоја дијагноза како што викаш. Само не сакам да навлегувам во тоа, ниту па сакам да комуницирам со такви.Затоа поштеди ме и игнорирај ме. Ќе бидам и јас културен спрема тебе.
ко ќе видиш на темата за гејојте, едни тврдат дека е то нормално природно други велат дека не е. И твоите постови и ставови не се сменале. То значи дека не си за комууникација? јас барем давам аргументи и поткрепувам со научни и медицински податоци - ти се базираш на анонимни случки за кои само ти знаеш
100% велишВикни си некој, не знам,некој постручен, и нека ти ги чита коментарите да ти каже што е проблемот.
Моите ставови јас ги менувам секој ден. Утре ако излезе доктор и рече јас имам лек за педери и лечам 100 %, го признаат во сите здравствени организации во светот, и ако излечи 10 милиони задоволни пациенти, ќе речам секоја чест.
Провери се ти за секој случај.
Мешање на дијагнози, болнички одделенија,баби, жаби и други појави во еден казан се возможни кај тебе и Иван Исцелител.100% велиш
и јас ќе речам ако сите 100% кој се гејој останале гејој цел живот - дека е природно и нормално
према тебе ни канцер ни леукемија ни мозочни удари ни кардиоваскуларни проблеми ни прша ни сипаници... не признаваш дека се излеќиви. Ни тие до 100% не се излекуваат, према теба со такво монголоидно размислување, болните од рак треба да се остават без третман оти не е 100% излечиво?? тој со инфаркт - остај го на улица - не е 100% сигурно дека ќе го излечат....
Ти геј да не си со вакви психотични размислувања??
прочитај статистики и психички заболувања психози обиди за самоубиства и самоубиства кај геј заедницата споредбено со нормалната заедницаМешање на дијагнози и болнички одделенија,баби, жаби и други појави во еден казан се возможни кај тебе и Иван Исцелител.
Кој тука пројавува симптоми на сериозни ментални нарушувања може да ти објасни и матичниот лекар.
Dokture da ne lecis ti i od ciganizam?прочитај статистики и психички заболувања психози обиди за самоубиства и самоубиства кај геј заедницата споредбено со нормалната заедница
прочитај за семејни насилства и злоупотреби на дроги и алкохол кај гејојте за промискуитетот и нестабилни краткотрајни врски, за органски болести и ризици заради ненормалниот секс... сето тоа е статистички заведено и обработено од научни и медицински установи
ти треба помош?Dokture da ne lecis ti i od ciganizam?
Na Ivan Iscelitel mu treba asisten pa pravam online intervjua na kandidati.ти треба помош?
ти си му соработник и портпарол на Иван исцелител?Na Ivan Iscelitel mu treba asisten pa pravam online intervjua na kandidati.
Педерите важат за културни луѓе.Ама читајќи овде некои постови испаѓа дека се највулгарните од сите други профили на луѓе.Многу работи ви се случуваат во главите![]()
Педерите важат за културни луѓе.Ама читајќи овде некои постови испаѓа дека се највулгарните од сите други профили на луѓе.Многу работи ви се случуваат во главите
Абе само стрелање,или праќање на Голи оток,маме им јебем.