GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Абе само стрелање,или праќање на Голи оток,маме им јебем.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе само стрелање,или праќање на Голи оток,маме им јебем.
Војска е војска.Ама да бидат во војска кога ќе почне војна а не да се излежуваат во касарна.Требаше Шкропион и овој Геј Бој да дојдат бидат со мене на пунктовите низ Тетово во 2001ва и да ја сватат најголемата машка гордост а не овде сега се лигават во гадости...Не сум бил ама сум читал на интернет статистики.
Војска е војска.Ама да бидат во војска кога ќе почне војна а не да се излежуваат во касарна.Требаше Шкропион и овој Геј Бој да дојдат бидат со мене на пунктовите низ Тетово во 2001ва и да ја сватат најголемата машка гордост а не овде сега се лигават во гадости...
Do you fear death ?Шо се грижиш?Може тек ќе се случи тоа допрва, па ќе служиме заедно
.
Војска е војска.Ама да бидат во војска кога ќе почне војна а не да се излежуваат во касарна.Требаше Шкропион и овој Геј Бој да дојдат бидат со мене на пунктовите низ Тетово во 2001ва и да ја сватат најголемата машка гордост а не овде сега се лигават во гадости...
Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција.Но ти тоа не го сваќаш,односно ВИЕ.. тоа е најдлабоката разлика меѓу ВАС и НАС,меѓу НОРМАЛНИТЕ и НЕНОРМАЛНИТЕ.Биди маж и направи го тоа,а не да се дупиш со друг маж.. биди маж и застани во прв ред да видиш какво е чуството кога куршумите ти фрчат до уше а животот ти виси како лампион вржан за најтенкиот конец.. а не тука се дупите меѓу себе па државата ви е крива не ви дала работа,сиромашни сте.И животот ви е награда,а тоа што имате леб тоа е најголемиот луксуз.За некој е гордост да убива и да се пали на војни.
Ниедна држава не вреди колку еден изгубен човчки живот,една осакатна фамилија без свој член.
Do you fear death ?
Wow , mnogu si bila tolerantna maДискуси дискуси и дискусии за ЛГБТ популацијата, а ништо нема да се постигне нити реши со тоа. Насилството пак ке си продолжи.
Колку ке беше добро сите да размислуваа како мене и да беа толерантни. Мене лично многу ми се драги геј лугето бидејки за разлика од стрејтерите , сите гејеви што ми биле пријатели биле со подобар карактер од стрејтерите. Затоа и многу повеќе ги поштуем гејевите од стрејтерите.
koga mi se ebe naogam nekoj gay i go eb*m nego u gaze gayevi gi ima so lopata da gi rinesh
koga i da mi se prisaka naogam nekoj sto saka da go primi i na kraj i volkot sit i ovcite zadovolni
![]()
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам и него и неаНе си играј со страв. Некој педер утре може твоја ќерка или жена од страв да ја земе за жена. Немој така.
Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција.Но ти тоа не го сваќаш,односно ВИЕ.. тоа е најдлабоката разлика меѓу ВАС и НАС,меѓу НОРМАЛНИТЕ и НЕНОРМАЛНИТЕ.Биди маж и направи го тоа,а не да се дупиш со друг маж.. биди маж и застани во прв ред да видиш какво е чуството кога куршумите ти фрчат до уше.. а не тука се дупите меѓу себе па државата ви е крива не ви дала работа,сиромашни сте.И животот ви е награда,а тоа што имате леб тоа е најголемиот луксуз.
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам![]()
Гледаш што е најголемата мана на повеќето вас тука,не гледате што е поентата на тој што го пишува постот,него некако да се извлечете на нешто или да извршите замена на тези,вашето мислење да го преставите како негово.Прочитај уште еднаш што пишав за тоа што ме цитираше сега.Грчките филозофи рекле многу работи. И многу работи правеле, од сексуална гледна точка.
И Александро војводата е генијален воин, арно ама..
Арно ама да не зборуваме. Оти не ви се слуша.
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам и него и неаплус тоа го прашав Брат ти по Љубов дали се плаши.. искажа желба да стапи во редовите на Армијата и да застане на браникот на татковината..
Логиката диктира дека разумно битие учи од грешките, со тек на време. Очигледно малку сме прогресирале од тоа време. А бајаги време е поминато.Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција..