LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не сум бил ама сум читал на интернет статистики.
Војска е војска.Ама да бидат во војска кога ќе почне војна а не да се излежуваат во касарна.Требаше Шкропион и овој Геј Бој да дојдат бидат со мене на пунктовите низ Тетово во 2001ва и да ја сватат најголемата машка гордост а не овде сега се лигават во гадости...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Војска е војска.Ама да бидат во војска кога ќе почне војна а не да се излежуваат во касарна.Требаше Шкропион и овој Геј Бој да дојдат бидат со мене на пунктовите низ Тетово во 2001ва и да ја сватат најголемата машка гордост а не овде сега се лигават во гадости...

Шо се грижиш? :D Може тек ќе се случи тоа допрва, па ќе служиме заедно :D.

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55

За некој е гордост да убива и да се пали на војни.

Ниедна држава не вреди колку еден изгубен човечки живот,една осакатена фамилија без свој член.

Прашај ги фамилиите на твоите паднати соборци што мислат за тоа.

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Дискуси дискуси и дискусии за ЛГБТ популацијата, а ништо нема да се постигне нити реши со тоа. Насилството пак ке си продолжи.
Колку ке беше добро сите да размислуваа како мене и да беа толерантни. Мене лично многу ми се драги геј лугето бидејки за разлика од стрејтерите , сите гејеви што ми биле пријатели биле со подобар карактер од стрејтерите. Затоа и многу повеќе ги поштуем гејевите од стрејтерите.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
За некој е гордост да убива и да се пали на војни.

Ниедна држава не вреди колку еден изгубен човчки живот,една осакатна фамилија без свој член.
Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција.Но ти тоа не го сваќаш,односно ВИЕ.. тоа е најдлабоката разлика меѓу ВАС и НАС,меѓу НОРМАЛНИТЕ и НЕНОРМАЛНИТЕ.Биди маж и направи го тоа,а не да се дупиш со друг маж.. биди маж и застани во прв ред да видиш какво е чуството кога куршумите ти фрчат до уше а животот ти виси како лампион вржан за најтенкиот конец.. а не тука се дупите меѓу себе па државата ви е крива не ви дала работа,сиромашни сте.И животот ви е награда,а тоа што имате леб тоа е најголемиот луксуз.

R

Rigel Kent

Гостин
Дискуси дискуси и дискусии за ЛГБТ популацијата, а ништо нема да се постигне нити реши со тоа. Насилството пак ке си продолжи.
Колку ке беше добро сите да размислуваа како мене и да беа толерантни. Мене лично многу ми се драги геј лугето бидејки за разлика од стрејтерите , сите гејеви што ми биле пријатели биле со подобар карактер од стрејтерите. Затоа и многу повеќе ги поштуем гејевите од стрејтерите.
Wow , mnogu si bila tolerantna ma :eek:

koga mi se ebe naogam nekoj gay i go eb*m nego u gaze gayevi gi ima so lopata da gi rinesh
koga i da mi se prisaka naogam nekoj sto saka da go primi i na kraj i volkot sit i ovcite zadovolni
(y)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Не си играј со страв. Некој педер утре може твоја ќерка или жена од страв да ја земе за жена. Немој така.
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам и него и неа :D плус тоа го прашав Брат ти по Љубов дали се плаши.. искажа желба да стапи во редовите на Армијата и да застане на браникот на татковината..

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција.Но ти тоа не го сваќаш,односно ВИЕ.. тоа е најдлабоката разлика меѓу ВАС и НАС,меѓу НОРМАЛНИТЕ и НЕНОРМАЛНИТЕ.Биди маж и направи го тоа,а не да се дупиш со друг маж.. биди маж и застани во прв ред да видиш какво е чуството кога куршумите ти фрчат до уше.. а не тука се дупите меѓу себе па државата ви е крива не ви дала работа,сиромашни сте.И животот ви е награда,а тоа што имате леб тоа е најголемиот луксуз.

Грчките филозофи рекле многу работи. И многу работи правеле, од сексуална гледна точка.

И Александро војводата е генијален воин, арно ама..

Арно ама да не зборуваме. Оти не ви се слуша.
--- надополнето: 7 декември 2013 во 20:11 ---
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам :D

Кога ќе те прочита прво ќе дојде кај тебе и ќе се исповеда за тоа кој е и што е. Биди сигурен.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Грчките филозофи рекле многу работи. И многу работи правеле, од сексуална гледна точка.

И Александро војводата е генијален воин, арно ама..

Арно ама да не зборуваме. Оти не ви се слуша.
Гледаш што е најголемата мана на повеќето вас тука,не гледате што е поентата на тој што го пишува постот,него некако да се извлечете на нешто или да извршите замена на тези,вашето мислење да го преставите како негово.Прочитај уште еднаш што пишав за тоа што ме цитираше сега.

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Ќе ја земе,и другиот ден жив да го погребам и него и неа :D плус тоа го прашав Брат ти по Љубов дали се плаши.. искажа желба да стапи во редовите на Армијата и да застане на браникот на татковината..

Не се плашам ни од војска ни од оружје. Многу добро можам да се справам во такви услови. Гарантирано.

Само тоа ми е последната опција за нешто со кое што треба да бидам горд.

Јас не знам како Обама се дрзна да признае дека во војската имало геј луѓе со медали. Па уште да каже дека имале заслуги за нацијата и т.н.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еден грчки филозоф рекол ,,Нема поголема гордост за мажите од тоа да умрат на бојното поле и да го даде животот за својата земја и семејство'',ова е кажано непосредно пред една од најпознатите битки меѓу Персија и Грција..
Логиката диктира дека разумно битие учи од грешките, со тек на време. Очигледно малку сме прогресирале од тоа време. А бајаги време е поминато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom