LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
И тоа е потврдено дека се случува кај деца со растројство и трауми од детство. А не кај доброситуирани семејства. Тие што ја осетиле топлината на семејството нормално дека и тие ќе сакаат да си оформат свое семејство. А оние што добиле слобода од родители пијаници или насилници, без домашно воспитание, за жал завршуваат како врзано куче кога ќе отпуштиш.

Епа извини, не се сите од добро ситуирани семејства полни со топлина, и тоа не значи дека не треба да живеат. И никаде не пишува јасно дека хомосексуалноста последица на траума.Еве еден "од научниците" погоре кажува дека геј децата се од распрдени богати фамилии.

Каква слобода дава родител пијаница и насилник? Не разбирам.

По што виде дека едно дете кое признава дека е геј е знак на беснило?

Кое е тоа домашно воспитување?

Ако се роди некое дете геј да го истепаш машки за да се научи со домашен тренинг да сака жени за утре да не му дојде на крај памет пред тебе и пред комшиите да признае вакво нешто? А да. Знам за такви традиционални нормални методи за воспитување, од многу нормални родители кои пред народот глумат насмеани среќни и нормални семејства.

Знаеш надвор кога ќе видеш некое семејство може да делува многу нормално. И дури по 30 (традиционални) години некој да пријави семејно насилство и сите да се чудат наоколу.

Зошто така? Како така.. Фини луѓе беа. Што им стана!

Стравот во коските за жал сеуште е нормална работа за оваа држава. Во сите општествени сегменти.

C

cige

Гостин
Првиот клип на youtubе.com
Едноставно речете ве мразиме бе. Ете така .Кај ќе ве сретнеме,ќе ве плукаме и омаловажуваме и не не' интересира ништо.Ни како живеете,ни дали ќе живеете, ни што правите и врвите низ животот. Сакаме само да се контриме и по форуми, и на улица и секаде.За инает на педерлукот.

Речете така.Најконкретно - мра-зи-ме пе-де-ри. Пунто. Точка. Поедноставно е. Оти се' друго ме наведува да помислам дека стварно се работи за луѓе со ограничен ментален капацитет,а очајно алармантна е ситуацијата кога ќе видам колку такви има околу мене.

Ете ја Америка. Секаде е исто. Само таму пропагандата е многу силна за да се согледа реалноста.
Е добро де градоначалникот Блумберг на Њу Јорк нели е педер, што не ги згрижи.

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Е добро де градоначалникот Блумберг на Њу Јорк нели е педер, што не ги згрижи.

Треба да се постави прашањето дали е некој педер или не за да згрижи деца бездомници? Ашколсун.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Тоа со Грујо што ме тангираше ме навреди.
Извини, не знаев дека Бранко ти е повеќе по вкус.

Пак пишуваш нешто што не можеш да го докажеш.
За да го докажам тоа, треба да листам никови, имиња, социјален статус. Со тоа ќе кршам лични етички и морални правила. Тебе може не би ти сметало, бидејќи истити и ги немаш, имагинарен поим ти се, но мене би ми сметало.

C

cige

Гостин
Епа извини, не се сите од добро ситуирани семејства полни со топлина, и тоа не значи дека не треба да живеат. И никаде не пишува јасно дека хомосексуалноста последица на траума.Еве еден "од научниците" погоре кажува дека геј децата се од распрдени богати фамилии.

Каква слобода дава родител пијаница и насилник? Не разбирам.

По што виде дека едно дете кое признава дека е геј е знак на беснило?

Кое е тоа домашно воспитување?

Ако се роди некое дете геј да го истепаш машки за да се научи со домашен тренинг да сака жени за утре да не му дојде на крај памет пред тебе и пред комшиите да признае вакво нешто? А да. Знам за такви традиционални нормални методи за воспитување, од многу нормални родители кои пред народот глумат насмеани среќни и нормални семејства.

Знаеш надвор кога ќе видеш некое семејство може да делува многу нормално. И дури по 30 (традиционални) години некој да пријави семејно насилство и сите да се чудат наоколу.

Зошто така? Како така.. Фини луѓе беа. Што им стана!

Стравот во коските за жал сеуште е нормална работа за оваа држава. Во сите општествени сегменти.
Распрдени фамилии не е исто со доброситуирани фамилии.
Распрдените се луѓе со многу пари и малку слободно време, и тоа малку слободно време го трошат на пријатели и кафани наместо на сопствените деца, на децата ќе им дадат само пари и не ги задеваат за ништо.
А доброситуирани се оние коишто покрај тоа што на детето можат да му овозможат финансиски добри услови тие и се грижат како тоа се развива.
Како да се ослободиш од татко ти пијаница? Па така, кога ќе почнеш да заработуваш своја плата и нема да зависиш од него си како куче одврзано. Дете без социјална поткрепа престанува да зависи од родителите, и лута без компас, жално.

Сега јас тебе да те прашам како тоа ќе се роди детето педерче кога сексуалните нагони почнуваат после 13-14 година во животот. Слабо биологија за 5то одделение?
--- надополнето: 7 декември 2013 во 03:49 ---
Треба да се постави прашањето дали е некој педер или не за да згрижи деца бездомници? Ашколсун.
Па нека си го згрижи родот.
едит леандра
за мајки и шајки негативни поени

C

cige

Гостин
Геј лобито не е создадено да социјално издржува, да се грижи за ЛГБТ лица, или да им решава проблеми, какви и да ги имаат. За тоа е должна државата. Треба да те враќаме назад во прво одделение да се потсетиш како функционираат работите?

Настраноста да сме ја искористеле. Сум нашол со кого да дискутирам како соговорник и јас ...
Види ова колку било грдо, за да не му се смејат другарчињата почнало да се шминка

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И после пак ќе плачете да се отвори некоја ваква тема. Ако, само продолжете.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Еве еден "од научниците" погоре кажува дека геј децата се од распрдени богати фамилии.
Tи разбираш што е ПОВЕЌЕТО СЕ БОГАТИ и СИТЕ СЕ ОД БОГАТА ФАМИЛИЈА ? јас го реков тоа првото а не тоа второто,читај малце.. поентата беше фати некој убав и моќен дечко и просперирај низ животот,не треба да го сакаш туку искористи го за своја корист да просперираш,па на крај краева и заљуби се во него.. :sick: ама,ако ти не вредиш КАКО ЧОВЕЧКО СУШТЕСТВО односно КАКО ЧОВЕК за жал предноста дека си Геј и твоето лоби е едно од најмоќните во светот НЕ ТИ ВРЕДИ,затоа што НИКОГАШ и НИКАДЕ и НИКОЈ не сака МРЗИ и СОНУВАЧИ туку РАБОТНИЦИ и МОЗОЦИ.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Во војска нема да живеат во детска соба. Цел ден ќе имаат физички активности, ќе се почувствуваат колку толку како мажи. Ќе ја нема мајка им да им служи како во хотел. Сепак ќе почнат малку да размислуваат како возрасни.
--- надополнето: 6 декември 2013 во 23:34 ---

Поинакви се раѓаат? Им пишува на челото? Или?
--- надополнето: 6 декември 2013 во 23:38 ---

Ќе се вреѓаме? Ако имаш нешто конкретно да кажеш арно, ако не најди си попаметна работа од форумов.
Тие не сфаќаат дека не треба да се хомосексуалци додека сите ги мршкаат, па ќе сфатат кога ќе бидат во војска. Башка војската еден човек не го прави маж, таков треба да си и без војска ;)
Да се одземат правата на хомосексуалците, друго ништо :)

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Сега јас тебе да те прашам како тоа ќе се роди детето педерче кога сексуалните нагони почнуваат после 13-14 година во животот. Слабо биологија за 5то одделение?
=
Па види. Децата имаат некоја сексуалност.Ова можеби те чуди. Можеби прв пат слушаш.

Тоа не се учи по биологија,а не е ни егзорцизам потребен за да се утврди дека децата имаат симпатии и склоности уште од многу мали.За тебе не знам. Родителите и другите возрасни се во состојба тоа да го забележат.

Хормоните во овој контекст немаат врска со хомосексуалноста. Хомосексуалците признаваат уште од многу мали дека се чувствуваат различно од другите уште на 4-5-6 годишна возраст, само никој на таа возраст не е свесен што е тоа "различното".

Кога ќе настапи пуберетот, тогаш човек со хомосексуални претензии станува многу посвесен за своите склоности и зошто се чувствувал различно како мал.Човек и на 20 и повеќе години може да има конфузии околу тоа дали има хомосексуални или бисексуални склоности. Индивидуални се работите.

Кој е тој наставник по биологија во петто одд. што ти кажал дека сексуалната ориентација е детерминирана од хормоните во пубертетот? Не знаев дека тоа го пише во некој учебник и дека некој по биологија предавал специјално за сексуалноста на човекот.

Обожавате да се контрирате на оваа тема, што ми дава потполно право да мислам дека со вакви почетнички прашања не сте седнале да прочитате ниедна (статија!) книга.Што исто така ме наведува да мислам дека не знаеш ни тоа како изгледа Биологијата за 5 - то одделение.

Педерлукот што го мразите и сите останати сексуални појави кај човекот треба да се учат на час по сексуално образование, кое според мене треба да го води доктор специјалист на темава, кое кај нас го нема и нема да го има, благодарение на - знаеме.

Со веронаука и предавања од попови уште 2000 години ќе ги поставувате истите прашања и сами ќе си давате одговори

.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Хомосексуалците признаваат уште од многу мали дека се чувствуваат различно од другите уште на 4-5-6 годишна возраст, само никој на таа возраст не е свесен што е тоа "различното".

.
Ова сам го напиша? никој не ти помогна??

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ова сам научи да го боиш текстот? Или гледаше некој туторијал, како се прави?
поо ни потенциран текст не можеш да увидиш колку е монголоиден?!?!
ти геј да не си??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom