Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Битот ништо посебно.
Спотот релативно лош. Премногу темен, џабе 1080р.
Џака стандардно лош.
RNS рецитира ко да го фатиле за муда.
LD колку-толку ја вади тракава...

Битот ништо посебно.
Спотот релативно лош. Премногу темен, џабе 1080р.
Џака стандардно лош.
RNS рецитира ко да го фатиле за муда.
LD колку-толку ја вади тракава...

Bravo za iskreniot i precizen komentar .... ne hejtam deka gi mrazam legijata, ama mi se sviga iskrenosta ....
A so spotov nisto novo ;) nema nesto inventivno .... i mene ne mi e nesto posebno.Onaj so bese pred vlada e 8 pati po dobar od ovoj i kako celo i pesna i se ...

Абе чини, не чини јас ја искинав од слушање. Битот ми е прејак,темен.. Единствено Тони не требаше да експериментира со гласот,али се на се добри се..:)

Абе чини, не чини јас ја искинав од слушање. Битот ми е прејак,темен.. Единствено Тони не требаше да експериментира со гласот,али се на се добри се..:)

Mozat i bolje ;) .... samo ne znam .... mozat ili ne mozat ... sakat ili ne sakat .... se mi se misle deka ne sakat ;) ... ne deka ne mozat ....
A dzaka prodolzuva so negovite kompleksarski potezi od sortata na dominantnite igraci na postata .... c c c deckoto smrdi od hormonalni kompleksi .... ama jebiga :) .. treba da ima RAP I na TV, ne e se za u kotarata ...

Заслужено и од срце беше :love: Исто ко што можев на добрите стари песни да кликам лајкови, можам да кликам дислајкови и на новите песни што не чинат. Не може тука така по интерција да се восхитувам на се` што е нивно. :notworthy:

Заслужено и од срце беше :love: Исто ко што можев на добрите стари песни да кликам лајкови, можам да кликам дислајкови и на новите песни што не чинат. Не може тука така по интерција да се восхитувам на се` што е нивно. :notworthy:
мислиш инерција така?

мислиш инерција така?
Грешка во куцање, куцам на шашава тастатура, не ми замеравај те молам сакам вечер мирно да спијам.
Патем колку што знам не постои нешто што се вика интерција, па барајќи низ лавиринтите на логиката до одговорот на твоето прашање можеше и сам да дојдеш.

Грешка во куцање, куцам на шашава тастатура, не ми замеравај те молам сакам вечер мирно да спијам.
Патем колку што знам не постои нешто што се вика интерција, па барајќи низ лавиринтите на логиката до одговорот на твоето прашање можеше и сам да дојдеш.
Сама си го барала. Идризо од многу паметен шо беше сега сончоглед продава..:p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom