Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
huhu chao :*
Bravo za iskreniot i precizen komentar .... ne hejtam deka gi mrazam legijata, ama mi se sviga iskrenosta ....Битот ништо посебно.
Спотот релативно лош. Премногу темен, џабе 1080р.
Џака стандардно лош.
RNS рецитира ко да го фатиле за муда.
LD колку-толку ја вади тракава...
Mozat i bolje .... samo ne znam .... mozat ili ne mozat ... sakat ili ne sakat .... se mi se misle deka ne sakat ... ne deka ne mozat ....Абе чини, не чини јас ја искинав од слушање. Битот ми е прејак,темен.. Единствено Тони не требаше да експериментира со гласот,али се на се добри се..
bravo.кликнав дислајк
Заслужено и од срце беше Исто ко што можев на добрите стари песни да кликам лајкови, можам да кликам дислајкови и на новите песни што не чинат. Не може тука така по интерција да се восхитувам на се` што е нивно.bravo.
мислиш инерција така?Заслужено и од срце беше Исто ко што можев на добрите стари песни да кликам лајкови, можам да кликам дислајкови и на новите песни што не чинат. Не може тука така по интерција да се восхитувам на се` што е нивно.
Грешка во куцање, куцам на шашава тастатура, не ми замеравај те молам сакам вечер мирно да спијам.мислиш инерција така?
Сама си го барала. Идризо од многу паметен шо беше сега сончоглед продава..:pГрешка во куцање, куцам на шашава тастатура, не ми замеравај те молам сакам вечер мирно да спијам.
Патем колку што знам не постои нешто што се вика интерција, па барајќи низ лавиринтите на логиката до одговорот на твоето прашање можеше и сам да дојдеш.
Абе и Сури беше фаца, па кај е сеа?Сама си го барала. Идризо од многу паметен шо беше сега сончоглед продава..:p