Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено да прајме муабет, РНС не сум го чул по лошо да рецитира од ова, до сега.. Како што кажа член над мене не требало да си експериментира со гласот или барем нека се преслушал од ко ја снимиле песнава ;).. Ама немат гајле песнава е добра.
Пеше луд е „Твојот стил е мој па затоа викај ме тато

Добро де шо толку Рнс експериментирал со гласот, шо заебавате и вие. Нели приметивте дека само првите 2-3 реда се такви. Као идеше... си станал џанак, so fuck, и така као лигавење доаѓа. Ај слушнете ја понатака па и крајот од неговиот дел. Одлично според мене.

Ја преслушувам песната сега. Гласон на тони е расипан до даска ! Си поиграл со песнава човекот.

Само првата строфа на Тони како изрецитирал не ми се свиѓа. Другото е ок за мене.
Џака не ми се свиќа на рефрен. Можеле бољи рефрен да напишат. Мразам коа си игра некој со акцентот.

,,Чим ти е страв да бидеш сам, влези во рингот - ЕКИПНО!'' Ептен ме ќејфа стихов. :)

Само првата строфа на Тони како изрецитирал не ми се свиѓа. Другото е ок за мене.
Џака не ми се свиќа на рефрен. Можеле бољи рефрен да напишат. Мразам коа си игра некој со акцентот.

,,Чим ти е страв да бидеш сам, влези во рингот - ЕКИПНО!'' Ептен ме ќејфа стихов. :)

Доста е првата строфа, немаше потреба да го менви гласот ама ајде немат голем зијан, знаеме дека Тони како што може и умее да изрецитира никој не може па зато му простуваме... Текстот не е лош, напротив добар е, а битот се повеќе и повеќе ме бендисуе и ми влегвит в гла.

Конечно некој освен мене ова да го свати. Како зборат како цел текст да го рецитира у лигавење стил.

Ај некој нека кажи што кажува на крај од траката.. Читам коментари дека требало наназад да се пуштела траката, а никој не кажва што е пораката. Уште првиот пат кога ја слушнав ме заинтересира али никогаш не ми текнало да прашам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom