League of Legends

Абе ви е за улаФ ли ме калемите овде, знам шо гледам :D[DOUBLEPOST=1416967169][/DOUBLEPOST]Untitled.jpg
awesome community

Последно уредено од модератор:
Од пред некое време почнав и јас да лолувам играва ми е мн добра, ако има некој за тепачка нека се јави да потепаме заедно а и да ме подучува ...мислам дека сум 25или 30лвл моментално ги играм лебланк и физз.

Иначе, Rek'Sai играјте го топ. Заебете џунгла. Топла препорака.

Да, ама не му користиш ни пола од потенцијалот со ултито и добрите ганкови шо ги нуди ако го играш на топ, така да не.

Да, ама не му користиш ни пола од потенцијалот со ултито и добрите ганкови шо ги нуди ако го играш на топ, така да не.
Како не бе, баш ултито го користиш максимално. Идеш по еднаш на мид и бот и си оставиш премини и еден си стаиш на топ. Because who needs a teleport?

Како не бе, баш ултито го користиш максимално. Идеш по еднаш на мид и бот и си оставиш премини и еден си стаиш на топ. Because who needs a teleport?
Дур ти отидеш на мид топ и бот да ставиш таквите ја три пати ќе ти бутнам кула на топ :D
Поентата е таа, Рек Саи бар според мене не е за топ. Кога играш џангл имаш голема слобода во движење без некој да ти води сметка дали те има на линија или не, значи можам да се шетам по нивна џунгла да им ставам на некои места што не се проверуваат толку често и после да ги користам за counter jungle или ганкови. Или па за dragon control како шо е метата сеа е измислен.

Го прати некој Пеке ? Си направи тим, Оригин. Ќе ми недостига во Фанатик тој заедно со рекклес зверот :D

Калакурница станаа тимовите сеа. Алијанс вака најаки ми изгледаат во Европа, ама памтите ми збор дека Unicorns of Love ќе бидат новите Moscow 5, како играат дечките, освен што се механички предобри играчи, и какви луди пикови имаат, ама се гледа дека немаат искуство во одредени ситуации кога се во водство не знаат да завршат побрзо, иначе омилени ми станаа.

Gambit is back with bears!
Каков камбек на Диамонд и Гамбит еј, со факинг Сежуани. Мојот омилен тим конечно се врати на сцена, ги обожавам како тим, цело време агресивни, all-in ја нема онаа досадната мета од прошлата сезона и уморните игри на Алијанс, ова се бара!

Какво е искуството ваше со EU West? Сакам да се префрлам од ЕУНЕ на ЕУВ, не знам дали е подобро. Или ќе правам нов акаунт да играм на запад, пошото на ЕУНЕ се заморив од пољаци, чеси и слични. Апла стана серверов за играње, тролаат, и повеќе се караат отколку што играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom