League of Legends

Bear Cavaly Sejuani :D

Иначе, како поминавте на placements? Јас Plat IV завршив пред-сезоната и 6/4 на placements(5/0 бев :( ) и ме стави во Plat III :( I belong in challenjour gg

Последни 5 партии тролам, она апла тролање mid or feed и фидам in-game од инат, да видам дали баш ќе ме банираат од Риот, да им ебам мамлазите глупави. Откако се ресетира новава сезона, ме стави голд 5, стигнав голд 1 и од промо за платинум try hard сеа сум голд 5 ради афк/трол/fuckoyuall attitude, и џабе се нервирам и репортовам изгледа, секој гејм ми се паѓаат, сеа ќе видиме дали ќе јадам бан, а и да не јадам секако ќе бегам на Дота или нешто друго заразно, ова веќе не е игриво.

Последни 5 партии тролам, она апла тролање mid or feed и фидам in-game од инат, да видам дали баш ќе ме банираат од Риот, да им ебам мамлазите глупави. Откако се ресетира новава сезона, ме стави голд 5, стигнав голд 1 и од промо за платинум try hard сеа сум голд 5 ради афк/трол/fuckoyuall attitude, и џабе се нервирам и репортовам изгледа, секој гејм ми се паѓаат, сеа ќе видиме дали ќе јадам бан, а и да не јадам секако ќе бегам на Дота или нешто друго заразно, ова веќе не е игриво.
Typical low player

Истото, па и го пишав ова неколку страни поназад, голд 1 со 99 поени за серии паднав на силвер 3, ама од тролање заради горенаведените причини, и да знаеш и јас на дота се префрлив ама не се заразив и сеа онака играм во силвер 2 сум една партија денот правам мид си играм со Ахри и Пеке му изигравам буквално :D

Истото, па и го пишав ова неколку страни поназад, голд 1 со 99 поени за серии паднав на силвер 3, ама од тролање заради горенаведените причини, и да знаеш и јас на дота се префрлив ама не се заразив и сеа онака играм во силвер 2 сум една партија денот правам мид си играм со Ахри и Пеке му изигравам буквално :D
Истото пеер, дури дур тролав играв со понормални луѓе отколку кога бев tryhard во то е иронијата. Како и да е, излегов од ело хел јас пак, пак сум на нормално ММР ама врие нубови у голд буквално.

Станав во 7 сабајле имав работа ај реков да поиграм троа, првите две партии еве ги
Screenshot - 25_02.png
наравно пак на делете замина играта... Иначе немавме ни surrender направено ни завршија во 14та,16та минута...

не постои ело хел , тоа комунистите го измислиа да ги лажат девојките за да им дадат.

Можно е у играва да се продаваат скинови? Имам zombie ryze лимитед беше а не ја играм па да го шитнам некако ако може

Луѓе дали има некој што сака дуо на еуне ? јас сум моментално платинум 5. Aко е некој заинтересиран мојот ник е: TheDarkSide11.

Ветив дека ќе влезам од Голд 3 до Плат. 5 за 2-3 дена, без тролање и tryhard ќе бидам, ама кога ќе влезам, а знаев дека ќе влезам, секој, СЕКОЈ прв пољак или грк што ќе го начекам во тим ОДМА ја фрлам партијата и тролам. Еве ДЕЛ од моите трол способности
11.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom