League of Legends

Какво е искуството ваше со EU West? Сакам да се префрлам од ЕУНЕ на ЕУВ, не знам дали е подобро. Или ќе правам нов акаунт да играм на запад, пошото на ЕУНЕ се заморив од пољаци, чеси и слични. Апла стана серверов за играње, тролаат, и повеќе се караат отколку што играат.
Од платинум 5 отидов на Дота моментално заради ова...

Од платинум 5 отидов на Дота моментално заради ова...
Дота исти курац брат, ме мрзи да се учам на Дота сеа, ми пројде тој воз. :D[DOUBLEPOST=1419473657][/DOUBLEPOST]Можеш и на глава да се вртиш ама нема да тепаш партија. Доказ дека не зависи ништо од тебе. Две партии по ред имам луѓе што имаат 15+ умрено у една партија.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    349,6 KB · Прегледи: 31
Последно уредено од модератор:
Што скинови земавте бе? Или бевте too naughty to get one :bance:

Очобол е играва.Платинум сум на EUW и немав играно недела дена и влегов од друг акаунт силвер што е да поиграм.Не сте свесни колку се подружељубиви и позаинтересирани од тоа искомплексираните во платинум.И што е најинтересно ти ги слушаат советите и се смирени,ако ти си добар со нив.Како одиш нагоре се потоксични и потоксични стануваат.

Релативно е тоа пеер, исти се во сите дивизии, ептен токсично комјунити е.

Релативно е тоа пеер, исти се во сите дивизии, ептен токсично комјунити е.

Не знам јас не можам да најдам 3 месеца начин како да напреднам буквално само затоа што играта е направена да не можеш сам да ја носиш партијата,а има толку голем број на деца и препотентни копиљиња што мислат дека го фатиле господ за муда ако фатиле платинум.

Ако дадеш акаунт ште плескаме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom